as ne mu kazah 4e e o i 4e nqma problem.....parvona4alnata reakciq mi be6e dosta rqska i se obidih no kogato go izslu6ah i me pomoli za vtori 6ans mu kazah 4e si4ko e nared i 4e moga da prostq stiga da ne se povtarq.........vapreki tova mi e sduhano v momenta.drugo e i ne6toto 4e za nas bg e drugo.ne se pribirame s godini i pribere6 li se v bulgariq se napiva6 kat svinq i si pravi6 kfoto i da e bes da misli6........bila sam v podobna situaciq i prosto ti e trapka da si iskara6 vakanciqta.tova po nikakaf na4in ne go opravdava no....................ima go i tova 4e ako me obi4a naistina adski silno bi se sprql.no vapreki tova sam sig 4e me obi4a be6e mi nai dobar fr predi da tragnem a i hilqdi puti mi e pokazval 4e sam ne6to pove4e za nego.......vqrvam mu no sam obidena.ima go i tova 4e ako as obi4am istinski bih prostila i bih se opitala da zabravq.to4no zaredi tova 6te go preglatna.ako go napravi otnovo toi 6te e govedoto i toi 6te e tozi koito me e predal i ne e dokazal obi4ta si.as znam 4e obi4am zatova 6te mu go pokaja za poreden put.prosto v momenta sam....nz kak da go kaja.....mislq 4e dumata e adski razo4erovana vapreki vsi4ko-sam do nego otnovo.blagodarq vi mnogo 4e pmagate 6te se radvam da pi6at i o6te s podobni problemi i spomeni i pro4ie