Цитирай Първоначално написано от вики*
Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
Цитирай Първоначално написано от вики*
Цитирай Първоначално написано от foxy-to
ako moje6 me zapoznai s "nai-dobrata" ti priqtelka.4e da i pomogna da ti razbeim kurvenskata fizionomiq. bas hva6tam 4e 6te e navita.hahahahah kak ti se struva a? 6te bade zabavno.
P.S. - spored men temata ne e ebavka, 6toto i pred o4ite mi sa stavali podobni ne6ta.v dne6ni dni nqma (po4ti de) mladi momi4eta ami samo 6avrantii i kurvetini.
Вие нищо не разбирате, ама нищо! На мене психиката ми е разбита, а вие ми говорите, че аз съм била виновна! Да бе! Пък и кой може да докаже, че аз съм виновна? Била съм пияна и оня педофил се е възползвал от мен! Така ще кажа в съда и на оня ще му лепнат няколко годинки, за да преосмисли постъпката си, с която уби детското в мен! Аз съм съсипана, а вие само ме плюете, защото не разбирате! Вие сте боклуци и сте дори по - лоши и от бащата на приятелката ми! Презирам ви, уроди!
детско?нима си била девствена??хахахаха...

ама темата все повече ми мяза на ебавка.
ахахаха.. глупаци! Вие сте били много прости бе! Аз съм ВИРУz! От няколко дена ви чета постовете и се смея, като ви виждам как се вързвате на тая простотия! Въртене на пениси, пускане на езици и не знам си какво още! И това е бащата на НАЙ - ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА!
Глупаци! Тука тая вики* направо ще я линчуват бе! Представете си какво щеше да бъде, ако тя наистина съществуваше! Ахахаха! Уроди! Тука редовно си пускам теми ебавки с разни имена и хората вярват! След няколко дена пак ще пусна някаква тема и се обзалагам, че пак ще се вържете! Аз за това ви казвам, че аз царувам тука, а вие робувате и сте ми подчинени! А вие не ми вярвате, но сега ви го доказвам! Ай ся ме псувайте, а пък аз ще ударя един здрав спам, ако ме ядосате, което е малко вероятно, щото сте много глупави, за да измислите нещо, с което да ме засегнете!

И КАКТО ОБИЧАМ ДА КАЗВАМ...
АЗ СЪМ ВАШ ЦАР! ПОДЧИНЯВАЙ СЕ, ИЗРОД!

господи,колко устроумно само !

признавам те СЦЕПИ НИ! ахахахаха