.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Вяра
    Guest

Има ли значение...

Аз съм момиче на 15 години.Има ли значение с какво се подмивам вечер-с обикновен с или интимен /специален/ сапун.Аз се мия отдолу с обикновен сапун,но дали е опасен и трябва ли някой специален за онова място ?

по-добре си земи интимен сапун - не че нещо чак толкова може да ти стане от обикновения (пф едно време са се къпали и със сапън от мас) обаче интимния сапун си е специално направен за тези части и е с балансирано Ph е полезно за кожата

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Цитирай Първоначално написано от Kam4eto
    по-добре си земи интимен сапун - не че нещо чак толкова може да ти стане от обикновения (пф едно време са се къпали и със сапън от мас) обаче интимния сапун си е специално направен за тези части и е с балансирано Ph е полезно за кожата
    Ne ZnAm KFo PoVe4e MoJe Da Se KaJe Po TeMaTa ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Вяра
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kam4eto
    Благодаря Ви.А искам да попитам този сапун нали от аптеката се купува и ако знаете може да ми кажете и горе-долу цената.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Вяра
    Благодаря Ви.А искам да попитам този сапун нали от аптеката се купува и ако знаете може да ми кажете и горе-долу цената.
    Може и от аптека да го вземеш,но може и от дистрибутори на Айвън,Орифлейм.Специално моя е 6.20.Така че покачествените са от 5 лв нагоре.Има и под 5 лв,но са кучи марки и само предизвикват зачервявания.

ToZi e Su6tiQ kAto MoQ No Ne SaM dOvOLnA oT nEgO. PoLzVaH gO NqKoLko PuTi aMa Ne6To zaPo4Na Da Mi PaRi ... MoJe i ALeRgI4nA Da SuM aMa Ne SaM MnOgO sIg ... http://www.lactacyd.koikogo.com/index.html
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си