- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бая впечатление ми направи..
Значи, напоследък, много 'влюбени' двойки вземат да се разделят..
Ето например едно момче и момиче от моя клас - ходеха 8 месеца и пича я зарязал по куп причина, и в заключението си й казал "ЛУ-ДО" ..
![]()
Друг пич ходеШе с една мацка близо година и 4 месеца.
И той я заряза по куп (що-годе основателни) причина и й казал "Ти за мен си една нещастница"...
Моя приятека направи 8 месеца с едно момче и кво стана, оня й заявил, че ще ходи на морето без нея, защото за нея нямало място в колата и тя прекъсна всякакви отношения с него.
Една друга приятелка прекара 10 месеца от живота си с нейния приятел, той се върна от морето () и тя го заряза (Що ли
)
Един стар познат ми разправя, че ходел с някаква мацка около 3 месеца и нещо и я зарязал, защото.. цитирам "Деба русата скокомърла" ...
АААААААААААААаааааабеееее еееееееееееееееееееееееее
Кво им става на тия момчета, бе?! Къв е тоя речник, кво е тва чудо.
Може ли такова нещо?!?! Да прекараш толкова много време с един човек, и накрая да го обиждаш както ти падне.......'
Ся.. разбирам крафа, офца нещо такова да кажат.. ама нещастница.. ее ми малко прекаляват...
ti si nenormalna ma....kak moje da se barka6 v jivota na drugite,gledai si tvoq.....ako sa nekvi tapi putki kak nema da gi zarejat????
Da ue.. typi putki bili.. Bil e s mene 8 meseca i se predpolaga che me e obichal shtom tolkova vreme me e iztraql i me zarqzva i govori che sym neshtastnica.. Ebasi! ... Tova nikoga ne sym mogla da go priema.. A se sluchva ujasno chesto v nasheto ejednevie.. Tolkova dylgi vryzki se srivat i posle dvamata ne mogat da se gledat.. Verno.. nie ne sme im svetili da vidim tochno kakvo e bilo mejdu tqh i ne mojem da gi sydim za kakvoto i da bilo.. no vse pak e smeshno.. i jalko..
3, 8, 10 месеца изобщо не са дъгло време. Пък и месеците не са определящи за това дали двойката се обича истински или не. На вашата възраст тези явления са напълно нормални, а пък отношението на момчетата изобщо не ме учудва. Бях с първия си приятел 2 години и той ми каза, че съм курва, защото 3 месеца след като се разделихме, аз си намерих друг приятел. Нараненият мъж е нещо много непредвидимо.
Такъв е живота.Всичко си има своя край.
ПП А теб кво те бърка?Гледай ти да си си добре.
Ако 1 ден (недай Боже)ти се случи нещо подобно,смяташ ли,че някой ще се загрижи за теб???
Interesno mi e ti na kakva vyzrast si che se izrazqvash taka.. "Na vashata vyzrast"Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
така е човек , все ние сме виновни... Как да не нарека някое момиче "кучка" като ми казва че ме харесва, излиза с мен целуваме се и на следвашия ден си харесала друг , а след седмица има трето момче...Първоначално написано от machoka
There is no good either bad, only thinking makes it so.
ами замислете се с какви мъже сте ходили.. то "мъже" е силна дума в случая де. ако попаднеш на мъж, който е истински мъж, и се държиш като жена а не като мръсница и не погаждаш кофти номера и ако не играеш игрички в повечето случай всичко ще е ок. затова не бързайте да казвате че мъжете винаги са ви виновни. потърсете и вината у себе си. за една връзка са нужни двама, за една раздяла също.. така че и у двамата има вина.
А средната възраст на тези момчета/момичета колко е ?
Ама ти си най-тъпата путкаИскала исканото кво било сега не го искала. Ай еби си путката майна и ти не знаеш кво искаш... курва.
Това е така.Първоначално написано от The Real Osiris
Наскоро при един инцидент от моя страна, една приятелка много хубаво ме посъветва "Първо търси вината в себе си, тогава в другите".
Добре, до тук - нп.
Но, наистина, понякога няма нужда от някои от 'грозните' изрази..
