- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Бръснете ли се по триъгълника?
брьснете ли се по триьгалника ?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
az si brysna 4eteriygylnika![]()
А аз пирамидата...
нямам такова!
Ti kak mislish??? Mn qsno 4e da.Koi ne se brasne
az si brusna triugulnika ot mesec ive4e kosumkite(otpred)sa stamali debeli i imam podviti kosum4eta koito si rastat podkojno!Daite nqkuv savet za6toto e mnogo koftiiii!![]()
![]()
Ако имаш подкожин косъмчета, то не ги оставяй да растат. Извади ги много внимателно с някаква игла. Съвсем сериозна съм ! А аз предпочитам да се бръсна с машинка за подстригване. Не става гладко както с ножче, но поне не стават подкожни косъмчета.
и аз така въпреки че болииПървоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
да, естествено, кой нормален не се бръсне...?
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
ami ne,ne si go brusnq.epiliram go.![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
да, мноу ясно!
da we da ne sum luda zimata nai6 kak topli...ne mi trea zavivka a lqtoto splitam...mn mi otiva![]()
Аз бръсна и петоъгълника и шестоъгълника... особено сферите.. Защо питаш? Ти отдолу да не си станал сървайвър??Първоначално написано от Анонимко
222
Да, обезкосмявам се.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Режа ги с ножичка, купих я специално за целта. Не се удебеляват при мен, противно на очакванията.
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
И аз съм така,въпреки че си боли,ама се търпи...Първоначално написано от MaRiNkA_16
i az se brusna.. s epilatora boliiiii![]()
![]()
Никога не съм приитскал приятелката си да го прави, определено е по-приятно да е гладичко,ама сега може да кажете че съм луд ама понякога ми по приятно като има и нещо да пази портитеЕ то зависи от настроението ама..... какво да кажа... разни хора , разни идеали!
![]()
Play hard,go PRO!
Не, само трапеца, правоъгълника, квадрата, кръга, шестоъгълника, пентаграма и многоъгълника
ПП: Яба сакам да има ВУНА ВУНА ВУНА!
аз пък си бръсна трапеца :P
DA![]()
![]()
Ima li macka koqto da ne go pravi...???
![]()
Всеки може да напикае пода, бъди пич - насери тавана!