- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- hei hora 6te umra ot bolka :( KAKVO DA PRAVQ
zdraveite napravo nemoga da pi6a cqlata treperq syrceto mi 6te se prysne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zna4i problema e sledniq sega kakto vlizam v registraciqta na moito pile za da mu pra6tam sms 6too mnogo si go obi4kam pi6e6e ne6to nqkvi usloviq za nqkvi fakturi.I az pisah 4e sam syglasna i defaktno tova be6e 4e moje6 da si proverqva6 sumata na smetkata po internet i izliza razpe4atka i si4kooo.I az otvorih da vidq i kakvo da vidq samo 14leva za 4-ri dena i to na nqkakkav mtelsi nomer. SMS-i pra6tane i takava raboti,zvaneniq ....... i kato vidqh zapo4nah da treperq hvana me strah da ne e na nqkoq jena,poneje vyrti mnogo golemi smetki i se go izkl. a s men govori bezplatno i az mu kazah moje l ida vidq fakturata i toi se mi kazva 4e o6te ne ga e polu4il a tq e za iuni mesec ve4e trqa za iuli da polu4ava.... apak i razbrah ot maika mu 4e e do6la fakturata i ni6to ne sam mu kazala.Re6ih sega da si skriq nomera i zvannah na tozi proslovut nomer.... i vdigna nqkvajena kakvo da pravq kak da postypq da iz4akam li kak da mu kaja?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MNOGO GO OBI4AM TOI E VSI4KO ZA MEN NE SMA PREDPOLAGAL 4e ima druga... i sutrin i ve4er ie zvanql i e pra6tal sms-i