.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    gostenka
    Guest

Писна ми вече

znachi momiche sym i kakto pochti vsqko momiche si imma nai dobra priqtelka i mn i se draznq che kato otideme na plja primerno si namira nqkakvo momche i zapochva da se ligavi pravi se che uj ne moje da pluva che q e strah da ne se odavi igo e pregyrnala i men me zabravq zashtoto poprincip nqmam mn ponati koito da hodqt na plaj i az ostavam taka otstrani i gledam ligaviite i tq bukvalno me ostava za kakvoto iskam da si prava a tq zapochva da se zainimava s tova momche iskam da i kaja che po tozi nachin me drazni zashtoto iaz moga takaa da se otnasqm s neq no prsoto da otida da s nqkoq piqtelka na plaj i posle da q ostavq sama ne e v moi stil i nz sega kak conho da i kaja che po tozi nachin me drazni i mi e nepriqtno mislq che na vseki shte mu e gadno ako mu pravqt taka

О-познато нещо!Моята "най-добра приятелка" също прави така!Просто вече незнам.И на мен ми писна!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

dadadada
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    О-познато нещо!Моята "най-добра приятелка" също прави така!Просто вече незнам.И на мен ми писна!
    i moita e taka da vide nekoe moche i vednaga me zarqzva i kat ideme na kafe pochva sys sysedntaa mada pogledi tva onova zashtoto tq e po krasivichka ot mene i me ostavq

ooo predlagam da si napravime klyb togava.Moq blizka pr e su6tata.Ama 4ista ligla.I izob6to ne e tupa ama kato vidi nqkoe mom4e i prosto se prevru6ta v samata nevinnost.Napravo e magnit za mom4etata.Ta tova izob6to ne me drazni OBA4E kato doide i po4ne dami obqsnqva..ooo toq kak da go razkaram samo hodi po mene napravo me iznervq.

Тя моята не се занимава с момчета,ами с някоя друга приятелка.Като се заговори с нея не ми обръща никакво внимание!А представете си да отидем на плаж с компанията на кака и-тотално не съществувам за нея.Сеща се за мен чак в автобуса,когато другите ги няма и се държи сякаш нищо не е станало!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    ама сте тъпки кифли сичките начи.Ми като не ви кефят не движете с тях намерети си др приятели и готова раотата.Не е толкова сложно.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ама сте тъпки кифли сичките начи.Ми като не ви кефят не движете с тях намерети си др приятели и готова раотата.Не е толкова сложно.
    naprotiv slojno e vse pak da prekratish edo priqteltvo i to ako e dylgo naprimer 1 i poveche godini moqta priqtelka sme dobri priqtelki ot 8 godini i e gadno da q zareja i e trudno dasi namerish dr. priqtelkaza shtoto pochti vsichki si imat priqtelki i e trudno zashtoto az lichno trudno se doverqvam na nakogo ot kde da znam dali ne e nqkoq predatelka i t.e. inache moqta priqttelka e sysshttata kato vidi momche me ostava i vika az si begam s nego ili t .e.

Град
    София
    naprotiv slojno e vse pak da prekratish edo priqteltvo i to ako e dylgo naprimer 1 i poveche godini moqta priqtelka sme dobri priqtelki ot 8 godini i e gadno da q zareja i e trudno dasi namerish dr. priqtelkaza shtoto pochti vsichki si imat priqtelki i e trudno zashtoto az lichno trudno se doverqvam na nakogo ot kde da znam dali ne e nqkoq predatelka i t.e. inache moqta priqttelka e sysshttata kato vidi momche me ostava i vika az si begam s nego ili t .e.
    Абе ти се научи да пише бе верно рядко обръщам внимание на подобни коментари дето нищо не се разбира ама ти направо ме уби как става тоя номер да не можеш да си разчетеш и да не можеш да обясниш какво имаш в предвид.тцтцт

А по темата мисля че всяко момиче се променя малко или много в присъствието на момче дори и да е някой задръстен.Всяка иска да изпъкне и да я забележат.Вчера се осъзнах че и аз съм такава.Не говоря за това да зарежа приятелката си но малко или много се държа по-различно (дано не се забелязва).Но при мен е малко по-различно аз явно предпочитам да изглеждам по-силна в очите на момчетата а не невинна и задръстена .На мен до сега не ми се е случвало да ме зарежат заради момче

