Цитирай Първоначално написано от Homunuculus
А ти как си мислиш ,че лекаря ще предотврати бременност?! Може би с магическа пръчка!? А защо не с инжекция за предизвикване на контракции която един вид е същата като хапчето само че доста по опасна, а за нея се иска и разрешение от родител! Предполагам ,че ако момичето можеше да приказва с родители без да се притеснява вече щеше да го е направила и нямаше да допре до нас....миличка върви и си купи хапчето и не се занимавай с други глупости...след като ги изпиеш също не е лошо все пак да отидеш на лека за един бърз преглед ,за да се увериш ,че няма усложнения! Стискам палци
Не знам защо си толкова злобно настроен/а... ? Просто си изказвам мнението. Н е съм коментирала начинът, по който лекаря ще предотврати бременността ако такава все пак има, но би й обяснил предимствата и рисковете, нещата,които ще настъпят при изпиване на хапчето и дали изобщо има нужда да се пие то,понеже е голям шок за организма да поеме такава доза хормони. Защо си мислиш,че знаеш нещата по-добре от един лекар? Това е тяхната работя и се учат да я практикуват над 6 години. Това е моето мнение, казах на авторката как бих постъпила аз. Това е.