Цитирай Първоначално написано от вики*
Говорих с нашите. Баща ми като чу, полудя и изпочупи половината къща! Сега ще ходи да търси бащата на приятелката ми, за да се разправя с него. Надявам се да му натроши педофилската глава на точя кучи син с късото му пишле! Заради него съм наказана да не излизам половин година никъде, освен на училище! Ама тате ще му покаже, че не трябва да се занимава с мен и че който посмее да ме закачи, ще го изяде големия!
А пък до тия, които ме плюят, мога да им кажа да се шибат в дебелите задни части!
Така, малко късно се включвам вече, знам. Направиха ми впечатление някое-друго hatersko/крайно мнение на първа страница, но не съм учуден. Тук винаги е пълно с такива. Относно купона - ще се въздържа от коментар относно поведението на бащата, но и ти като си на 15 - малко по-полека я карай вече, k? Следващият път(дано да няма такъв) може и доста по-далеч да стигнат нещата и дори недай си боже да се случи нещо против волята ти. Имам предвид - това е мъж вече, не е някое от момченцата на твоите години(които междувпрочем бълват 2/3 от "умностите" тук, но това сега не ми се коментира) и има опастност дори да бъдеш изнасилена при подобна ситуация. Не ти го пожелавам, дано никога не се случва на никоя от пишещите тук, но ще го болдна, защото това предупреждение считам за особено важно да го повторя. Ти баща/брат, etc. хубаво имаш, оня вероятно "ще го яде дебелия", но какво от това после? Преди всичко трябва да се пазиш сама, разбираш ли! Разбираш ли наистина и защо си наказана за 6 месеца да не излизаш навън? Ако беше моя дъщеря.. малко ми е трудно да се поставя в такава ситуация, но определено освен много сериозен разговор(от типа на този, но диалог и доста по-дълъг) със сигурност и други ограничения щях да ти наложа. Не е нужно дори да разбираш защо точно - за твоята собствена безопастност. Не ми харесва никак тонът и езикът ти, но ще приема, че те се дължат отчасти и на преживяното от теб. Радвам се, че нещата са свършили толкова "меко" предвид ситуацията, а това за полицията - остави баща ти и майка ти да вземат решението как да постъпят. Най-малкото, защото си непълнолетна, а си и под 16 дори. Надявам се искрено скоро да се възстановиш напълно(дори и да си мислиш, че вече нищо ти няма не е така, за съжаление) и вече имай едно на ум... дори много повече. Не забравяй никога, че си извадила късмет в този случай! Какво повече да кажа - "успех"... Пожелавам ти скорошно пълно възстановяване и евентуална промяна към по-добро след това.