- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя
Ходиха на море и там се запозхаш с едно момче.Той работи там и за една седмица ние станахме приятели.Разменихме си телефоните като се уговорихме когато той има свободно време да ми праща стрела да се чуваме.Знам му графика и почивката кога му е.Звъня му и му пиша SMS но той не ми отговаря.Не знма какво да правя.ПОследния път се чухме за кратко.Не знам какво да парвя страх ме е да звънна на неговия приятел да питам какво става.И двамата са там.Имаме пет години разлика.Тогава каза,че приятелството не гледа годините.Дали не си е променил решението за това.Моля Ви кажете ми какво да правя.Живота ми е тотално объркан.
Без мъка очите не плачат,без облак душата не вали.Само истинско който обичат могат да ронят сълзи.....
Не смятам,че животът ти е тотално объркан.Какви са ти чувствата към това момче?Приятелство или нещо повече?По-добре поговри с приятеля му или най-добре с него и се изяснете.А анкетата какво общо имаше?Според мен 5 години са доста,но щом за него няма проблема,това е хубаво.Не нахалствай,просто поговорете и се изяснете.УСПЕХ!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Да,бъркат се,но не прекалено много.
Разбирам ги - желаят ми доброто.
Каква е връзката м/у историйката ти и анкетата не разбрах, но както и да е.
1. "Наш'те" не ми се бъркат, защото знаят, че няма да им позволя. Има неща, които знаят защото съм решила, че трябва, ако не- значи не е тяхна работа.
2. Явно тоя твоя нещо не му пука за тебе, не се тормози с него.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Мисля,че изпитвам към него повече от приятелство и когато му се включва гласовата поща имам чуството,че на него не му пука и нашето приятелство е просто,за да не скучае пре свободното време и работата.
Без мъка очите не плачат,без облак душата не вали.Само истинско който обичат могат да ронят сълзи.....