- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя
Момичето в което съм влюбен май ме възприема само като приятел ...
И аз се правя, че съм и само приятел но има и много много повече от това поне при мен
Значи постоянно си говорим, пишем и излизаме ... до преди малко бяхме навън от 22:30 до към 1:30 стояхме и си говорихме ... разхождаме се и това ... става почти всеки ден ...
Незнам какво да правяако и кажа може да я изгубя
Nickelback - Far away.mp3![]()
ujas priatel
principno e hubavo ako moje6 da preceni6 dali tq moje da ti dade pove4e kato priqtelka ili kato ne6to pove4e..ako moje6e i da preceni6 kakvo tq bi iskala da ti dade...no tva e prekaleno slojno zatova na tvoe mqsto az prosto bih q nakarala da po4uvstva 4e moje da ima ne6to pove4e s men..6tqh da i pokaja 4e i predlagam ne6to po-specqlno...a tq ako te iska 6te go useti i byrzo 6te ti otvyrne![]()
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
opitai se da vdigne6 nivoto ti si i priqtel tova e dobre ve4e znae6 kakvo i haresva i sqkvi takiva po4vai da q svalq6 kakto si umee6 za6toto moje i tq da te haresva no puk da ne priznava kakto teb
Сигурен ли си , че те възприема само като приятел?Може би и те изпитва същото , но също като теб я е страх да ти каже , за да не те изгуби , а може би не.Според мен трябва да поговориш с нея и ако намерип смелост й признай всичко.Ако не - просто се примири с това и така.Успех![]()
Ако не си я питал няма как да разбереш!
Опитаи първо с деиствия да и го покажеш ако не се дърпа значи ок!
Ако обаче се одръпне ще си бъдете само приятели!
Така като гледам май те възприема като доброто момче на което се жалва,по цял ден за този и онзи!
Нали!?
Light The Universe
братле следващия път кат се разхождате и кажи какво чувстваш към нея-никой няма да те изяде отначало щи е спек ама после всичко ще мине гладко![]()
Несъм сигурен дали не ме харесва ...
Не ме използва като душевна кофа ...
Това е от мен незнам кво другу да кажа така си мисля ...
Макар, че вчера тя спече тотално когато към нас се присъедини едно момиче и колкото и да го нацепвах да се махне то остана и така мълчахме цяла вечер ... а преди това си говорихме![]()
Кажи й в прав текст, че я обичаш.
Загатни й че си падаш по нея. Когато се разделяте вечер, целуни я и си тръгни без да и казваш нищо. Смятам, че действията "казват" много повече неща от думите. До следващата ви среща ще си спомня доста, често за тази целувка. Ако е гледала на теб само като на много добър приятел, това може да я накара да те види по съвсем друг начин. Естествено. че съществува риска от провал, но няма как. Покажи й че имаш топки![]()
Turn the key
turn the volume up to loud
Roll right
roll every window down
Let the whole block know what this is about
Първоначално написано от Анонимко
Влюбен съм ... харесвам ... не обичам
И се пак наистина имам топки :P
Винаги казвай каквото мислиш и чувстваш..Ако наистина ти е приятелка няма да я загубиш като и кажеш че я харесваш
Довери ми се...аз съм лъжкиня...
Рискувай,пич !!! Ако ти е истинска приятелка,ще те разбереПък ако и тя има чувства към тебе,още по-яко
![]()
Точно такаПървоначално написано от MeTaL4eTo`f
И несе упасявай,че може да стане като в предаването"Риск-печели,риск-губи" и в двата варианта печелиш,спокойно
Ами вече не дружи с момичета. Или ще са ти гаджета и добри познати, или никакви.
Не съм съгласнаЗащо да няма приятелки ?! Какво лошо има в това ?!
Щото с какъвто се събереш такъв ставаш. Който ходи с фусти знаеш как го наричат - педал и на мен ми се случи. И вече не дружа с момичета. Само ходя с тях. Защото ми писна да съм приятелЧЕ и да ме възприемат като такова, а други да им стават гаджета.Първоначално написано от MeTaL4eTo`f
Ами момичетата,които се движат с момчета,имат приятели момчета ... те курви ли си ??? Аз лично предпочитам да имам приятели отколкото приятелки,защото с момчета ми е много по-забавно и знам,че те не завиждат за еди кое си гадже,не клюкарят и т.н. Не виждам нищо лошо в това да има приятелство м/у момиче и момче !!!