.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 118
    вики*
    Guest

Вчера се натисках с бащата на най - добрата ми приятелка! :(

На 15 съм! Вчера бах на як купон у най - добрата ми приятелка. Баща й присъстваше там също. Всчики пихме и аз попрекалих и в един момент започнах да зарибявам бащата на приятелката ми. В един момент той ме награби и започнахме да се мялскаме, да си пускаме езици, да се опипваме взаимно и той даже ми бръкна в дупето! В един момент приятелката ми влезе в стаята и ни видя и направо остана като вцепенена от гледката - аз бях полу - гола, а баща й си го беше изкарал и го въртеше, Тогава всичко приключи.
    Сега като осъзнавам какво съм правила, ми се повдига! Тоя шибан педофил, как може да ме налази!
    Той може да ми е дядо, по дяволите! Какво да правя? Дали да подам жалба в полицията за полицейски тормоз - той се е възползвал от мен, защото бях пияна. Чудя се и дали да споделя с родителите ми или да си премълча? Помагайте, моля ви се, ч е направо вече не ми се живее!

Тhe Beast
    Guest
    Аааааааааа тва е гадно Ти пък толкова ли не можа да зарибиш някой по-млад Мнооо тъпо, пък и бащата мале мале.Ми какво да ти кажа ти си решаваш дали да казваш амаааа иначе ако решиш да се оплачеш в полиция и т.н. ще загази той, защото ти си непълнолетна ако не и малолетна пък той носи наказателна отговорност така чееее

Град
    Sliven
    Tova koeto si napravila e napravo otvrat.....Kakto i da e.Mi az mislq 4e e nai-dobre da kajesh parvo na roditelite si i podai jalba.I sledvashtiq pat kato hodish na kupon po dobre go karai na vodichka

Град
    Свищов
    Хахаха що да подаваш жалба?
    Била си ПИЯНА, евентуално и ТОЙ.. Ако не просто се е възползвал от състоянието, в което си била... Сама си си го направила, ти си тръгнала да го зарибяваш. Това не го оправдава разбира се, но главната виновница си ТИ... Забравяте за случая, гледате майката на приятелкта ти да не разбере, а ти не знам как ще погледнеш вече момичето в очите...
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Guest
    ami ako im kajesh posmisli kakvo moje da stane...za posledstviqta posle! ne vqrvam da ti kajat bravo na momi4eto mi! no ako sa po shiroko skroeni moje da ti prostqt

Guest
    ибах мама му кво толкова.ми една вечер била си пияна и толкоз и аз преди 2-3 седмици се бях напил на едно парти и се натисках с една гадна курва и после се чуствах мноо кофти,ама просто отиваш си пускаш си 1 студен душ се1 измива спомена,че тва се е случило забраяш за тва и никви жалби и т.н.Не разбираш ли,че така само на теб ще си навредиш?Ваще няма те пуснат пойче никъде.пък и честно казано и аз да бях на тая баща и аз щях се възползвам щом има толкоз пияни момичета

anastacia89-гост
    Guest
    Авторке знаеш ли какво означава полицейски тормоз?Защото си го написала в поста си.

ами и да подадеш жалба нищо няма да стане,тай като не сте правили секс а и си била пияна...тай,4е мацко не мисля че можеш да направиш нещо.Просто другият път внимавай повече

