- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- obi4am te sled sex
spored vas kakvo zna4i ako edno mom4e vi kaje sled sex 4e vi obi4a ... ako hodite ot malko vreme.
dali prosto mu e haresal sexa ili go e mislil seriozno
tova e naistina dosta interesno no ne moje da ti se otgovori sus sigurnost..za6toto kato se zamislq...na men mi se e slu4valo samo da stoq do nqkoe mom4e... i sled kato sum go celunala da mi se iska da mu kaja 4e go obi4am a da se poznavame ot 3 4asa i da znam 4e ne e taka..prosto mi se iska da go kaja na nqkoi ..taka 4e predpolagam 4e toi e iskal da go kaje na nqkogo i 4e naistina ima nujda da kazva na nqkogo 4e go obi4a..taka 4e i ti mu go kazvai po-4esto ... puk i ako ne go misle6e naistina 6te6e prosto da te celune sled sexa i ni6to da ne ti kaje..a moej6e i bez celuvkata da mine6..nai-dobre e da go ptia6 nego ..dali naistina go e mislel![]()
vyprosa e 4e nie predi hodihme i sega pak se sybrahme i mi go kaza 1viq pyt sled kato pravihme sex... znam 4e nikoi ne moje da mi kaje sys sigurnost oba4e 6te sym dovolna i na predpolojeniq
преди време бях чела, че като свършват мъжете казват неща, които не мислят и после даже ги е много срам - това беше някакво изследване...
Щом е в началото на връзката, е просто израз на удовлетворение от половия акт.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Mi pitai go.Az li da znam.
няма установени правила кога да казваш на някого "обичам те", но аз лично не бих го приела сериозно.
Ако мъжът каже обичам те преди секс значи-искам секс. Ако го каже след секс значи-хареса ми сексът. Ако го каже по време на секс-добра си!!!!! Общо взето най-искрено е, когато ти го каже, а знае, че секс няма да последва. Аз тогава съм истински щастлива да го чуя!
Първоначално написано от Анонимко
emi za6to ne...nie s moq sled sex vinagi si kazvame 4e se obi4ame..za da pravite sex zna4i se privli4ate imate 4ystva edin kam dryg normalno e da ti kaje 4e te obi4a![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
И аз имах подобна ситуацийка...хм,понеже ми го казва и в двата случая-и когато е удовлетворен,и когато знае,че няма да има подобни екстри,си го приех като чист комлимент специално в онзи случай,въпреки че бях доста скептично настроена за токива изказвания в подобен момент.Само мъжът може да знае в какъв смисъл го казва..ако го знае де![]()
On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...