- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мазна коса
kogato si izmiq kosata na 2 den se omaznqva i nz ve4e kakvo da pravq za6toto sum kupuvala i 6ampoan za mazna kosa na shwarzkopf i pak su6toto
probvala sum i s balsami ne stava , hininova voda pak su6tiq kele6 sum
ako ima po opitni da pomagat
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Az nqmam takuv problem, no ti za6to ne probva6 da i pravi6 maski?![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
kato naprimer![]()
emi nz dali sh se polu4i oba4e nqkyde bqh 4ela nali 4e ako si slaga6 aspirin v 6apoana i rastqla kosata ,no mn hora se oplakaha 4e mn im se izsu6avala da ni6tu 4udno da ima efekt..aa sy6to taka kazaha 4e 6ampoana stava na laino moje6 v nqkfo specialno 6i6ence da si izsipva6 malko 6ampoan,slaga6 malko aspirin za da ne ti se razvaliq celiq 6ampoan,a i hininovata voda omaznqva kosata na mene li4no mn mi q omazni...dr ne se se6tam..ako si naprai6 rusi ki4uri naprimer nqma da ti se omaznqva tolkoz ama edva li iska.. nz za dr ne se se6tam
PS-nedei da q mie6 mn 4esto 6toto po-byrzo shti se omaznqva predi moita q mieh na 3 dena be6e super ama mi kazaha 4e ako q miq seki den sh raste po-byrzo az poqvrvah i sq q miq pone prez den ... ama i ne e hubavo za kosata da se mie mn 4estu
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
Еми и аэ имах тоэи проблем,но го реших и то доста лесно!Къпя си я всеки ден и всичко е окей,перфектна е
!Давай и ти
[size=7][b][u]fosse cos
eto kfa maska ti namerih za mazna kosa:
Маска за мазна коса
Съставки:
Едно яйце 1мл витамин В1 или В6 1/2 чаша отвара от коприва - се смесват.
Начин на прилагане:
Втрийте топлата смес и покрийте главата с найлон, а отгоре с топла кърпа.
След 1 час измийте главата с шампоан, а след това изплакнете с отвара от копривени листа и корени.
Tuk ima mn maski, izberi si nqkoqhttp://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=108153
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
blagodarq
probvala sum da ne q izmivam oba4e e kofti rabota s mrusna kosa
tva pone za mene e ujas i ne moga da se traq tiu 4e i az q miq 4esto
abe tova ne go razbiram kak 4estoto miene 6te e vredno za kosata mrasna li da q darjim? Nz az q miq prez den i pak se omaznqva nz kak izdarjate da q miete po-rqdko osobeno prez lqtoto![]()
e sega vseki den sigurno naistina ne hubavo,ama prez den spored men e dobre![]()
macka..ti si d0bre! az m0eta vseki b0ji den q miq za6t0t0 ina4e ne m0ga da se p0kaja 0t ka6ti navankapr0bvala sum abs0lutn0 vsqkakavi met0di za mazna k0sa , n0 ne stava ni6t0!!!!!!!!!!!!!! I zat0va pr0daljavam da si q miq vseki b0ji den!
![]()
специални шампоани колкото искаш,маски и тн.
А в крайна сметка па къпете се да му се незнае.;/Всеки според нуждите си-като ти е такъв проблем че косата ти се омязнява толкова бързо-предполагам би отделила макс 30мин през ден просто да се окъпеш,: )Къпи се по-честичко,независимо дали ще използваш разните му там препарати с не до там сигурен ефект, и проблемът е решен.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
...За мазна коса особено за нас тийнейджърите от фризьорката си знам,че не е препоръчително когато исползваме маски да ги нанасяме в корените...![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Е не е много хубаво толкова често но през ден я измиваи и аз имах този проблем но както я мия през ден е перфектна нито е суха нито нищо купи си шампан Dove![]()
az si q miq prez den oba4e nz-e6 li 4e kolkoto po-4esto se mie kosata tam padal nekaf sloi i po4va da se omaznqva po-byrzo edinstveniq na4in e da q mie6 seki denПървоначално написано от Анонимко
![]()
e i az iskam vseki den da q miq,ama da ne i stane ne6to,da se izto6ti mn,ili da po4ne da pada de da znamne smeq 4ak vseki den da q miq,za tova prez den
![]()
kato ti se izk1pe6 i ti e mokra kosata si sloji lak vav korenite i sled tva izsu6i sas se6oar ama ne go pravi mn 4esto 4e 6te ti stane suxa kosata![]()
![]()
![]()
![]()
Майка ми втрива сол в корените на косата преди да се изкъпе и помага за разлика от 1000 вида маски който не правят нищо поне за омазняването!Първоначално написано от sucklikeu
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Стига с тея глупости - маски и простотии,точно това ти преебава косата повече.Аз я мия през 1-2 дни от както почнах да използвам този подхранвящия на Еlseve на Loreal(новия) и супер добре ми измива косата.Преди това какво ли не опитвах ама много зле...сега 2 дни ми държи перфектно. Опитай![]()
Еми момиче на втория ден да се омазни не е толко страшно..попринцип съм чувала ,че да се мие коса през два дена е нормално.. Ти колко искаш 5 дена ли да не я миеш?!Първоначално написано от sucklikeu
Нз ти си знаеш..айде успех \
/
Една от моя клас я мие веднъж в седмицата, след тва я изправя и не мога да ти опиша за каква метла става думаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз лично си мия косата два пъти в седмицата.Иначе не е хубаво,защото почва много да пада,да губи от блясъка си и да се омазнява.![]()
Като вися мазна коса и ми идва направо да си изповърна червата...
Преди време и аз имах този проблем, обаче се оправих със шампоан Gliss с подхранващи масла..баси якия шампоан![]()
Иначе ти препоръчвам да не си втриваш маска в корените, защото после косата се пеебава отвсякъде.
Аз си ямия през ден косата..и то не защото е мазна, а просто не мога да изтърпя 2 дена без да съм си мила косата..обичам![]()
Разбъркай два жълтъка с една супена лъжица мед. втрий сместа в корените на косата, масажирайки ги. Завий косата си с хавлиена кърпа. Най-добре е да преспиш. Надругата сутрин измий косата си. Дано съм помогнала!![]()
ОчИтЕ тИ Са нЕжЕн СвЯт, уСтНиТе Ти - тОпЪл ШоКоЛад, пРоСто КаЗаНо нАкРаТко Ти сИ НеЩо мНоГо СлАдКо!!!
ako v kraina smetka ni6to ne ti pomaga zapo4va6 vseki den da si kape6 kosata no ima moment v koito tq moje da zapo4ne da ti opada!principno sam govorila s friziori i kosata se mie 2 pati v sedmicata i pak ti e hubava........ne sam go probvala az moitaq miq na 3 dena ne q 4akam da se omaznqva.no otidi na frizior da te posavetvat ampuli maski i dr takiva![]()