.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: podut korem

...................
    Guest

podut korem

problem4eto mi e 4e sega s1m na dieta malko.Ne qm testeno,sladko iii t.n a korema mi se poduva kato hapna ne6to - dori da e s1vsem malko.
    ot kakvo e tova nali zatova s1m na dieta da otslabna malko i da premahna korem4eto
    10x predvaritelno

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз не мога да кажа от какво е , но и на мен така ми се е подувал корема и ям активиа , но натурална и постепенно ми минава . Пробвай

.................
    Guest
    nestava.Qdoh 14 dni i pove4e aktiviq i nestava.Kato ne qm korema si mi e super no sled tova kato hapna ne6to (dori i aktiviq) toi mi se poduvaaa

Не се храниш правилно и редовно, вярваш на тъпи реклами.. Добре не ядеш сладко и тестено, но трябва да си ядеш от всичко друго, защото организма ти има нужда. Храни се правилно и редовно и няма да имаш този проблем.

Колко често се храниш?
    Ако ядеш по 2 пъти на ден нормално да ти се издува корема.

Не яж плодове в комбинация с нещо /и в растояние от 2 часа преди и след не яж нищо друго/.

Пий много вода и яж повечко зеленчуци.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Бифида-та е извлечена от акотата на бебетата
    Това за инфо...
    Корема ти се подува,защото се е ПЪЛНИ с храна.Няма как... Просто стомаха ти се е разширил от неправилното хранене преди това.Наблегни на коремните преси и всичко друго,което е за стягане на коремните мускули.Можеш да компенсираш с това,стига коремчето ти да не е с много тлъстинки.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си