- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:някое място където да забърша нещо за 1 нощ
6te gledam da sam maximalno kratak!imax priqtelka,obi4ax q mn,no ne6tata se preebaxa i skasaxme.stradax dostata4no i e vreme da prodalja napred.pls kajete mi nqkoe mqsto,kadeto da zabar6a ne6to za 1 ve4er.v momenta ne iskam ni6to seriozno.prosto,da razpusna malko.ot plovdiv sam
P.S.pitam vi,za6toto tova mi be6e 1vata priqtelka,a predi neq ne xodex po4ti po zavedeniq i ne gi znam mn.
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
e ti pa da zema da nacela nekoi ubavec v tamnoto![]()
Винаги ще ги имаше нашите добри приятелки - магистралните феи...![]()
axaxa kak se kazva6(4e mi se stori poznata istoriqta)![]()
където и да утидеш ше си намериш некоя.. дори и на кафе да утидеш..сеш се.. щом толкоа искаш нещу за 1 вечер... иначе ако нещо - плазма или инфинити са яки дискотеки и има бая матриалче
особено ф плазма :P
~!1912!~
ХахаСладур.
Ами мога да ти кажа как да "забършеш" по 2-3 момичета на седмица, били те и за една нощ.
Но просто няма да го направиш.
e ti kaji,pa az 6a vida kfo 6a praa i kfo nqma :P
vijda6 nekav s hubavo gaje, ska4a6 ot ugala 2 tekmeta i e ti momi4e za 1 ve4er...
Ще са ти нужни около 2 години и нечовешки здрава психика, защото ще се наложи да минеш през Ада.След което ще можеш да имаш колкото си искаш жени.
Вярвай ми, НЯМА да го направиш. Твърде екстремно е.
Успех със "забърсването" в Пловдив![]()
axaxa ami ako oniq se okaje po silen i mu prasne na nego 2-3 tekmeta![]()
![]()
SKOBELEVA MAINA otivai tam ima mn sre6ty nqkoi lev![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
нямам си и на идея на колко си години .. но не мисля , че предложения като плазма и инфините са добр за теб .. предполагам че си под 18 .. за тва просто отиди в някое кафе .. харесай си някое момиченце по възможност да е с др моми4е на кафе .. защото ако е с момче не се знае какъв и е ... поръчай да кажем една водка , бира или някакъв коктейл и кажи на сервитиорката да и го занесе и да каже от кой е .. усмихни се тактично и я изчакай тя дойде при теб .. след тва действай ... преди 2 години като бяхме по на 15 ходихме в "KIss-a" мисля че там е хуаво място за забивки .. смисал на нас ни беше готино и такова внимание от страна на момчетата ни радваше\
/
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
mersi za savet4eto,ama kissa mi e nai-omraznoto kafe f celiq pldse pak ima mn drygi kafeta,taka 4e mersi mn
![]()
dobre coolguy,naistina edva li 6te go napravq,6tom kazva6,4e sa nujni tolkoz jertvi i takava psihika,no se pak mi e interesno.q pusni 1 temi4ka,v koqto da razkaje6 za teb,kak e proteklo si4ko.prosto mi e int \/