- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 4uvstvam se ujasno.........toi mi izneveri...help
zdr mili4ki.bih jelala da spodelq problema si.zna4i as sam na 15 a priqteliqt mie na 17 godini.mnogo go obi4am kakto i toi men po kakvito i da e na4ini sme si dokazvali kolko zna4im edin za drug prosto ne sam ispitvala podobni 4uvstva predi.toi e ne6toto ot koeto imam nujda.ve4e sme 4 meseca zaedno koeto e mnogo i za dvama ni.predi 2 sedmici toi zamina na vakanciq v bulgaria(i dvamata jiveem v ispaniq) i taka pi6e mi vseki den as sa6to mu pi6a 4uvame se pres nqkolko dni.no v4era kogato se 4uhme po skype toi mi kaza 4e e napravil gre6ka i 4e se mrazi 4e adski mnogo sajelqva i 4e ne moje da si go prosti.razbrah za kakvo stva vapros.oti6li sa s negovata grupa na izlet i tam prespal s edno momi4e.kazva mi 4e sajelqva 4e e bilo gre6ka 4e go boli.kazah mu 4e mu pro6tavam i 4e edna gre6ka ne bi trqbvalo da e sposobna da razru6i ne6to istinsko.toi se opravi no neska sam mnogo zle.znam 4e me obi4a dokazval mi go e no prosto za6to kogato obi4a 6te dopusne podobna gre6ka....sled 1 mesec 6te se vidim kogatoi as se priberakaza mi 4e nqma d ase povtori i 4e me obi4a kazah mu 4 emu vqqrvam no sega me e strah strah me e da ne go napravi otnovo.6tom vednaj e naru6il obe6tanieto si da me 4aka to moje da go naru6i otnovo ...........iskam da vi popitam pravilno li reagirah kato mu kazah 4e si4ko e ok, mislite i 4e e sklonen da go napravi pak? i prosto imah nujda da bada ,,izslu6ana,,
naistina mnogo go oi4am i zatova reagirah sqka6 ne e npravil ni6to lo6o.be6e mi parviqt-dokazah kakto i na nego taka i na sebe si 4e mu obi4am i mu vqrvam no.....tvardi 4 eme obi4a za6to togava e riskuval vraskata ni za ednoto 4ukane.mnogo sam zle.molq vi pomognete mi
sry 4e pi6a na latinica no ne sam v nastroenie da mu mislq za tova kak pi6a
pomognete mi molq vi se.blagodarq vi predvaritelno ;( i pls ne se bazikaite prosto seriozna sam i ako nqkoi jelae neka mi pomogne ako ne neka ne pi6e!mersi
Моderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!