.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    az sum ...
    Guest

nedoqjdane ili pak qdene

problema e takuv 4e kogato sedna da qm ne moga da usetq sitost
    smisul takuv 4e vinagi korama mi se naduva mn i dori ne moga da disham sled qdene daje i da hodq kato horata
    ama i ne qm koi znae kolkoz samo det stavam kat balon koito ne spada i chuvstva o6te glad
    imate li su6tiq problem
    ko 6a kaite

Re: nedoqjdane ili pak qdene

Цитирай Първоначално написано от az sum ...
    smisul takuv 4e vinagi korama mi se naduva mn i dori ne moga da disham sled qdene daje i da hodq kato horata
    ama i ne qm koi znae kolkoz samo det stavam kat balon koito ne spada i chuvstva o6te glad
    imate li su6tiq problem
    ko 6a kaite
    t'va mi napomnq,4e sum gladna

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!

Re: nedoqjdane ili pak qdene

Цитирай Първоначално написано от az sum ...
    imate li su6tiq problem
    ko 6a kaite
    lele absoliutno sy6tata sym
    po princip kato stana taliqta mi e 56-60maximum, ama ve4e ne pomnq kakvo e da si sit i kakvo da si gladen
    4uvstvam permanenten glad
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Повече от фен
    am nz ama qvno kkakto na nqkoi hora korema im se poduva ako qdat bob taka i na vas no pri vas e ot vsichkata hrana koqto konsumirate
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

nqma
    Guest
    izvod > da ne qdem

Глупости!!!!Яжте си,само че бавно,на малки хапки,продължително предъвкване,никакъв прием на течности по време на ядене/след това може / и не се нахвърляйте като невидели храна,а яжте бавничко докато се заситите,без да прекалявате естествено.Аз така се отървах от този неприятен проблем,всичко идва от неправилното приемане на храната.
    On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Цитирай Първоначално написано от Слънчево момиче
    Глупости!!!!Яжте си,само че бавно,на малки хапки,продължително предъвкване,никакъв прием на течности по време на ядене/след това може / и не се нахвърляйте като невидели храна,а яжте бавничко докато се заситите,без да прекалявате естествено.Аз така се отървах от този неприятен проблем,всичко идва от неправилното приемане на храната.
    absoliutno vqrno e tva, samo 4e kolkoto i da iskam ne moga da si go prevyrna v navik! jalko
    :P :P :P :P :P :P :P :P :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Фен
    Град
    България
    Пробл;ема е , че не се храниш редовно и не ядеш правилно.Тоест, тряабва да се харниш по няколко пъти на ден(4-5 пъти) , но по малко и да не се тъпчеш , а да дъвчиш нормално(не като рекета)-така ще усетиш ситост!

az sum...
    Guest
    KO TVA BE
    kak da qm bez da piq tva za men e nevuzmojno

Guest
    Еми тогава като не можеш без да пиеш като ядеш ше си стойш като балон.Храната се разгражда по-бавно и повече ти стой подут корема...Пък и не е добре да се пие като се яде.
    15 мин преди ядене и половин час след ядене може да се пият течности.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си