- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво мислите за следните училища???
Не мога много да кажа,но за някои знам:
1. СПГЕ ( Джон Атанасов)-много на ниво!
2. 1 АЕГподобре 2АЕГ
Абе,няма равна на първа английска гимназия!
Джон Атансов - ако те влекат такива неща... е хубаво училище.
А само да попитам...Защо ги пишеш тея СОУ-та,като ти излизаш от такова?!![]()
![]()
138 e varhaaaaaaa-samo 138Първоначално написано от gody_93
118 sa6to e dobro
23 e dosta dobro
12 razbrah 4e sa6to e dobro
119 e mn qkoooo
31 e gotino
atanasov stava
1 ae ne q predpo4itam vaob6te
mnogo pravilno- 1 ae za ni6to ne stava ne znam za6to tolkova q hvalqt no tezi soy koito sa izbrani sa dobri u4ili6ta -atanasov sa6to e okПървоначално написано от Sweety-Tweety
Mnogo stanen spisuk ima6ako si s nisko ocenki i ako tova iska6 pove4eto u4ili6ta gi znam i ot nito edno nqmam dobri vpe4atleniq
ZA BOGA ne se nabutvai v 31-vo tfa daskalo e otvratitelnone ti trqq
A ako naistina iska6 texni4esko obrazovaniq preporu4vam NFSG vupreki 4e e mnou u4ene xorata sa qki i izliza6 se edno s vis6e obrazovanie ima6 ako ne se luja kum 4 5 diplomidrugoto e NTBG ma za tam ne si struva 4uvala sum 4e e golqma korupciq i ne e ni6to sobeno
Ako puk iska6 ezikova gimnaziq az li4no sum za ispanskite ezika e mnou priqten ne e mnogo natovarva6to i znam ot fr 4e e golqm kupon![]()
Uspex
Защото в моето СОУ не се учи интензивно език,не се преподава френски за разлика от 18,133,7 СОУ.Това е смисълът.Първоначално написано от Анонимко
В 23 не можеш да вирееш ако не си сред хората, носещи последна мода.
1. СПГЕ ( Джон Атанасов) - мн момчета от класа ми искаха да влязат там за самото училище нищо нз
2. 31 СУЧЕМ - доста добро, в сравнение с повечето,които си изброил
3. 138 СОУ - за след 8 клас - ако имаш мн ниски оценки
4. 12 СОУ
5. 23 - злеее
6. 118 СОУ
7. 119 СОУ
8. 1 АЕГ - най-доброто от изброените, тряя да имаш висок бал, за да влезеш там
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
балът ти е супер нисък за английската гимназия!
Първоначално написано от gody_93
sry ama balat navsqkade se smqta razli4no
Балът може би няма да ти стигне за Джон Атанасов и 1АЕГ, макар че в финасовата и търовската момчетата влизат и с по-малко
24-то е дъ бест!
Аз ти препоръчвам френската...Веднага влизаш,ако я пишеше на първо място,защото балът е колкото твоят (:
1. Джон Атанасов - живея точно до него. Според мен е една от най-добрите професионални гимназии в София. Но имай предвид, че миналата година приемаха с бал не по-нисък от 30 някъде. Е сега е различно, но все пак...
2. 31 - само хубави неща съм чувала![]()
3. 138 - аз уча там. Хаха училището е добро и ще те приемат при всички положения, но влез там само ако в 31, Атанасов, 1 АЕГ и 23 не те приемат. Учителите са добри, но средата в която ще попаднеш...
4. 12 - нз
5. 23 - водят го елитно
6. 118 - нз
7. 119 - в никакъв случай не влизай там. Поне по моя преценка. Според мен е най-западналото от по-горните у-ща
8. 1 АЕГ - най-доброто от изброените. Само че бала сигурно няма да ти стигне
о да най-добре влез там и няма да имаш никъв проблем - по цял ден мотаене, пушене, влизаш за един два часа и мн трудно ше те изгонят шото ше закрият паралелката там класовете са по 20 човека и повечето са само една паралелкаПървоначално написано от Анонимко
22-ро също е хубаво училище (;
СПГЕ е най-доброто у-ще.аз ще уча там и сам чувала изключително добри неща
Без съмнение 1АЕГ е най- доброто училище от изброените- който каквото ще да казва, нека злобее, че не учи там. Ама с този балне си и мечтай да учиш там