Цитирай Първоначално написано от <black soul>
Цитирай Първоначално написано от ЧИЧО СПАС
Цитирай Първоначално написано от ВИРУz
Стига с тея нападки, заключете темата
ПЕДАЛ, НЕ ПИШИ С МОЯ НИК, ЗА ДА НЕ ТЕ УХАПЕ ЛОШО КУЧЕТО!
ВИРУz СИ ИМА СТИЛ НА ПИСАНЕ, КОЙТО САМО ПОЗНАВАЧИТЕ ПОЗНАВАТ! КОГАТО ТОЙ ПРАВИ СПАМ, ПОЗНАВАЧЪТ щЕ ГО ОТЛИЧИ ОТ АМАТЬОРА ПО ОПРЕДЕЛЕНИ ЧЕРТИ!
определено имаш стил. как няма да те познаем по безмислените ти изречения в които най-вече излагаш колко си жалък и комплексиран!? какъв стил само! завиждам ти... "бил си наш цар а ние сме ти подчинени" - защо!? защото пускаш теми, които явно са си ебавки и ние просто отговаряме защото ти се чудим на ъкъла!?!? хах, толкова си пропаднал... и кво като след няколко дена пак ще пуснеш такава тема!? нали затова е форума... хора, които нямат кво да правят, нямат приятели, нямат никакво занимание а само седят на компа да пишат идиотщини, а ние, разбира се, да им отговарямеее....
ШЕ ОТГОВАРЯШ НЕ, АМА НА КУРА МИ щЕ СЕ НАБИЧИШ АКО ИСКАМ! МЕЖДУ ДРУГОТО МАЙКА ТИ ПРАВИ МНОГО ЯКИ ТРЪБИ, НО ДА НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАМ ОТ ТЕМАТА ДЕ! ПЪК щОМ ЧЕТЕШ И РАЗСЪЖДАВАШ НАД МОИТЕ ПИСАНИЯ, ЗНАЧИ СИ БАЛЪК И ЗА НИщО НЕ СТАВАШ! ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ Е ДА ПОЛОЖИШ ДОБРОВОЛНО ГЛАВА В СКУТА МИ И ДА МИ ОБЛИЖЕШ ПОДМЪДИЕТО!