[b]Елее ама как само ги наричате 'приятелки'.Това са просто познати.Не може да се оплаквате от тях и да ги наричате така.Да,съгласна съм че е трудно и до една степен трябва да се разберат.Еми момичето обича да забива момчета.Постави се за малко на нейно място.Може би трябва само малко да й намекнеш че не се чувстваш добре така и ако ти е наистина 'приятелка' ще те разбере.

[b]Елее ама как само ги наричате 'приятелки'.Това са просто познати.Не може да се оплаквате от тях и да ги наричате така.Да,съгласна съм че е трудно и до една степен трябва да се разберат.Еми момичето обича да забива момчета.Постави се за малко на нейно място.Може би трябва само малко да й намекнеш че не се чувстваш добре така и ако ти е наистина 'приятелка' ще те разбере.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {sweet4e}
    e razbiram che vsqko momiche se zahlasva po momche dori i az no e gadno da te zarejat primerno na plaj shte otishli tq zahvane edno momche i te ostavi sama a ti ne poznavash nkogo tam Kakvo shte ti e mnenieto i reakciqta

Guest
    Ебати тъпака трябва да е тфа момче, че да не вижда, че "приятелката" на зарибеното момиченце е оставена острани. Аз да бях най-много да я сръгам да върви да й прави компания. Ебахти загубената история.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Тя моята не се занимава с момчета,ами с някоя друга приятелка.Като се заговори с нея не ми обръща никакво внимание!А представете си да отидем на плаж с компанията на кака и-тотално не съществувам за нея.Сеща се за мен чак в автобуса,когато другите ги няма и се държи сякаш нищо не е станало!
    Аз пък съм момче и до скоро имах такива приятели, с които ако съм само с един от тях си говоря с него, но дойде ли друг или други те почваха да си говорят абсолютни простотии и ме игнорираха.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Абе ти се научи да пише бе верно рядко обръщам внимание на подобни коментари дето нищо не се разбира ама ти направо ме уби как става тоя номер да не можеш да си разчетеш и да не можеш да обясниш какво имаш в предвид.тцтцт

А по темата мисля че всяко момиче се променя малко или много в присъствието на момче дори и да е някой задръстен.Всяка иска да изпъкне и да я забележат.Вчера се осъзнах че и аз съм такава.Не говоря за това да зарежа приятелката си но малко или много се държа по-различно (дано не се забелязва).Но при мен е малко по-различно аз явно предпочитам да изглеждам по-силна в очите на момчетата а не невинна и задръстена .На мен до сега не ми се е случвало да ме зарежат заради момче
    Но явно наистина си задръстена щом смяташ, че не може едновременно да си силна и задръстена или невинна, но не задръстена.

Ами аз съм момче ама като тръгна на плаж с компания и аз така отвреме на време леко не и обръщам внимание защото се забивам с някое момиче.Ако те са като мене го прават защото мислят като мене,такаде с половия си орган.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Зарежи я. иди с някоя друга фр на море, а ако тя те пита що си я изоставила и кажи "ми тъй' щото ако й кажеш истинската причина тя ше почне "Ма не е вярно. Няма нищо такова" и секви такиа!

Guest
    Оооо и моята "най-добра приятелка" беше така...тя дори вече не ме вика...било я "срам" като излезем на кафе или някъде...ами аз като се поразвеселя и говоря простотии и тя "потъвала в земята от срам с мене"....бахму майката тя е по-малка от мене,на почти 15 е,а ми се прай на "виж ме голяма съм,не ме срами"...айде клуба XD

Ми щом така се държат означава че не са ви ППИЯТЕЛКИ ... Едно момиче с което от първи до седми клас бяхме неразделни сега дори не си казваме Здравей, след като отидох да уча в друг град... Така че трудно се намира истински приятел
    Всичко хубаво се постига с цената на голяма болка....

ми намерети си други.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си