.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    край морето

Разделяме се! :(

Хора,7 клас съм на 14 години, гаджето ми е на 15 и се разделяме.Аз заминавам на уча,изкарах изпитите и ще уча във Варна а той в Бургас!От както наближава времето той се затвори у тях и не прави нищо,много е тъжен не излиза с приятели.Аз съм адски зле но излизам търся го той щом ме види се натъжава и заминава.Постояно ми пише SMS-си но щом ме види не може да ми каже нищо!Какво да правя заедно сме от година и половина!Моля ви помогнете ми
    Не предавай човека,когото обичаш!

Много трудно е да се каже дали решението му е правилно, или не. На тази възраст за едно дете / тийн най-важното трябва да е образованието. Колкото и да е жестоко в този момент за теб, това е истината. На първо място осигуряване на най-доброто бъдеще. Във вашия случай това е да учите в различни градове.
    Помисли, че не е сигурно дали това е човекът, с който ще прекараш живота си. И ако сега жертваш образованието си след време може би ще съжаляваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    na 14god i imate vryzka godina i polovina???Em nie ne mojem da vi pomognem az vijdam variant ako eventualno ste zaedno samo prez vakanciqta ama e kofti...e moje i lubovta vi da ocelee koi znae
    P.S za6to az na 17 nqmam vruyzka godina i polovina?

Град
    край морето
    Да от година и половина но се питам дали да не ида да уча при него въпреки че не ми разрешават тъй като апартамента ни е във Варна!Мн го обичам и за това ......

Ами бъдещето е пред теб . И на двамата ще ви е много трудно обаче образованието на първо място !Може би трябва да си поговорите двамата и да обсъдите ситуацията . Може би ще ви стане по лесно !

Вярвай, че каквото и да правят родителите ти, те го правят за твое добро. Ако наистина се обичате толкова много това няма да ви попречи. Ако не продължите връзката си ще остане едно прекрасно приятелство.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Лапландия!?
    По-добре си учи във Варна гаджета ще има много но учението е един път тъй че миличка по-добре поговори с него и му кажи да не се сдухва и ти не се сдухваи толкова много

Град
    край морето
    Има обаче и още нещо:Преди 1 месец бяхме на дискотека и неговия братовчет се напи и ми посегна и ме удари много лошо.Той е 1 година по голям от приятеля ми и учи във Варна.Гаджето ми много се ядоса и стана сбиване и понеже е по силен от братовчет си така го подреди че той влезе в болница и сега братовчет му кара майката на гаджето ми да го прати да учи в Бъргас където и тя самата е учила защото във Варна не било за него и така нататък измисля си лъжи за да не дойде при мен.От една страна майката на приятеля ми искаше да го изпрати в Бургас при леля му да не плашат квартира и сега кат братовчет му казва че във Варна има наркомани и тем подобни тя съвсем се навива.Заради тъпия му братовчет е всичко мразя го хораа ко да прая само той ми е няма баща само той

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си