.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Moderated: Правих секс и сега имам някакво зачервяване и...

predi dva dena praix sex i sega imam nqkakvo za4ervqvane i kogato xodq po malka nyjda imam parene dali e vuzmojno da mi e lepnal ne6to pls kajete i bez ibavki molqqq viiiii na 13 sam i ne mi be6e za pyrvi pyt

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

sigorno zashtoto e ot purviq put nali se kusa tam cipi i tam kavko beshe i ot tova nai veroqtno
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Guest
    ama sega NE mi be6e za purvi pyt

na 13 godini i se ... nqma losho a i da ti e lepnal neshto pritesnqvash li se ?

Град
    in ur dreams
    Глупаво дете, що правиш секс без презерватив? Опастности много, пази си здравето!!! После ще си чупиш главата! Сега няма какво друго да правиш освен да отидеш на лекар

ako ste go pravili s prezarvativ nqma zashto da se pritesnqvash.

Град
    Sliven
    ti si nenormalna na 13 da vodish polov jivot.ta ti si oshte dete a za problema ti sigurno e zashtoto moje bi organizma ti ne e gotov za tova.ot koga vodish polov jivot-ot 11g. li?

Guest
    ami nai veroqtno ti e lepnal ne6to no ne moje da se kaje s1s sigurnost nai-dobre otidi na lekar i taka 6te si sigurna p1k i ne polzvaxte li prezervativ

Guest
    mi nesme polzvali prezervativ 6tot az pix xap4eta ne vodq polov jivot ot 11gd a ot 2 meseca

a moito momiche da te pitam samo ti sq si 6-ti klas nali ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi nesme polzvali prezervativ 6tot az pix xap4eta ne vodq polov jivot ot 11gd a ot 2 meseca
    Най вероятно имаш проблеми, понеже от скоро водиш полов живот, пък и си още доста мъничка (не искам да те обидя) и организма ти не е напълно съзрял. От кога имаш менструация ?

Град
    зад ъгъла
    Както винаги 80% от отговире са турбо кретенски .... наистина е тъпо да си толкова безотговорна и нека това ти послужи за обеца за в бъдеще! А по проблема ти има два варианта:
    1. Лепнал ти е нещо - отивай на доктро
    2. Просто защото си малко малка и още нямаш опит,а и предполагам еб*ча е ръгал като пирон в дъска ,може да си се протрила и сега за това да те боли. Ако изкаш и се притесняваш от доктора изчакай ден-два и ако болката ти неотшумява ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отиди на лекар! Разбира се през този период се въздържай от всякакви полови контакти!

Guest
    mi da 6-ti klas sam 6te buda 7-mi

Град
    зад ъгъла
    Еййй много бързаш...ама за къде поне знаеш ли !? Я малко по -спокойно ...що време и възможности ще имаш да правиш секс.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си