.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv

Правилно ли ще постъпя?

Здравейте.Моят проблем е следният/то не е точно проблем,но все пак/има едно момче,което твърди,че много ме обича и дава всичко за мен.Постоянно ми повтаря колко съм хубава/макар че не мисля че вообще съм хубава,но това е друга тема/и колко ме обича,НО тук идва голямото Но аз много харесвам характера му:колко е мил,нежен и романтичен,а като външен вид ми е само симпатичен.И преди съм казвала,че за мен външният вид не е най-важен и че по-важен характера на самият човек,но се чудя ако тръгнем дали няма да направя грешка,за която по-късно да съжалявам?

Благодаря за помощта предварително!

защо па да съжаляваш...според меен нищо не ти пречи да тръгнеш с него.
    нямам повод да сънувам....

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ako go haresva6 i si sigurna 4e toi darji na teb tragnete...a pak za van6niq vid tva vaob6te da ne te pritesnqva s vremeto vaob6te nqma da ti pravq vpe4atlenie

Опитай. Като тръгнете и скъсате сякаш някой ще те убие Не е лошо да се пробваш, то по всяко време можете да се разделите като не ви харесва. Какво има да му мислиш?
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Град
    Plovdiv
    Дам май сте прави

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от S^T^E^V^E
    Опитай. Като тръгнете и скъсате сякаш някой ще те убие Не е лошо да се пробваш, то по всяко време можете да се разделите като не ви харесва. Какво има да му мислиш?
    Не, нали ако опита и ако не й хареса, ще трябва да се разделят и май май момчето ще остане разочаровано от 'любовта' и наранено..
    Не му давай празни надежди.
    Първо се обеди в себе си, че ИСКАШ да си с него, тогава предприемай каквото и да било относно него.
    Щом той те обича и твърди, че си красива и държи на теб - не бива ДА ПРОБВАШ дали ще ти хареса с него, защото риска е прекалено голям..

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от S^T^E^V^E
    Не, нали ако опита и ако не й хареса, ще трябва да се разделят и май май момчето ще остане разочаровано от 'любовта' и наранено..
    Не му давай празни надежди.
    Първо се обеди в себе си, че ИСКАШ да си с него, тогава предприемай каквото и да било относно него.
    Щом той те обича и твърди, че си красива и държи на теб - не бива ДА ПРОБВАШ дали ще ти хареса с него, защото риска е прекалено голям..

То и аз за това си мислех,защото после може да остане много наранен,а все пак трябва да се поставяме на мястото на другия,нали?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Той те харесва,ти него също.Има ли причина по която да не тръгнете?Е,да "краят".Тва е нормално.Всяка любов рано или късно "умира".Но това не е болка за умиране,нали?

Град
    The Moon
    Щом се харесвате не виждам какъв е проблема Взимайте се

Guest
    вие кво - да не би да се жените? с времето ще видиш кво ще стане.ако толкова не те привлича, ще си проличи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си