.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

На кафе с приятел

Утре съм на кафе с един не много близък приятел .За първи път ще излизаме само двамата.Малко съм притеснена.
    Някакви идеи за какво да си говорим и как да се отпусна?
    Попринцип имаме закакво да говорим или поне е така в skype.

П П :Сигурно има много такива теми.Извинявам се,че пиша друга.

Надявам се да ми помогнете.

Не си мисли за него като за повече от приятел, а за просто приятел и всичко ще е ОК.
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Град
    Over the hills and far away
    С приятел винаги има за какво да си говорите не му мисли щом в skype може и на живо ще си намерите тема просто се отпусни

Guest

Re: На кафе с приятел

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Утре съм на кафе с един не много близък приятел .За първи път ще излизаме само двамата.Малко съм притеснена.
    Някакви идеи за какво да си говорим и как да се отпусна?
    Попринцип имаме закакво да говорим или поне е така в skype.

П П :Сигурно има много такива теми.Извинявам се,че пиша друга.

Надявам се да ми помогнете.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Е нали уж ти е приятел Остава и да янма за какво да си говорите.. егати приятелите
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Свищов
    Леко по темата искам да попитам имали ли сте чувството, че понякога с приятел имате да си кажете повече неща от колкото със своята половинка.. Последното ми гадже беше адски забавно момиче и ако сме заедно 3 часа, не спираме да си говорим - винаги има за какво, но съм забелязвал двойки, които като са сами почти не обелват дума, а ако са излезли заедно с още да кажем 2-ма човека и си лафят поотделно доста..
    Затова, ако сте само приятели, ще има мнооого теми, недей си мисли предварително какво теми ще подхванете - бъди себе си и говори това, което ти е на ум на момента... Успех {}
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fNatiC
    Леко по темата искам да попитам имали ли сте чувството, че понякога с приятел имате да си кажете повече неща от колкото със своята половинка.. Последното ми гадже беше адски забавно момиче и ако сме заедно 3 часа, не спираме да си говорим - винаги има за какво, но съм забелязвал двойки, които като са сами почти не обелват дума, а ако са излезли заедно с още да кажем 2-ма човека и си лафят поотделно доста..
    Затова, ако сте само приятели, ще има мнооого теми, недей си мисли предварително какво теми ще подхванете - бъди себе си и говори това, което ти е на ум на момента... Успех {}

И за кво им е да говорят, ако се обичат?

Град
    Свищов
    Ъ...?? Ако говориш буквално, мога само да се смея..
    Това, че се обичат значи да мълчат и само да се целуват и да правят секс.. така ли?!
    Опази боже... точно общуването държи връзката.. да споделиш, да кажеш, да оцениш измежду да вкараш някоя мила дума, целувка, мимика.. Къде е мястото на разнообразието иначе?
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Guest
    Това, че се обичат значи да мълчат и само да се целуват и да правят секс.. така ли?!
    Опази боже... точно общуването държи връзката.. да споделиш, да кажеш, да оцениш измежду да вкараш някоя мила дума, целувка, мимика.. Къде е мястото на разнообразието иначе?
    Да, обаче ако гаджето ти е сладкодумно и говори ТВЪРДЕ МНОГО? Ами ако толкова се е запали за една и съща тема и само едно повтаря няма ли да ти е неприятно?

Guest
    Е то и "говоренето с поглед" е общуване...
    "Ако наистина се обичате с някого трябва да умеете не само да говорите, но и да помълчите заедно."

Град
    Свищов
    Ммм не ми се е случвало.. Явно съм имал само приятелки със широк мироглед.. Винаги е имало какво да си кажем, по хиляди теми.. не бих се захванал с някоя скучна и стеснителна девойка.. Не виждам бъдеще с такива Трябва да ти е хубаво, весело, забавно и да говориш свободно и от сърце... Ако нямате какво да си кажете.. всичко губи смисъл
    Мое мнение!

Град
    Свищов
    Е то и "говоренето с поглед" е общуване...
    "Ако наистина се обичате с някого трябва да умеете не само да говорите, но и да помълчите заедно."
    Съгласен съм, но това е когато сме сами, в тях или в нас.. и на някое усамотено местенце.. Когато сме сред хора, в компания просто не върви да игнорираме другите ... Ние пак си мятаме палави погледни, но всичко си е в граници. "Нашето време" е когато сме самички и се отдаваме един на друг..

Guest
    Ммм не ми се е случвало.. Явно съм имал само приятелки със широк мироглед.. Винаги е имало какво да си кажем, по хиляди теми.. не бих се захванал с някоя скучна и стеснителна девойка.. Не виждам бъдеще с такива Трябва да ти е хубаво, весело, забавно и да говориш свободно и от сърце... Ако нямате какво да си кажете.. всичко губи смисъл
    Мое мнение!
    А не е ли по-хубаво да правите неща вместо само да говорите. И съвсем нямам предвид само секса - да я люлееш на люлка, да гледате звездите. Можете и да говорите, но трябва по равно и говорене и правене на неща, разбираш ли.

Град
    Свищов
    И за да правите повечето от тези неща, пак трябва или е по-добре да сте сами.. Затова аз споменах, че като сме сами правим всичко и по-скоро мълчим от колкото говорим.. Идва ред на нежността и близостта между нас.. и така Съгласен съм напълно...

А към авторката..
    Пак ще кажа Без притеснения и говори това, което ти е на душа, не се чуди какво да кажеш предварително

Guest
    Благодаря Ви за отговорите.Надявам се всичко да мине добре.

Просто се отпусни и бъди себе си. Не се опитвай да се правиш на човек, който не си. Сигурна съм, че всичко ще мине ОК.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Мина идеално....Имаше за какво да говорим. Само дето се притеснявах толкоз.

Мина идеално....Имаше за какво да говорим. Само дето се притеснявах толкоз.
    radvam se slagam ti klu4e na temata zashtoto q smqtam za priklu4ena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си