- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- za momi4eta....
izpolzvate li intimen gel?
Da, vinagi! Za men li4nata higiena e na purvo mqsto.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Да,чувствам се много по добре ...
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Вагината се самопочиства и ако жената няма инфекция, няма нужда от нищо, освен вода, за да се почистят външните И полови органи.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от KaTinCeTy
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Не!
Даже вече гледам да си подбирам бельото, че верно, че от някои гащи мноо ме дръгнеше..
Дет, също забрави да споменеш, че само с хладка вода!Не, мия се с вода.
Защото четох в една енциклопедия, че не е хубаво да се подмиваме с гореща или вряла вода![]()
Понякога
samo s voda ama mama predi 1 sedmica kupi intimen gel ,mn mi haresa kak miri6e za tova otg s da ivnagi![]()
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
Това не го знаех, благодаря за информацията. Също е хубаво и да се кисне в смрадлика междукрачието.Първоначално написано от cherinka
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Сега отварям енциклопедията и цитирам:
Профилактика
* Мийте редовно областта на гениталиите и подсушавайте с хафлиена кърпа.
*Не се къпете с гореща вода и не прекалявайте повече от 15 минути във ваната.
*Не използвайте ароматизирани сапуни и други миещи средства, както и перилни препарати, съдържащи ензими.
*Не употребявайте интимни дезодоранти или душове, осен по лекарско предписание.
*Носете памучно бельо. Избягвайте прекалено тесните панталони.
*След ходене до тоалетната се избърсвайте отпред назад, за да предотвратите пренасянето на чревни микроорганизми във влагалището.
*Ако е необходимо, използвайте овлажняващ гел или крем преди полов акт, а също и презерватив, за да предотвратите заразяване с бактерии или микроорганизми.
*По време на месечния си цикъл сменяйте тампоните на всеки 3-4 часа.
ee cherinka 10x ti si zlatoПървоначално написано от cherinka
ina4e
predstavete si nqkoi da se mie sys prah za praneНе използвайте ароматизирани сапуни и други миещи средства, както и перилни препарати, съдържащи ензими.![]()
![]()
Всъщност, това става когато пуснете бельото си в пералнята..Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
![]()
За това, най-добре, си ги мийте на ръка.
Преди време наистина се чудех, защо толкова много ме дръгне, баща ми донесе тая енциклопедия вкъщи , попрочетох я, и започнах да следвам съветите й, и в момента малкото ми черинце се увства отлично и аз много съм щастлива за това.
![]()
ahah malkoto mi 4erence haha tfa prozvu4a mn sladko za....nali se se6ta6Първоначално написано от cherinka
ina4e mhmz az vinagi kato vlqza v banqta si izmivam pra6kite i si gi prostiram ne moga da gi jertvam v peralnqta stavat na bob4eta ili pyk ako imat dantelki,pandelki,vryv4ici i dryn dryn stavat na laina i se kysat..ba6ta ti e zlato..
ami kak se kazva taq enciklopediq
![]()
Ами винаги с интимен гел .. досега не ми е правило впечетление .. не е ли нормално ?