- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вчера се натисках с бащата на най - добрата ми приятелка! :(
Айде пиши с един ник или имаш някакво раздвоение на личността ? Чичо Спас е по-интелигентната ти страна,а Вируз е дивият селянин. Ако е така,само кажи,ще те разбера. На някои хора не им е лесно и трябва да се отнасяме към тях с разбиране![]()
ДУХАЙ МА, ОВЦА! ТО СИ ИМА АЛТЕРНАТИВНИ НАЧИНИ ЗА ВЛИЗАНЕ ТУКА! АМА В ТОЯ ФОРУМ НЕ МОЖЕШ ДА ГИ НАУЧИШ! АХАХАХАХА! ЗА МЕН БАН НЕ СЪщЕСТВУВА!Първоначално написано от sinful`girl
Ххахахах айде да те видим,бе хакерчето. Айде рег-ни да те видимПървоначално написано от ЧИЧО СПАС
Ако не успееш до половин час да си се рег-нал значи пълният загубеняк.....чакам да видя
![]()
ИНТЕРВАЛ НЕ СЕ СЛАГА ПРЕД ПУНКТУАЦИОННИТЕ ЗНАЦИ!Първоначално написано от sinful`girl
Тоя интервал си го заври накъде. Ще си слагам,където си поискам и каквото си поискам!!! Чакам те да се рег-нешПървоначално написано от ЧИЧО СПАС
![]()
АЗ АКО СЕ РЕГИСТРИРАМ ТУКА, щЕ СЕ КРЪСТЯ В АЛЛАХ!Първоначално написано от sinful`girl
ЧАКАЙ ДА ТИ ЗАВРА ЕДИН ДЪРВЕН КОЛ В ГОЛЕМИЯ ГЪЗ!Първоначално написано от sinful`girl
Ако щеш и на Буда,не ме е*е. Нали се правиш на голям отворко,айде да те видим!!!Първоначално написано от ЧИЧО СПАС
Спирам да пиша вече,защото ми стана безинтересно,изтърка се някакси. Мерси все пак,че ме позабавлява![]()
Първоначално написано от ВИРУz
Хахахха то като е кол,аз няма да го усетя в "големия ми "задни части" ". Дай нещо по-масивно![]()
hah toz viruz li e lainar li e va ebava ma kopeta AZ SAM CARQ TUKA. A vie ste sme6ki :P mejdu drugoto sitga ste pisli tolkoz citati 6toto ne mi dava kef da 4eta.Sas zdave, mendil napada foruma!
Хаххахах да приветсваме поредното шимпанзе във форума![]()
ИМАШ МОЯТА БЛАГОСЛОВИЯ! УСПЕХ В НАЧИНАНИЕТО, НО НА ВИРУЗ МОЖЕШ САМО ДА МУ ЛАПНЕШ ТОПКИТЕ! ЮНАК Е НАЙ - ВЕЛИКИЯТ СПАМЕР В ИСТОРИЯТА НА ТОЗИ ФОРУМ! СЛЕД НЕГО СЪМ АЗ!Първоначално написано от Mendil
ee dupe q se vij. Az ne spamim na nerazboriq a takti4no da ni vervat horata![]()
~Guzlqk4life
am tai to.. de ti e bil akyla da se napiva6 i da sa ebe6 s nqkyf dqdka...
Първоначално написано от sinful`girl
КАДЕГО ТОЯ БОГ БЕ МАЛОУМИЕ ТЪППО ???
БОГ СА ГО ИЗМИСЛИЛИ ТАКИВА КАТО ВИРУz,
И ВИЕ СЕ ВЯРВАТЕ ЗАЩТОТО СТЕ ЛАЙНА НЕДОРАЗВИТИ
аре млЪквайте, ДЕЕБА майка ви проста и олигофренясалите деца пробити.
Добре де защо няма мод ,който да я заключи тая тема ???
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
истината е че Чичо Спас е написал едни съвършени истини за повечето тоя форум, ама сте прекалено заети да се впечатлявате от псувните му, за да ги забележите. Емовщини...
Заключвам темата и никой няма да ме принуди да я отключа пак!