Макар, че като се замисля.. и бащите ни бих казали същото за майките ни..
17г.-19г.Първоначално написано от Atika
Нищо не е вечноПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ахах. Добре..курва
Някой от случаите ми напомнят на мене![]()
![]()
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
cherinka,
глупавото е че това да имаш гадже и връзка се взима за даденост от все повече хора, били тинейджъри или не. все по-малко се мисли че човека отсреща също има чувства и че не само ти си инвестирал/а нещо в отношенията ви. как няма да се разделят хората като се подбират един друг по грешни и насадени фактори. трябва да опознаеш човека малко, преди да решиш че искаш връзка. около мен е пълно с хора които са заедно но не си подхождат, или нямат нищо общо.. и непрекъснато се нараняват но все още са заедно защото са "свикнали" (тяхен цитат). най-глупавото нещо което съм чувал е: -"да се хвана с него/нея колкото да не съм сам/а". изключително глупаво. нормално е като прекарваш време с някои освен да го опознаваш и да се привържеш и да изпиташ нещо.. но ако е грешния някои?? затова трябва да се мисли преди да се избира. като отидеш в магазина не взимаш първите парцалки които видиш ами подбираш, такива които ще ти отиват и ще ти са удобни. същото е и при гаджетата..
но на повечето хора им е трудно да признаят пред себе си че са направили грешка и се страхуват да сложат точката.
а има и нещо друго. ако въпросните двама не си пасват, освен тях страдат още двама - потенциалните им партньори с които те ще си допаднат.
Има някой мърли които просто си го просят да ги обиждаш тъй като не разбират с добро!![]()
Довери ми се...аз съм лъжкиня...
Ходи с някоя 1 година, еби я една година, казвай й, че я обичаш една година, а след това я зарежи с обеснението, че е нещастница за тебе..Първоначално написано от ~мЪртва~
Ах, любов..
П.П. виждам, че си момиче..
всеки човек заслужава обич и никой ( и най-големият глупак) не заслужава подобно отношение... просто момчетата го изразяват в думи, докато момичетата се скъсват от рев и им е кофти,обвиняват момчетата и тн.всеки си изразява емоциите по различен начин. според мен тия момчета, които говорят така, значи просто още им е гадно.. познавах едно момче и едно момиче - ходеха година и накрая като се разделиха и двамата твърдяха, че те са зарязали другия човек...това, че са се разделили не значи, че не им е гадно..научете се да не вярвате толкова на думи.,..
Те пак много са ходили, един мой бивш приятел Мишо за един месец и ги къса.
Егати пича викаш!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Light The Universe
az sam tvardo protiv obijdaneto na biv6ite gadjeta, do sega nikoga ne mi se e slu4valo da obidq biv6 ii toi men. dori vinagi fr sme si ostavali![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Много са влюбени, да...сега се сещам за един пич, който ходеше с едно курве...и голямата любов...и тя му каза накрая, че връзката им нямала развитие или нещо подобно. А те ходиха половин година и 2/3 от времето тя не беше в София...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Тези момчета, които така обиждат явно вече не обичат приятелките си, с друго няма как да си го обясня.Явно не ги уважават, защото и да ги обидят си е до уважение.Тези твои приятелки явно не са се хванали с точните хора.Не съм аз човека, който може да определя, но все пак...
Кефат ме тия просто..Кви оправдания измислят..
![]()
Иначе е мн. гадно.. незнам.. се едно никога не са обичали момичето..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
леле...едните били виновни, другите....дрънци. проблемите в една връзка се създават от двама. минимум. понякога и от повече. нищо не е само черно и бяло, разберете го най-после.
та, в този ред на мисли, при раздялата е същото - и двамата явно нещо са сбъркали (е , някои повече, но това е друг въпрос). но това да обиждаш и то в очите човека, с който си бил...ГСП( груба селска проява, селяните да ме извинят, моля). В смисъл, цивилизованите хора обикн са на принципа " За бивш/а добро или нищо" поне през повечето време...уважавам това. а тези, които само сипят отрова...не си струва дори да се говори за тях.