as ne sam sposobna da go ostavq............prosto nemoga i da si go pomislq.as mu kazah 4e da ne mu minava pres uma 4e bih prostila vtori put i da ne go o4akva ako go napravi.......verno e 4e sa 4-tiri meseca no go poznavam pove4e ot godina.edinstveniqt mi ,,priqtel,, izvan bulgariq mi be6e i prodaljava da bade(drugite sa mi prosto poznati).tova mom4e ne e kato drugite-ne mu puka kak izglejda i kakvo mislqt za nego ,inteligenten e sexa ne mu e prioritet i prosto e 4ovek koito obi4a da misli i da radva drugite.kazva 4e ed ne6to koeto jelae e prosto da bade 6tastliv bes da pre4i na nikoi.kaza mi 4e ne sajelqva 4e mi e kazal i 4e ne bi mogal da krie.4e re6eieto e moe i 4e 6te se usmihne ako kaja 4e go obi4am.kaza 4e vapreki 4e zvu4i super kli6irano e bil martvo piqn i prosto se e slu4ilo-ne e bilo nito pove4e ot edno ebane.da NO bih se radvala ako be6e me naranil zaresi ne6to pove4e ot edno 4ukane a ne zaredi ednoto ni6to.ne moga i da si pomislq da go zareja-dobre znam kakvo e toi za men i 4e ostavq li go prosto 6te po4na otna4alo.kasali sme vednaj i se 4uvstvam sakru6ena i sama na dr den se sdobrihme.kajete na vas izneverqvali li sa vi i prostihte li ako da to sled kolko vreme ne mislehte za tova predatelstvo? i koga uspqhte da govorite s nego bes da mislite za postapkata mu.