.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Guest

Moderated: Възможно ли е да си сложа още една обица на ухото

zdr
    iskam da vi popitam dali evazmojno da si sloja o6te edna obeca na uhota pri doma6ni usloviq i kak stava dup4eneto s kakvo i moje li malko info :}

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

абе човек може някаква инфекция да получиш и да ти се подуе ухото и гной да потече......я по добре ходи на специалист....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    ami edni moi sau4eni4ki sami sa si produp4ili u6ite i ni6to ne e stanalo

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Зимаш една игла дълга и голяма, намазваш със спирт обилно за да се дезинфекцира, и дупчиш. Хубаво е да имаш приготвена обица да сложиш веднага в дупката.
    - Всички авто-части на едно място!

LeVsKaRcHeT0
    Guest
    Те повечето сами си я дупчат...И на мен ми го дупчиха приятелки,но пък на вечерта си викам "абе да не съм за 5 Лева?!?!?" и си махнах обицата и за 5 дена зарасна и си отидох където си трябва...Дават ти медицинска обица...промиват ухото...Общо взето те посъветвам да отидеш при специалист,защото все пак говорим за здравето ти!Може от 100 човека,които са си дупчили сами ушите на 1 да е станала инфекция,но каква е гаранцията,че ти няма да си 1 от тях

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LeVsKaRcHeT0
    Те повечето сами си я дупчат...И на мен ми го дупчиха приятелки,но пък на вечерта си викам "абе да не съм за 5 Лева?!?!?" и си махнах обицата и за 5 дена зарасна и си отидох където си трябва...Дават ти медицинска обица...промиват ухото...Общо взето те посъветвам да отидеш при специалист,защото все пак говорим за здравето ти!Може от 100 човека,които са си дупчили сами ушите на 1 да е станала инфекция,но каква е гаранцията,че ти няма да си 1 от тях
    e da be kva infeksiq moje da stane kato go namaja obilno sass spirt ili rakiq 6tot nqqm spirt

Честно казано аз не бих имала смелостта да си пробия сама ухото без помощ от специалист... Но една моя приятелка си беше пробила ухото сама до колкото знам първо трябва да си слойиш лед на ухото зада го изтодиш и да не усещаш болката.. и после да го пробиваш но трябва да е с по-дебела игла зада можеш после да поставиш обицата .. Аз бих ти препоръчала да отидеш при специалист
    Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка....

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ухото не се дупчи с обикновена игла - тя обикновено не е достатъчно остра да пробие тъканта - отиваш в аптеката и купуваш или абокат или игла за спринцовка, те са стерилни, няма нужда да мажеш със спирт или др

ако те е страх от болка - или слагаш ледче в торбичка на ухото или пръскаш малко повече с някой дезодорант

по-добре обичката ти да е с винтче, слага се по-лесно на ухото, цаката е да я пъхнеш в отворчето на иглата, не да извадиш иглата и после да ръчкаш обицата

тва е философията, иначе самата обеца е хубаво да я залееш със спирт и да я чистиш от вр на вр
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен
    Град
    София
    Аэ сама си прозупчих ушите.Просто нагорещих една игла и ги пробих !Эаболя ме малко,нооо голяма работа.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Еееееее, не се научихте.
    Иглата не се нагорещява, особено на открит огън - получават се разни налепи.
    Прави се с абокат, иглите за спринцовки са прекалено тънки.
    Дезодорант не се пръска, твърде възможно е да направи инфекция.

Стерилен абокат от аптеката - да.
    Салицилов спирт - да.
    Обеци от медицинска стомана или титан - да.
    Антибиотик за две седмици - да.
    Физиологичен разтвор колкото може по-често - да.

Всичко, което е в разрез с гореизброените неща - не.

Толкова.

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си