- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вчера се натисках с бащата на най - добрата ми приятелка! :(
Не обичам да критикувам,ама момиче осъзнай се.Той сигурно е 2 пъти по-голям от теб.Как вообще ти е хрумнало да тръгнеш да се забиваш с него?Мислиш ли какво ще стане,ако баща ти разбере.И как имаш очи да погледнеш това момиче,както я наричаш ''приятелка''.Срам нямаш ли?Просто не ми го побира главата![]()
На мен ми е интересно:
1. кой ще направи купон при положение че единият родител си е вкъщи?
2. кой нормален баща ще стои и ще гледа някви си пикли как се напиват?
3. тея пикли на по 15 като ще се напиват защо го правят пред възрастни хора?
4. като бащата е вкъщи майката къде е .. сигурно и тя е била на купона и се е натискала с някое момченце .. може и с момиче - щом бащата е педофил що пък майката да не е лезбийка .. така ще влезем повече във филма
5. толкова много ми бие на ебавка че повече няма накъде
Темата остава отворена и моля в нея да пишат девойки с подобни проблеми.
Защо винаги ходите вие момичетата облечени предизвекателно (Къси полички, блузки с голямо дикулте и така натакък) а после ние мъжката половинка сме виновни. Бил педофил ами да ти кажа ако си така облечена пияна и гримирана и аз ще те помисля за много-по-голяма и ще те награбя. Първо си преусмислете вашето държание и начина на обличане а после търсете вината в другите. Просто днешната младеж се държат като курви всичките. Преди да подадеш жалба помисли какво ще последва от това.
dam..Първоначално написано от mimozkata
Яко Жега..!!!
Първоначално написано от вики*
ама и ти си го обарвала....помисли си добре.....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не стига, че си флиртувала и си го "зарибявала" ... после сте се мляскали ... и само той виновен!
Едва ли той ти е бутал алкохола в устата...!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Дам, кажи на ваще, каква си пияна курва =)
Иди и в полицейското =)
1-во! Иди при бащата на приятелката ти и се изчукайте яко , за да е свършена цялата работа.
2-ро! Иди в полицията с ваще и кажи пред сички: Аз съм кифла пияница , обичам да ми го бутат 40 годишни , а той е педофил.
Късмет![]()
Много много много трева да изпуша , такъв филм няма измисля О.о
Еми тая си е курва!!!!
KURVA za6toto ima takiva katop tebe bg e na takova polojenie takiva na sapun /sori ako sum bila gruba/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
baxti ... det si..a i nikude ne vidq6 pone edno izre4enie ot sorta "gadno mi e 4e moje ve4e da ne sme fr" ili ne6to takova..i kat si bila piqna ko?i kat si podade6 jalba golqmata rabota..porednata ...koqto tursi koi da q ...
i si pisala..s ba6tata na NAI DOBRATA MI PRIQTELKA..to ako tva e nai dobroto koeto moje da dade6 ot sebe si..male mila..fr-to ti kak ne te e oskubala za ro6kite nz..az 6tqx da te s4upq
sori mn ama ti si nqkva tapa malka ku4ka koqto nemoje da otgovarq za deistviqta si ......... zaslujava6 da si nakazana ne polovin godina a pone 2-3 dokato se nau4i6 da noso6 otgovornost za tapite si postapki.....
super mn me nervqt nqkvi takiva tapi i ograni4eni kurvenca kato tebe.....i sa kvo kato ba6tati 6te podade jalba???kak 6e pogledne6 momi4eto v o4ite???ako bqh na neino mqsto 6tqh li4no da te fan i da ti razmaja kurvenskata mutra.....![]()
![]()
![]()
![]()
Maikooo .... az mai shte sym poredniq chovek koito shte te sydi,nooo kakva jalba be piklo malka ti si si vinovna za vsichko ,zashtoto si mu pokazala che go jelaesh!Toi bez ti da si mu davala nekva nadejda e nqmalo da trygne da ti byrka iz duparata![]()
Ujas! Zaslujavash "nai-dobrata ti priqtelka" da te stchupi ot boi! Ako iskash da qdesh po-golqm vzemi kaji na bashta ti "tati shtqh da se e*a s edin na tvoita vyzrast"
![]()
Всеки може да напикае пода, бъди пич - насери тавана!
