- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Da mu pusna li
Malko typa tema ,no me vylnuva ot nqkolko sedmici i ne moga da vzema reshenie.Devstvena sym.Obicham go mnogo,no imam chuvstvoto,che toi mi hodi po zadnika ,nqkolko meseca veche ,samo za da pravi sex s men.Govori mi kak sled tova shte stanem oshte po-blizki i vinagi shte poddyrjame vryzka.Em dali tova sa prazni prikazki..nz.
ti si precenqvash moito momiche nemoje drug da ti kaje.
Trudno mi e.Vajno e da vzema pravilnoto reshenie i da ne syjalqvam sled tova.
ми ако той се погрижи да е специален първият ти път (и после да не съжаляваш че е бил точно с него) защо не.. само не се влюбвай за да не те зареже и да ревеш после.. че на мен така ми се случи първия път![]()
ама то човек се учи от грешките си.
![]()
Sigurno shte se pogriji..mn e mil i vnimatelen..znae kakПървоначално написано от zaiobaio
![]()
A sym hlytnala mn seriozno ..nai-golemite mi strahove sa da ne me zareje sled tova shtoto shte ima mn bezsyni noshti ,mn rev koeto e dosta nepriqtno
Eми ние не познаваме гаджето ти, така че не можем да ти кажем какво да правиш! Ти си човека, който би трябвало да го познава. Факта че се замисляш е показателен, че още не си готова, или че не му вярвяш достатъчно. Аз обаче се чудя за какво тогава водиш тази връзка...![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Хвани си някой твой връстник или 1-2 г по-голям.Я помисли ! Защо по-големите момчета излизат с по-малки от тях ? Отговор - защото са задръстени кретени на които момичетата на тяхната възраст не им обръщат внимание,защото са кретени.Освен това не го прави с него ! Изчакай,първият път е специален.
Забележка : Какво е това да му пусна ли ? Щом се колебаеш не му пускай !
Забележка 2 : За страхотен секс трябва и двамате да искате и да дръпате за секс.Това "Даму пусна ли ?" отслабва нещата в големи дози.
Успех !
Как няма да му пуснеш... я бухай там. Ти ако почнеш така да обмислкяш, никога няма да си направиш сефтето. Газ и да не ти пука \/ \
/
И аз съм на горе- долу същото мнение. А и щом ти не си сигурна и питаш във форума- изчакай. Аз лично, когато го направих бях съвсем сигурна че го искам, че това е момчето и че дори и след това да ме зареже (което не стана) няма да съжалявам че съм била с него и че той е 1-я!Първоначално написано от Hnz'lz
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
mi ti sama si pricenqva6 kaga i s kogo,dali si gotova i dali toi te zaslujava![]()
Пусни му само с капут и лубриканти
самнявам се някои да може да ти помогне тва си е лично твое решение ти го познаваш добре познаваш и себе си така че сам си прецени но ако си мислиш че е с теб само заради секса просто скъсаите не е трудно![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
недей му пускай! Бахти нахалника! Да иска да прави секс с приятелката си!?!? Безбожник!
Самият факт, че се замисляш показва, че може би има нещо, което те спира. Според мен никой, от който и да е форум, не би могъл да ти каже правилното решение. Седни, обмисли нещата и тогава. Обърни внимание на неговото поведение и сама реши дали е с теб само заради секса или истински те обича. Просто помисли, ако не се чувстваш готова почакай. Има време.![]()
emi tova dali da mu pusne6 ili ne ti samata si go preceni.....6toto posle nqma da ti e hubavo da te na*be i za*ebe nali??? az na moq mu pusnah kato napravihme polovin godina i za absolutno ni6to ne sajalqvam za6toto se obi4ame ujasno mnogo....vnimavai !!!Първоначално написано от Анонимко
btw...4e edno mom4e ako ne iska da pravi sex s priqtelkata si s koi drug![]()
a na kolko godini si
Първоначално написано от MOODS
A ti imash li pone malko jelanie da mu pusneshI ot kolko vreme ste zaedno
![]()
Всеки може да напикае пода, бъди пич - насери тавана!