Цитирай Първоначално написано от вики*
На 15 съм! Вчера бах на як купон у най - добрата ми приятелка. Баща й присъстваше там също. Всчики пихме и аз попрекалих и в един момент започнах да зарибявам бащата на приятелката ми. В един момент той ме награби и започнахме да се мялскаме, да си пускаме езици, да се опипваме взаимно и той даже ми бръкна в дупето! В един момент приятелката ми влезе в стаята и ни видя и направо остана като вцепенена от гледката - аз бях полу - гола, а баща й си го беше изкарал и го въртеше, Тогава всичко приключи.
Сега като осъзнавам какво съм правила, ми се повдига! Тоя шибан педофил, как може да ме налази!
Той може да ми е дядо, по дяволите! Какво да правя? Дали да подам жалба в полицията за полицейски тормоз - той се е възползвал от мен, защото бях пияна. Чудя се и дали да споделя с родителите ми или да си премълча? Помагайте, моля ви се, ч е направо вече не ми се живее!
Повдига ми се вечерята!Това е много гадно.Поговори с приятелката си,но не вярвам да ти прости.Незнам дали да подаваш жалба.Той беше ли пиян?Ако не е бил пиян-значи не е наред този човек.Та ти си на 15!