.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Град
    Пловдив
    Като ти е изневерил голяма ралта
    Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!

Цитирай Първоначално написано от tajnoto devil4e
    neska sam mnogo po dobre..........mom4eto mi se obadi i govorihme mnogo na taiz tema kazah mu 4e ako se povtori da ne o4akva da mu prostq......toi kaza 4e ne bi go napravil otnovo,4e sajelqva 4e nz kak sam uspqla da prostq i 4e znae kakvo bi zagubil ako ne misli.vapreki 4e mi e o6te gadno 4e go napravi se nadqvam da misli za tova kolko bi me naranil ako ne izmami.blagodarq vi otnovo 4e pi6ete.6te e radvam na o6te mneniq po vaprosa-naistina mi pomagat vie bihte li prostili ako obi4ate?
    Да! Бих простила, както казах в предния си пост. Но зависи и какво точно е направил, какви са обстоятелствата.
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

dindito
    Guest
    as bih prostila-ako obi4a6 6te dade6 vtori 6ans dano vsi4ko e nared

heely
    Guest
    az pak mislq,che ako ne te obichashe i ne mu pukashe za teb,edva li shteshe da ti kaje che e spal s druga...no e reshil da ti go kaje,da riskuva da te zagubi,no da e chesten s teb.spored men si postapila pravilno.

beckham_girlL
    Guest
    razbira se 4e moga da prostq-stiga da znam 4e 4ovek se zaslujava 6ansa

Град
    Пловдив
    смятам че си постъпила правилно, като си му простила. всеки прави грешки все пак. но ако след време направи това отново, го зарежи моментално! никога не прощавай два пъти...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    пича е сгрешил определено, ма е похвално че ти го е казал, много биха си замълчали... всичко ще си е окей, пожелавам ви успех много

da pravilno si postapila za tova koeto si mu kazala no ako toi ne te obi4a prosto nqma nikf 6ans da ostanete zaedno taka4e ako se obi4ate kolkoto ti kzava6 vsi4ko 6te se oprai

tonitok
    Guest
    oooo pa golqma rayta 4e e izneveril..........

Искам да те попитам какво общо има това което си написла с раздела секс защо не го написа в раздел любов?И аз имах такава ситуация даже писах , че се бях побъркал ама не беше точно като твойта.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    Село.София
    Щом ти е изневерил и наистина се разкайва и ти го е признал разбрала си го от него а не от някой друг дай му 2 ри шанс поне така мисля аз ако не се разкайваше и не те обичаше щеше да си продалжи и да не ти казва нищо
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

tonituy
    Guest
    si4ko zavisi ot nego-vaprkei 4e go obi4a6 moje bi ne go zaslujava i ne ocenqva usiliqta ti..........

Мега фен
    Град
    SF
    Oтрежи го! Изневярата е най-голямото доказателство за това какво то4но озна4аваш ти за него. Щом си е позволил да ти при4ини такова нещо, зна4и не те оби4а.
    Пиенето не го оправдва... Всъщност нищо не може да го оправдае. Ако ОБИ4АШ някого, НЕ го нараняваш, независимо от ситуацията, независимо от обстоятелствата, независимо от изкушението. Край. То4ка.
    Ако сега му простиш, никога няма да можеш да си сигурна дали няма да го направи отново и просто следващия път да не си признае, нали? А довеието е това, върху което с градят сериозните отношения. В слу4ая той е изгубил твоето.

Робинята на Quench

byb4ito
    Guest
    lubovta e ne6to mnogo silno-nadqvam se da e nared si4ko.kakto ti moje6 da prosti6 taka i toi moje6e da ne te naranqva.....no za mnogo ne6ta nqmame pri4ini.6tom go obi4a6 mu go pokaji sega-dano da te obi4a i toi i da go oceni

Аз ако бях досега щях да съм го отрязала..

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    В такава ситуация аз съм мислила как ще реагирам, защото не ми се еслучвало до сега.. Като ми каже ( ако изобщо ми каже, макар че ще е по - добре да каже веднага ) ще замълча, нищо няма да кажа.. и така ще си мълча няколко дена .. да осъзнае какво е направил и после ще му кажа , че му прощавам, но няма да го забравя. Това се отнася ако го обичам и искам да съм с него. Ако връзката не е сериозна - късам с него и толкова.
    Как може да ти изневери... толкова ли неможа да си представи как ще се почувстваш ти?Толкова ли неможа да се постави на твое място, за да осъзнае какво ти е причинил?! Попитай го. Според мен не е трябвало да му казваш веднага, че нищо не е станало. Той ще си помисли, че ако го направи пак ти пак така ще му кажеш... Трябваше няколко дена да поразмишляваш над това какво е направил.
    Също така и с каква цел е било това... Разбрала си, че е грешка от негова страна , той също щтом ти го е казал.. но не се знае каква е била причината. Нещо не си му дала и го е потърсил другаде или какво?!

Голям фен Аватара на Ice
    Според мен трябва да се радваш, че ти го е казал той а не си го научила от някой друг...Понякога стават и такива неща, но това не значи че трябва да се съмняваш в него, вярвай му обаче винаги си имаи едно на ум...Надявам се да не се повтори все пак се успокой горе главата и всичко ще бъде наред
    Everything happens for a reason..

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Пуснала си го да мине така лесно, без скандал дори?! =D> Незнам дали щях да го зарежа, но щях много здраво да се расярдя и то не от кеФ , а от болка. Много ще ме заболи ако момчето до мен направи такова нещо. Но като знам каква съм, бих му простила дори и забравила за това Твоят пич сега е и в БГ, много сложно става. Ако го направи пак дали ще ти признае? Не мисля..
    ♥ ♥ ♥

ludata fenka
    Guest
    e ta prosti mu be kfo se stqga6..........seki ima pravo na gre6ki nikoi ne e bezgre6en

Зная,много е трудно прощаваш му защото го обичаш,но те разкъсва мисълта че той се е отдал на другга пез нощта,че е мислил за мига,че са слели две тела,че единствено тя е била в ума му...
    Просто е мн.мн.мн гадно,зная го от личен опит.
    Според мен си постъпила правилно,но бъди нащрек.

#~Luda_Fenka~#

Napravila si gre6ka kato si mu prostila taka barzo.I toi moje da go povtori ne vednaj.No ot druga strana si li4i 4e te obi4a 6tom ti e priznal.Po-dobre pogovorete

ок простила си му но внимавай ако се повтори...
    Ако някой ден без теб остана аз няма да бъда повече човек.Аз ще бъда труп с дълбока рана за която няма да намеря лек!

Dobre si postupila!Lubovta na momcheto e iskrena...V nashiq svqt istinskata lubov e da se molish na nqkoi da ti prosti neshto losho koeto si izvurshil sprqmo nego...V nashe vreme romantikata lipsva ot sqkade...Takache produljavaite napred,no greshki ne trqbva da ima poveche zashtoto smqtam che kogato edna greshka se povtori vtori put shte se potreti tn i tn!Shte ima mnogo postradali sled tova!
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

buhalaa
    Guest
    napred macko

Да,не се тюхкай толкова.Но знай,че ако го направи отново,той те мисли за някоя,която ще му прощава постоянно.Затова разбереш ли з аподобен случай-по-добре го остави с тия,с които се чука

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си