- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли ще постъпя?
Здравейте.Моят проблем е следният/то не е точно проблем,но все пак/има едно момче,което твърди,че много ме обича и дава всичко за мен.Постоянно ми повтаря колко съм хубава/макар че не мисля че вообще съм хубава,но това е друга тема/и колко ме обича,НО тук идва голямото Но аз много харесвам характера му:колко е мил,нежен и романтичен,а като външен вид ми е само симпатичен.И преди съм казвала,че за мен външният вид не е най-важен и че по-важен характера на самият човек,но се чудя ако тръгнем дали няма да направя грешка,за която по-късно да съжалявам?
Благодаря за помощта предварително!
защо па да съжаляваш...според меен нищо не ти пречи да тръгнеш с него.
нямам повод да сънувам....
Опитай. Като тръгнете и скъсате сякаш някой ще те убиеНе е лошо да се пробваш, то по всяко време можете да се разделите като не ви харесва. Какво има да му мислиш?
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Не, нали ако опита и ако не й хареса, ще трябва да се разделят и май май момчето ще остане разочаровано от 'любовта' и наранено..Първоначално написано от S^T^E^V^E
Не му давай празни надежди.
Първо се обеди в себе си, че ИСКАШ да си с него, тогава предприемай каквото и да било относно него.
Щом той те обича и твърди, че си красива и държи на теб - не бива ДА ПРОБВАШ дали ще ти хареса с него, защото риска е прекалено голям..
Първоначално написано от cherinka
То и аз за това си мислех,защото после може да остане много наранен,а все пак трябва да се поставяме на мястото на другия,нали?
Той те харесва,ти него също.Има ли причина по която да не тръгнете?Е,да "краят".Тва е нормално.Всяка любов рано или късно "умира".Но това не е болка за умиране,нали?![]()
Щом се харесвате не виждам какъв е проблемаВзимайте се
![]()
вие кво - да не би да се жените? с времето ще видиш кво ще стане.ако толкова не те привлича, ще си проличи.