.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Sled pyrviq pyt

khgfkg
    Guest

Sled pyrviq pyt

Zdraveite! Az sym momi4e na 17godini i iskam da popitam po - opitnite dami vyv foruma slednoto ne6to : normalno li e mese4niq cikyl da zakysnee nqkolko dni ili sedmica - dve sled kato sym go pravila za pyrvi pyt? .. Ili ima za kakvo da se pritesnqvam?

Град
    В Мъглите На Авалон
    Pazihte li se?

Град
    Sliven
    Izpolzvahte li prezervativ?

Guest
    ami da izpolzvahme prezervativ. i toi ne se skysa vsi4ko si be6e ok, no zabelqzvam, 4e mi zakysnava, i tova me pritesnqva dosta.

Град
    Sliven
    Ami da ti kaja i az nz. Nai dobre izchakai oshte dva tri dni i ako ne ti doide otidi na ginekolog toi shte ti kaje na kakvo se dalji problema.Samo se uspokoi

При някои момичета се случва да им закъснее след първия път. Ако сте се пазили няма защо да се притеснявате.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Може да е от жегите,дишай си спокойно.Но ако закъснее с повече от десет дни,отиди на лекар.
    On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...

няма страшно,просто анумалия

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    При някои момичета се случва да им закъснее след първия път. Ако сте се пазили няма защо да се притеснявате.
    На мен ми закъсня също- не знам дали беше от това или от притеснение, понеже 1-я ми път беше без презерватив, но после за мое щастие всичко беше Ок.
    Към авторката- ако ти закъснява много, отиди на лекар- иначе може наистина да е от притеснение или от горещината
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Голям фен
    Град
    botevgrad
    щом сте използвали презерватив,със сигурност е от жегите - и на мен ми закъсня така миналия месец,спокич....

suvsem normalno e ne se pritesnqvai 6te ti doide

Град
    Планета Земя

Re: Sled pyrviq pyt

Цитирай Първоначално написано от khgfkg
    Zdraveite! Az sym momi4e na 17godini i iskam da popitam po - opitnite dami vyv foruma slednoto ne6to : normalno li e mese4niq cikyl da zakysnee nqkolko dni ili sedmica - dve sled kato sym go pravila za pyrvi pyt? .. Ili ima za kakvo da se pritesnqvam?
    Да, има за какво да се притесняваш. Бременна си!!!
    222

Цитирай Първоначално написано от Коментатора

човек, за теб всички имат един и същи проблем-всички все бременни ... не ги стряскай така тъпо е!
    П.с. направи си един Тест и се успокой!
    Bydi nerazymen, za da vqrvash v chudesa!

Град
    зад ъгъла
    Не се притеснявай от това време напълно възможно е да ти закъснее, може и от притеснение да е...след първия път е нормално! Не слушай кретените дето иска да се изцепи само колкото да не мине темата без него! Щом сте се пазили вероятноста да си бременна е 0.0000000000001% , но ако наистина ти закъснее повече от 10 дена бягай на лекар Ако искаш да си 100 % спокойна и си минали няколко дена от акта си направи един тест да дишаш спокойно ( разбира се ако утре не се събуиш с изненада де

Град
    Планета Земя

Цитирай Първоначално написано от Mackata_
    Цитирай Първоначално написано от Коментатора

човек, за теб всички имат един и същи проблем-всички все бременни ... не ги стряскай така тъпо е!
    П.с. направи си един Тест и се успокой!
    За мен не е тъпо, БРЕМЕННА Е!
    222

споки
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Град
    зад ъгъла
    Теб какво бе ?! да не те е яд че не можеш да забременееш?!

Град
    Планета Земя
    Цитирай Първоначално написано от Homunuculus
    Теб какво бе ?! да не те е яд че не можеш да забременееш?!
    Не ве олигофрен, бачкам в завод за тестове за бременност и набирам повече клиенти тъпак... Мно ясно че е бременна то си личи
    222

Град
    зад ъгъла
    Много ясно че на тебе коефицента на интелигентост е едноцифрен и си супер ограничен индивид! Що просто не спреш да ръсиш тъпни !?

Guest
    E ... Nqma za kakvo da sporite ve4e ... dnes mi doide ( uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) blagodarq vse pak !

Град
    Ruse
    nz ot kakvo e no i na moita ii stana taka sled pyrviq ii pyt i mn bih iskal da znam ot kakvo e !
    If god can't stop us, nobody can't !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си