- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- nedoqjdane ili pak qdene
problema e takuv 4e kogato sedna da qm ne moga da usetq sitost
smisul takuv 4e vinagi korama mi se naduva mn i dori ne moga da disham sled qdene daje i da hodq kato horata![]()
ama i ne qm koi znae kolkoz samo det stavam kat balon koito ne spada i chuvstva o6te glad![]()
imate li su6tiq problem![]()
ko 6a kaite![]()
t'va mi napomnq,4e sum gladnaПървоначално написано от az sum ...
![]()
lele absoliutno sy6tata symПървоначално написано от az sum ...
po princip kato stana taliqta mi e 56-60maximum, ama ve4e ne pomnq kakvo e da si sit i kakvo da si gladen
4uvstvam permanenten glad
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
am nz ama qvno kkakto na nqkoi hora korema im se poduva ako qdat bob taka i na vas no pri vas e ot vsichkata hrana koqto konsumirate
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
izvod > da ne qdem![]()
![]()
![]()
Глупости!!!!Яжте си,само че бавно,на малки хапки,продължително предъвкване,никакъв прием на течности по време на ядене/след това може/ и не се нахвърляйте като невидели храна,а яжте бавничко докато се заситите,без да прекалявате естествено.Аз така се отървах от този неприятен проблем,всичко идва от неправилното приемане на храната.
On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...
absoliutno vqrno e tva, samo 4e kolkoto i da iskam ne moga da si go prevyrna v navik! jalkoПървоначално написано от Слънчево момиче
![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Пробл;ема е , че не се храниш редовно и не ядеш правилно.Тоест, тряабва да се харниш по няколко пъти на ден(4-5 пъти) , но по малко и да не се тъпчеш , а да дъвчиш нормално(не като рекета)-така ще усетиш ситост!
![]()
![]()
KO TVA BE
kak da qm bez da piqtva za men e nevuzmojno
![]()
Еми тогава като не можеш без да пиеш като ядеш ше си стойш като балон.Храната се разгражда по-бавно и повече ти стой подут корема...Пък и не е добре да се пие като се яде.
15 мин преди ядене и половин час след ядене може да се пият течности.