Re: Вчера се натисках с бащата на най - добрата ми приятелка

Цитирай Първоначално написано от вики*
    На 15 съм! Вчера бах на як купон у най - добрата ми приятелка. Баща й присъстваше там също. Всчики пихме и аз попрекалих и в един момент започнах да зарибявам бащата на приятелката ми. В един момент той ме награби и започнахме да се мялскаме, да си пускаме езици, да се опипваме взаимно и той даже ми бръкна в дупето! В един момент приятелката ми влезе в стаята и ни видя и направо остана като вцепенена от гледката - аз бях полу - гола, а баща й си го беше изкарал и го въртеше, Тогава всичко приключи.
    Сега като осъзнавам какво съм правила, ми се повдига! Тоя шибан педофил, как може да ме налази!
    Той може да ми е дядо, по дяволите! Какво да правя? Дали да подам жалба в полицията за полицейски тормоз - той се е възползвал от мен, защото бях пияна. Чудя се и дали да споделя с родителите ми или да си премълча? Помагайте, моля ви се, ч е направо вече не ми се живее!
    Повдига ми се вечерята!Това е много гадно.Поговори с приятелката си,но не вярвам да ти прости.Незнам дали да подаваш жалба.Той беше ли пиян?Ако не е бил пиян-значи не е наред този човек.Та ти си на 15!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Алооо, ти си на 15- къФ алкохол на купон... ужасТ!!!
    И това че си била пияна не те оправдава- (днес за 2-ри път пиша в тема свързана с алкохол и секс, ужас.. ужас...) по добре се замисли следващия път преди започнеш да се натискаш с бащата на някоя уж приятелка...
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Повече от фен
    Не знам защо винаги вината се търси в мъжката страна на проблема, аз съм момиче и пак не ме кефи твоята версия.Да-той не трябва да го прави, но защо винаги жени с такова леко поведение се напиват, бутат се в лапите на лъва и после естествено мъжа е виновен.Смешно е,мъжете, особено в такава ситуация мислят с долната глава,което ги оправдава(до известна степен). Не ти се е нахвърлил да те изнасилва,нито да те опипва и целува без твое желание.Не казвам,че ти си напълно виновна,и двамата имате вина. Да се оплачеш в полицията?!?!-смешна си...какво, ше си изградиш някфо име и ще го направиш за смях(както и дъщеря му), заради това,че те сърби оная работа, напила си се като кошница и всичко ти е било розово-тъпо.Жените в това отношение са просто номер 1,няма по големи к**ви,ама в пълния смисъл,който въртят к**венски номера,особено такива 15-16 годишни пикли,които развалят и семейства даже..седи си във вас на дупето и почни да мислиш с главата си , пубер гаден.

Град
    край морето
    На една моя НЕприятелка се случи нещо почти същото с тази разлика че тя не беше пияна!Не се случи с моя баща а с на едно друго момиче но той беше пиян после и се извини но стана беля защото пуснаха валба в полицията.Това не е добре мацко трябва да се каже може да е нещо сериозно!Аз съм момиче на 14 но все около мен има такива извратени случки
    Не предавай човека,когото обичаш!

вики*
    Guest

321

Говорих с нашите. Баща ми като чу, полудя и изпочупи половината къща! Сега ще ходи да търси бащата на приятелката ми, за да се разправя с него. Надявам се да му натроши педофилската глава на точя кучи син с късото му пишле! Заради него съм наказана да не излизам половин година никъде, освен на училище! Ама тате ще му покаже, че не трябва да се занимава с мен и че който посмее да ме закачи, ще го изяде големия!
    ЦЕНЗУРА!

Moderated by krem4et0
    т.2 от Правилата на форума!

Град
    край морето
    Много добре си постъпила =D>
    Не предавай човека,когото обичаш!

Guest
    как може да сте на купон у някви приятелка,да сте на 15 и той да стои и да ви гледа как пиете?Майка и къде е била?Как може баща на момиче да стои и да гледа как приятелките и се напиват още повече след тва да ги обарва и едва ли не да ги чука?Къв е такъв тоя баща да разрешава подобни неща да стават пред очите му?Аз ако имам дъщеря и да прави купон у дома ми и след тва да натискам приятелките е малко кофти,при положение,че и на мойта дъщеря може да и се случи ако присъства на подобни сбирки ?

Guest
    а ве хора всички мислите по-много странен начин.1-во на никой не му пука,че 15 годишна е зарибявала някъв на 40 ли дз на колко е,факт е че са имали контакт,тя е непълнолетна,съответно не може да носи отговорност тя кво е прайла,а той след като е на 40 би трябвало малко да разсъждава.Няма такова положение тя го е зарибявала,ама така се прецакваш много.Ся виждаш ли кво става?Няма да излизаш 1/2 година и за кво щот си била пияна и не си знайла кво правиш?Найстина ебах ви в тъпите женски....

