Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
ама сте тъпки кифли сичките начи.Ми като не ви кефят не движете с тях намерети си др приятели и готова раотата.Не е толкова сложно.
naprotiv slojno e vse pak da prekratish edo priqteltvo i to ako e dylgo naprimer 1 i poveche godini moqta priqtelka sme dobri priqtelki ot 8 godini i e gadno da q zareja i e trudno dasi namerish dr. priqtelkaza shtoto pochti vsichki si imat priqtelki i e trudno zashtoto az lichno trudno se doverqvam na nakogo ot kde da znam dali ne e nqkoq predatelka i t.e. inache moqta priqttelka e sysshttata kato vidi momche me ostava i vika az si begam s nego ili t .e.
Абе ти се научи да пише бе верно рядко обръщам внимание на подобни коментари дето нищо не се разбира ама ти направо ме уби как става тоя номер да не можеш да си разчетеш и да не можеш да обясниш какво имаш в предвид.тцтцт

А по темата мисля че всяко момиче се променя малко или много в присъствието на момче дори и да е някой задръстен.Всяка иска да изпъкне и да я забележат.Вчера се осъзнах че и аз съм такава.Не говоря за това да зарежа приятелката си но малко или много се държа по-различно (дано не се забелязва).Но при мен е малко по-различно аз явно предпочитам да изглеждам по-силна в очите на момчетата а не невинна и задръстена .На мен до сега не ми се е случвало да ме зарежат заради момче