- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sled pyrviq pyt
Zdraveite! Az sym momi4e na 17godini i iskam da popitam po - opitnite dami vyv foruma slednoto ne6to : normalno li e mese4niq cikyl da zakysnee nqkolko dni ili sedmica - dve sled kato sym go pravila za pyrvi pyt? .. Ili ima za kakvo da se pritesnqvam?
Izpolzvahte li prezervativ?
ami da izpolzvahme prezervativ. i toi ne se skysa vsi4ko si be6e ok, no zabelqzvam, 4e mi zakysnava, i tova me pritesnqva dosta.
Ami da ti kaja i az nz.Nai dobre izchakai oshte dva tri dni i ako ne ti doide otidi na ginekolog toi shte ti kaje na kakvo se dalji problema.Samo se uspokoi
![]()
При някои момичета се случва да им закъснее след първия път. Ако сте се пазили няма защо да се притеснявате.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Може да е от жегите,дишай си спокойно.Но ако закъснее с повече от десет дни,отиди на лекар.
On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...
На мен ми закъсня също- не знам дали беше от това или от притеснение, понеже 1-я ми път беше без презерватив, но после за мое щастие всичко беше Ок.Първоначално написано от Aleandra
Към авторката- ако ти закъснява много, отиди на лекар- иначе може наистина да е от притеснение или от горещината![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
щом сте използвали презерватив,със сигурност е от жегите - и на мен ми закъсня така миналия месец,спокич....
suvsem normalno e ne se pritesnqvai 6te ti doide![]()
![]()
Да, има за какво да се притесняваш. Бременна си!!!Първоначално написано от khgfkg
222
Първоначално написано от Коментатора
човек, за теб всички имат един и същи проблем-всички все бременни ... не ги стряскай така тъпо е!
П.с. направи си един Тест и се успокой!![]()
Bydi nerazymen, za da vqrvash v chudesa!
Не се притеснявай от това време напълно възможно е да ти закъснее, може и от притеснение да е...след първия път е нормално! Не слушай кретените дето иска да се изцепи само колкото да не мине темата без него! Щом сте се пазили вероятноста да си бременна е 0.0000000000001% , но ако наистина ти закъснее повече от 10 дена бягай на лекарАко искаш да си 100 % спокойна и си минали няколко дена от акта си направи един тест да дишаш спокойно
( разбира се ако утре не се събуиш с изненада де
![]()
За мен не е тъпо, БРЕМЕННА Е!Първоначално написано от Mackata_
222
Теб какво бе ?! да не те е яд че не можеш да забременееш?!
Не ве олигофрен, бачкам в завод за тестове за бременност и набирам повече клиенти тъпак... Мно ясно че е бременна то си личиПървоначално написано от Homunuculus
222
Много ясно че на тебе коефицента на интелигентост е едноцифрен и си супер ограничен индивид! Що просто не спреш да ръсиш тъпни !?
E ... Nqma za kakvo da sporite ve4e... dnes mi doide ( uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) blagodarq vse pak !
nz ot kakvo e no i na moita ii stana taka sled pyrviq ii pyti mn bih iskal da znam ot kakvo e !
If god can't stop us, nobody can't !