Ziggy Stardust
    Guest

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от вики*
    Говорих с нашите. Баща ми като чу, полудя и изпочупи половината къща! Сега ще ходи да търси бащата на приятелката ми, за да се разправя с него. Надявам се да му натроши педофилската глава на точя кучи син с късото му пишле! Заради него съм наказана да не излизам половин година никъде, освен на училище! Ама тате ще му покаже, че не трябва да се занимава с мен и че който посмее да ме закачи, ще го изяде големия!
    А пък до тия, които ме плюят, мога да им кажа да се шибат в дебелите задни части!
    Така, малко късно се включвам вече, знам. Направиха ми впечатление някое-друго hatersko/крайно мнение на първа страница, но не съм учуден. Тук винаги е пълно с такива. Относно купона - ще се въздържа от коментар относно поведението на бащата, но и ти като си на 15 - малко по-полека я карай вече, k? Следващият път(дано да няма такъв) може и доста по-далеч да стигнат нещата и дори недай си боже да се случи нещо против волята ти. Имам предвид - това е мъж вече, не е някое от момченцата на твоите години(които междувпрочем бълват 2/3 от "умностите" тук, но това сега не ми се коментира) и има опастност дори да бъдеш изнасилена при подобна ситуация. Не ти го пожелавам, дано никога не се случва на никоя от пишещите тук, но ще го болдна, защото това предупреждение считам за особено важно да го повторя. Ти баща/брат, etc. хубаво имаш, оня вероятно "ще го яде дебелия", но какво от това после? Преди всичко трябва да се пазиш сама, разбираш ли! Разбираш ли наистина и защо си наказана за 6 месеца да не излизаш навън? Ако беше моя дъщеря.. малко ми е трудно да се поставя в такава ситуация, но определено освен много сериозен разговор(от типа на този, но диалог и доста по-дълъг) със сигурност и други ограничения щях да ти наложа. Не е нужно дори да разбираш защо точно - за твоята собствена безопастност. Не ми харесва никак тонът и езикът ти, но ще приема, че те се дължат отчасти и на преживяното от теб. Радвам се, че нещата са свършили толкова "меко" предвид ситуацията, а това за полицията - остави баща ти и майка ти да вземат решението как да постъпят. Най-малкото, защото си непълнолетна, а си и под 16 дори. Надявам се искрено скоро да се възстановиш напълно(дори и да си мислиш, че вече нищо ти няма не е така, за съжаление) и вече имай едно на ум... дори много повече. Не забравяй никога, че си извадила късмет в този случай! Какво повече да кажа - "успех"... Пожелавам ти скорошно пълно възстановяване и евентуална промяна към по-добро след това.

Град
    Варна
    ДА си мислила.....!!!!!!!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    зад ъгъла
    ДО АВТОРКАТА : Мога да ти кажа че със сигурност си много тъпа! Тоя дето може да ти е дядо не е трябвало да го доближаваш, а това дали ще съдиш някой за полицейски тормоз е предполагам щото са те прекъснали !? Трябвало е да те изчука че да ди дойде акъла в главата проста!

ako az stana na 50 i ako vida nqkoe 15 godishna macka da me zaribqva i svalq mislish li 4e shte ustoq , taka 4e ti si vinovnata
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Ами....бог да пази България!Просто алкохола е голям дявол...ама и с него стават големите оправдания....ама аз пих и той пи незнам си кво ...да бе да!Оправдания!Чак до такава степен да те докара да се ебеш с някой дето въобще....може да ти е баща незнам ,всякакви случаи има сега...ама ние възрастните над 16 не ги разбираме тия тийнейджърските неща......

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    зад ъгъла
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Ами....бог да пази България!Просто алкохола е голям дявол...ама и с него стават големите оправдания....ама аз пих и той пи незнам си кво ...да бе да!Оправдания!Чак до такава степен да те докара да се ебеш с някой дето въобще....може да ти е баща незнам ,всякакви случаи има сега...ама ние възрастните над 16 не ги разбираме тия тийнейджърските неща......
    Да бе ама нали се сещаш че алкохола не ти се налива сам в устата Това опрвадание "Бях пил/а" е супер изтъркано и нищо не оправдава! Вълка кожата си мени ама вътрешноста не! или по друг начин казано Курвата си изтрезнява ама си остава курва!
    Play hard,go PRO!

Град
    София
    кофти момент ама ти защо си му се пускала тогава

Голям фен Аватара на Devilka
    Да не си пила и да си мислила!

Голям фен Аватара на 50cent
    awe na4ina e tva ni6tot na nikoi ne kazva6 i ne se mqrkai pred o4ite na tova momi4e i dano nqkoga da si go prosti6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си