ТИ У РЕД ЛИ СИ МА!?!?!? Леле леле толкоз прости хора не бях виждал...хем го забиваш хем после той е виновен,ми мъже сме и наз кат ни налази некоя хубава млада девойка на колкото и да сме,колкото и да и отказваме щом сме пияни е нормално да го направим...деба и точно баща и...толкоз ли си загоряла ма...ела тука един дядка от махалата ми разпраяше да му търся некоя курва че отдавна не бил ебал...повдига ми се ОТ ТЕБПървоначално написано от вики*
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Napalno sam saglasna!!!!Pfff tfa e otvrat!!!Първоначално написано от Tiger~RulZ
Nestiga 4e ti si se napila posle ti si mu se natiskala mi sq toi vinoven!!!Ako 6te i na 80 da e mujut ako mu doide nqkoe mlado svejo devoi4e nikoga nqma da mu kaje putq o6te poe4e ako i toi e pil!!I pone kato si tolkoa prosta da be6e oti6la da se natiska6 s drug durtak ne s ba6tata na nai-dobrata ti priqtelka!!!Pff naprao ne mi se misli kfa gledka e bila!!!Az ako bqh na onova momi4e 6tqh te 4upa ot boi 4esno ti govora!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
kva jalba 6te podava6 ma ;D po dobre se varni i si svar6ete rabotata kat horata ama toq pyt zakliu4ete vratata na staqta i neka da ti oprajni celiq policeiski tormoz na koito e sposoben![]()
![]()
![]()
sledva6tiqt p1t probvai ti da mu navre6 pr1st v zadnika da vidim kak 6te reagira priqtelkata ti togava
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
a be tva ne mi se vqrva mn mnama da priemem 4e e istina:1 kak taka si bila piqna pak vsi4ko si spomnq6 ot do?,2:kak taka 6a se zaribqva6 s ba6ta i kolkoto i alkohol da si izpila(makar 4e i tva ne mi se vqrva)vse pak tq ti e priqtelka,3:kupon edva li 6a se pravi s roditel v ka6tata i da e 6iroko skroen nqma zna4enie
pak i ne mislq 4e ti e bilo rabota to4no s nego da se zaribqva6!Mislq 4e i ti si vinovna!
I pak kazvam ne mi se vqrva da e istina ama ok ae priema se 4e e istina ta taka...OSAZNAI SE MILA!
Живей за мига!
хаахаха според мен си си го търсила.. но уви не си си го намерила.. ;о((( полу гола, обарвали сте се..и с цялата си наглост ще подаваш жалба.. съжалявам,че ще ти го кажа .. но си малка и глупава.. ;о) всъщност повече глупава.. от колкото малка ;о)))) според мен твоята постъпка е подсъдима ;о)
Аз съм потресен .. Все едно да те видя с баща ми ,дали няма да си вземеш .. Направо през 12 ще те хвърля . Но ТОВА НЕ Е ИСТИНА![]()
i kvo?ba6ta ti 6te otide da se razpraa s nego tui li ? i posle ako nqkoi doide na tebe da ti na4upe kofata spr 6te e..znai6 li..moje puk da ti doide akula v glavata
Той бил мръсен педофил, защото ти си го свалила, бъркала в гащите и каквото още там се е случило?!
Я се осъзнай малко и помисли.
Какво си мисли един мъж, когато въртиопашки като теб го гледат с премрежен поглед, усмихват се, танцуват и се държат предизвикателно? Човекът не е постъпил разумно, разбира се, но не смяташ ли, че си виновна ТИ, защото си го провокирала?!![]()
Това е реакцията на всеки нормален средностатистически мъж. Ти му умилкваш като коте, а той стои и гледа. Как да стане? В неговия случай (женен, има деца) не е трябвало да го прави, но на всеки се случва да му падне пердето, да си каже "майната му" и просто да направи това, което иска, а не това, което трябва.
Ти осъзнаваш ли, че с детинщините си и поради факта, че нямаш представа какво искаш, ще СЪСИПЕШ ЕДНО СЕМЕЙСТВО!
И знаеш ли, даже съм сигурна защо си казала на баща си. Било ти е гузно и чувството за вина те е побърквало. И вместо да понесеш последствията и да си траеш, ти си решила кооооолко по-лесно е да хвърлиш вината на него.
Ми, да - законът е с теб (все пак човекът не може да каже, че си го заплашила и насилила, докато ти можеш), искаш да се оправдаеш и пред приятелката си - да й докажеш, че има не приятелка, а баща боклук (с което не съм съгласна) и основното - да залъжеш себе си, че той е виновен.
Евала! По-голяма подлост и наглост не бях виждала никога! =D>
Отвращаваш ме...
Собственост на Canis_Dirus
кой те кара да пиеш ? ? ?
още един случай който показва че алкохола вреди и че някои хора нямат мярка. А и дори и да подадеш оплакване какво ? Мислиш че държавата ще си мръдне пръста за теб ? Залъгваш се . . . Та той дори не те е насилил ! ! ! Вие сте се мляскали а това че си го е извадил си е негов проблем. Това че не е влязъл така да се каже във теб го спасява от ситуацията. Но помисли какво е спасението ? Помисли и какво си причинила на най-добрата си приятелка.Ако досега семейството и не е било съсипано ти си го направила.И каква най-добра приятелка си ? Та ти си щяла да спиш с баща и . Няма значение.и после кажете че алкохола не вреди
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...