Първоначално написано от
ЧИЧО СПАС

Първоначално написано от
sinful`girl

Първоначално написано от
ЧИЧО СПАС

Първоначално написано от
sinful`girl

Първоначално написано от
ЧИЧО СПАС

Първоначално написано от
ВИРУz
Стига с тея нападки, заключете темата

ПЕДАЛ, НЕ ПИШИ С МОЯ НИК, ЗА ДА НЕ ТЕ УХАПЕ ЛОШО КУЧЕТО!
ВИРУz СИ ИМА СТИЛ НА ПИСАНЕ, КОЙТО САМО ПОЗНАВАЧИТЕ ПОЗНАВАТ! КОГАТО ТОЙ ПРАВИ СПАМ, ПОЗНАВАЧЪТ щЕ ГО ОТЛИЧИ ОТ АМАТЬОРА ПО ОПРЕДЕЛЕНИ ЧЕРТИ!
Ама форумът се пълни с все повече и повече тъпаци .... Едно не мога да разбера какъв ви е кефа да разваляте всичко и да си правите ебавка. Ок,не ви харесва форумът,смешен ви се струва,ами тогава не влизайте и не пишете. Намерете си друго занимание...или сте толкова ограничени,че единственото ви забавление е да се гаврите с всичко?? Ако е така,значи животът ви е една голяма гавра и Бог се е изгаврил с вас като ви е създал!! Само това ще ви кажа,а вие се замислете колко е тъпо да се правите на шутове в нет-а и това да ви осмисля живота!!
В ТЕБ ВИЖДАМ ЕДНО НЕщАСТНО И ОТХВЪРЛЕНО ТО ОБщЕСТВОТО СЪщЕСТВО! САМО КАТО ТИ ВИДЯ ПОДПИСА С ТОЯ ТРАВЕСТИТ ОСЪЗНАВАМ, ЧЕ ОТ ТЕБ НИщО НЕ СТАВА! ПОРЕДНИЯТ ГОВНОСЕРЕЦ, КОЙТО ГО РАЗДАВА ОТ " ВИСОКО "! МНОГО ПОЗДРАВИ НА МАЙКА ТИ!
Хахахха нещастно и отхвърлено от обществото същество вика аххаха.Описа себе си просто. За разлика от тебе имам личен живот и не седя по цял пред компютъра да пиша простотии. А какво осъзнаваш въобще не ме е*е. От комплексари мнение не искам. Гледай си се себе си и не се занимавай с глупости. Може подписът ми да е с травестит,ама мене си ме кефи,а това е най-важното,дреме ми ти какво мисли,мнение не съм ти искала и не съм очаквала и да получа....... а на майка ми ще й предам много поздрави

И ти на твойта.....много ти здраве
ЛИЧНИЯТ ТИ ЖИВОТ СЕ СЪСТОИ В ТОВА, ДА ХОДИШ ДА СИ ЧЕКНЕШ МИРИЗЛИВИЯ ДЕБЕЛ "задни части" В ТОАЛЕТНИТЕ НА ЗАВЕДЕНИЯТА И ДА ЛАПАШ ПАПУРИТЕ НА ВСЕКИ, КОЙТО ТИ ДАДЕ АМФЕТКА

!
чети книги и се научи да пишеш ГРАМОТНО!
ПОНЕЖЕ ИЗПОЛЗВАШ ДУМАТА КОМПЛЕКСАР, щЕ ТЕ ПОМОЛЯ ДА МИ ДАДЕШ ТОЧНА ДЕФИНИЦИЯ НА ТАЗИ ДУМА или ПО - ПРОСТО КАЗАНО, КАТО ЗА ТЕБ - КАКВО ОЗНАЧАВА ДУМАТА?
Kак позна,че точно това правя по цял ден....боб ли хвърляш или кво???
Ще ти кажа какво е комплексар по мойте разбирания,за да разбереш какво имам предвид като ти казвам,че си такъв. Ако искаш точно определение,иди в някоя книжарница,купи си тълковен речник и прочети

Та така,комплексарът е по принцип човек,който иска да притежава такива качества каквито имат останалите около него,но не може по ред причини. В случая ти казвам,че си такъв,защото седиш по цял в някакъв форум,отяждаш се на всички и псуваш по най-каруцарския начин. Знаеш ли,че ако така се държиш и говориш на улицата,ще попаднш на някой,на който това няма никак няма да му хареса и ще ти счупи кофата от бой!!! Въпреки че съм момиче веднъж бях понабила един такъв дето реши да ми се прави на интерес. Верно че и аз изядох боя,но повярвай момчето беше по-зле.Внимавай и ти да не попандеш на такъв човек,защото няма да ти се размине

..Сигурна съм,че си някое лапе на 14-15 години и си решил да се правиш на велик,но момче не е тука мястото. Иди на улица,заяди се на някой,изящ няколко тупаника и ще разбереш за какво става въпрос. Ако имаш тази смелост,евала,но силно се съмнявам,че би го направил.....Дано след всичко казано до тук,си разбрал какво имам предвид като ти казвам комплексар