Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
Не, стига сте съветвали момичетата да пият тези хапчета! Знаете ли колко са опасни? Не рискувайте да давате такива съвети,възможно е момичето да се увреди нещо. Слушай кфо ще ти кажа. Бързо отиди на лекар и попитай него. Може да ви изглежда смешно,но най-добре е опитно лице да прецени! Моят съвет е не рискувай да пиеш тези толкова вредни хапчета на своя глава, а по най-бързия възможн начин говори с лекар или поне родител ![/b]
Ти луда ли си?
По-добре сега да пие това хапче, което не е чак толкова вредно. Да, не е полезно, но няма да и стане нищо фатално. По-трудно ще преживее един аборт, отколкото последствията от хапчето. Както и по-трудно ще се справи с една бременност, едно раждане и едно отглеждане на дете, отколкото да изпие хапчето.
Естествено не казвам да си ги пие като бонбонки или да ги ползва като противозачатъчни, но щом се е наложило нека го вземе.
Аз лично веднъж съм пила от "ужасно опасния и канцерогеннен" Постинор. Е, две години след това... не виждам да ми е станало нещо, било то фатално. Хах.
Пък и нали сега тези новите Ескапел не било толкова вредни колкото Постинора...