.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    milichka...za 4 meseca moje da te obicha no ne samo tova e dostatachno..hubavo e che si e priznal i che tolkova e sajelqval..tova e nqkakav znak.po princip kato napravish 1 pyt neshto i..pochti vinagi go povtarqsh...no zashto da nqma izklucheniq..kolkoto i da mu vqrvash vryzkata vi nqma da e sashtata zashtoto vseki pyt kato neznaesh kade e ili ako go vidish da govori s nqkoe momiche..vinagi shte se samnqvash v nego dosta dalgo vreme..ako iskash riskuvai no vnimavai sled kato si mu prostila da ne ti razbie sarceto zashtoto ot tova nai mn boli
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Tupac____Fenka
    Guest
    predi 2 godini hodeh s mom4e koeto ne obi4ah.v na4aloto bqh vlubeno no sled tova vsi4ko beshe boleznena privurzanost bqhme zaedno godina i 3 meseca.1 put sme kusali i ne bqhme zaedno blizo 2 meseca..takam zna4i az zaminah za lodnon za 2 sedmici pri bashta mi i neznaino zashto toi mi pisa sms samo 1vata ve4er.pisheshe samo 4e vinagi kakvoto i da stava shte me obi4a.xa..posle nito 1 sms ne polu4ih nito 1 obajdane.edna ve4er bqh s nai dobriq priqtel na bashta mi da pazaruvame..tam karat burzo az bqh bez kolan toi nabi spira4ki i az za sekundi ako toi ne me beshe drupnal shtqh da izletq prez prednoto stuklo no se razminah samo s jestok udar na glavata v tabloto..ve4erta mi beshe losho i povrustah mnogo me boleshe no ne otidoh na lekar..pisah mu kakvo e stanalo no ne polu4ih otgovor.minaha nqkolko dena i letqh obratno no kacnah v burgas ostanah 9 dena na moreto s edna priqtelka na mama i decata i.mom4eto e na 19 a momi4eto na 18(az sum sega na 17).vsqka ve4er diskoteki ala bala.i edna ve4er se napih i mu pisah sms 4e mi e pisanolo ot tupoto mu mul4anie i 4e iskam da znam kakvo stava.togava toi mi pisa 4e vse sum go obvinqvala i 4e kusame..az mu zvunnah i mu se izsmqh i mu kazah 4e nqma problem.kogato se vurnah v pleven rabrah 4e toi se e celuval na 12 avgust sus momi4eto koeto nai mnogo mrazq..mina 1 mesec i nakraq reshih da trugna pak s nego za da mu otmustq..no pak se privurzah kum nego i neuspqh..na nova godina me zapozna s edno mom4e..mom4e kum koeto izpitah 4uvstva koito ne bih mogla da vi opisha..vurvqh kum nego bez da znam dori imeto mu ..a v korema mi purhaha peperudki..no nai hubavoto e 4e lubovta ot pruv pogled izpitah ne samo az a i tova mom4e..ve4erta bqhme vsi4ki u nas(nishto ne napravih zashtoto ne sum 4ovek koito umee da izneveri dori v tozi slu4ai)posle mom4etata izlqzoha i otidoha do edin drug kupon tam bivshiq mi pak mi e izneveril.sled tova skusah s nego.sega sum s mom4eto koeto obi4am ot miga v koito go vidqh i 4uvstvata ni sa vzaimni.?-sa e 4e posle vsi4ko izleze na qve bivshiq mi mi e izneverqval bezbroi puti..Vnimavai zashtoto ti izpitvash istinska obi4 kum tova mom4e a az ne go obi4ah no si izpatih..USPEH i budi silna

dryn
    Guest
    Това,че ти е казал,че ти е изневерил,направил е грешка и съжелява е добре.Помисли,по-добре ли щеше да е да не ти беше казал?Ти няма от къде да разбереш,ти си в Испания,прибираш се в БГ рядко..Щом ти е признал и съжелява наистина,че е сгрешил,мисля че си направила добре като си му простила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си