- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За софиянци (НЕ е поредната тема за провинция с/у София!!!)
Еми толкова по-лошо (направо жалко) за тях. като не отговваря - да ходят в Бояна или Лозенец. И на мен ми харесват, обаче виждам хубавото и в по-обикновени квартали. Ама някои хора все иската да са "елитни".Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Аз съм ходила няколко пъти и то през деня.Това, което ми направи най-голяма впечатление бяха циганите...Иначе не е чак толкова зле... За съседни квартали бих ти препорачала Красно село...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Живея в Хиподрума, а наемите са дооста солени от това, което знам.Всъщност не знам за Куул Гърл цените дали имат значение и т.н.Първоначално написано от malka_sladuranka
Така е. Не е много евтино, но това е положението. Пък незнам разликите в цените какви са. Има вестници може да се провери. За някаква гарсониера не мисля, че ще са някакви космически суми.
Пък колкото до миналото време.. Хм.. Минавам честичко през ОК не сме продали апартамента в който живеехме, така че знам положението. Мисля, че съм компетентна, знам какво е положението и мога да кажа мнението си за местенцето.
Скъпи ми форумци .. ако бях от принцесите на мама и тати нямаше да се оплаквам и да имам проблеми .. щеше да си наема квартира където и да е из София и да си пътувам всеки ден с таксита или със собствената си кола .. но за жалост аз нямам кола и едва ли ще имам възможност да се возя всеки ден с такси .. И просто се питам на кое ли момиче му би било приятно да се прибира по тъмно и недай си боже с подсвиркване на цигани ...![]()
Атика, предполагам, че искаш да си близо до Студентски град, защото повечето ти приятели ще са там? Е, моите повечето ще си ги оставя в Търново, така че няма да ми се налага да ходя до Студентски град.
малка_сладуранка, всъщност майка ми е гледала някакви нови блокове в Овча купел или някъде наблизо, не разбрах точно. Идеята е на първо време да сме на квартира, а после да купи апартамент. Някаква нейна приятелка й казала, че над нея се изнасяли 3 момичета и квартирата е свободна. 3 стаи и кухня за 250 евро. Ние искаме най-малко две стаи с кухня, но и третата няма да е излишна, имаме идея да приютим още една приятелка![]()
Априлската ваканция бях на гости на братовчедка ми в Красно село и ми хареса квартала. Аз пуснах темата главно, за да попитам кои квартали са близо до НБУ, за да се ориентираме горе-долу къде да търсим. Бъкстоун не е ли до околовръсното?
Мерси на всички![]()
Аз съм от Бели брези.. мн. хубав квартал, също така Стрелбище и Хиподрума са мн. хубави и спокойни. С мн. зеленина, паркчета (безопастни) и т.н.Всичко е точно, само че са малко солени цените..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
елате в DRUJBA CITY!!!![]()
Яя... Комшийка.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Куул Гърл идвай и ти в Брезите. Много ни е хубавко кварталчето. Пък има и удобен транспорт до НБУ. Няма да сгрешиш. Хех.![]()
![]()
*малка_сладуранка офертира...![]()
Да, бе, при тази паплач. Там няма хора, а човекоподобни маймуни.Първоначално написано от Анонимко
Искаш да кажеш Дружба Вилидж?Първоначално написано от Анонимко
МАЦКО АЗ СЪМ ОТ ОВЧА КУПЕЛ И МОГА ДА ТИ КАЖА ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ГОТИНИЯ КВАРТАЛ КАДЕТО И ДА Е!!! Пратих ти ЛС с някой неща които трябва да знаеш за квартала
Да ходете обаче спазвайте правилата:Първоначално написано от Анонимко
1.Като се стъмни по-добре несе разхождайте по улиците
2.Никога в никакъв случай неси сваляйте противогазите
3.внимавайте с бездомните псета!!
Еееее, фен на Наруто. Саске, Учиха Саскеееее.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
е да фен съм обаче тва сега е леко излишен флуудПървоначално написано от bungle
ако искаш ше си пишем ЛС-та
![]()
Павлово също е хубав квартал![]()
И шофьорите, и шофьорите.Първоначално написано от Sasuke
![]()
Не, Дружба не е добра идея. И без това е много далеч от НБУ.