.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на koalka
    Много зависи как се държи, поведението й.Ако се държи като к***а, нормално е момчетата да й се лепят.Все пак доста от тях само това и чакат.Явно приятелят ти няма много силни чувства към теб, щом веднага като е видял сестра ти и вече я харесва.

Нели
    Guest
    Mnogo blagodarq za dadenite saveti =D> Stignah do edno obshto mnenie, che trqbva da razgovarqm i s dvata. No za sega sum govorila samo s nego. Zadadoh mu vaprosat savsem direktno" imash li nqkakvi chustva kam sestra mi"
    Parviqt moment reagira savsem normalno. Vika "nqma takova neshto". Obache v sledvashtiqt mig zapochna da se kara s men. "Ti ne mi vqrvash, ti s taq tvoq revnost, chovek da ne popita neshto...." I zapochna edno karane, az se namerih v chudo! Kakvo tolkova losho go popitah, che zapochna da "skacha do nebesata" ot gnqv?! V edin moment i az mnogo se qdosah, no zapazih nqkakvo darjanie pred nego.
    Nakara me da se chustvam vinovna v neshto, mnogo gadno se pochustvah. Sqkash az sum napravila neshto, neshto losho i zaradi tova se karahme. Mnogo stranno chustvo. Toi nevinniqt az vinovnata. Не ochakvah , che ste bade takava reakciqta ot negova strana. Tvarde ostro reagira, pone taka mislq de.
    Toi po princip rqdko izbuhva i se darji taka kakto v4era. Tova me kara da se sanqvam i sega me e strah da povdigna pove4e vaprosat pred nego, za da ne stane pak sashtoto no moje i po losho. Sas sestra mi ne sum govorila no i tova ste stane dnes.
    Vie kakvo mislite, za kakvo beshe tozi, za men "bezmislen"skandal?Da me uveri , che sum v greshka ili da se pokrie

rosu
    Guest
    Говори със сестра ти, ако трябва й признай за ревността ти.
    Попитай я дали изпитва нещо към гаджето ти или не я интересува.А пък той може би нарочно те дразни...

Guest
    хаха.. ;о) доста кофти.. според мен много параноясваш,момиче.. И с какъв акъл тръгваш да говориш с него.. Тук съветите са просто уникални.. ;о)))
    ХаХа представяте ли си.. все едно моя приятел да тръгне да ми прави скандал,да ми задава нелепи въпроси,само защото го питам какво прави брат му /а той е на 10 години/ ... ;о))) ХаХаХа..
    Та..той трябва да е изключително ревнив.. ;о))) аз бих го ритала и през прозореца.. просто ситуацията е налудничева.. И на това отгоре.. как можеш да се съмняваш в сестра си?.. Знам ли.. сигурна ли си,че не издребняваш.. всъщност.. това първият ти приятел ли е? Защото ако е.. би обеснило много неща..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хаха.. ;о) доста кофти.. според мен много параноясваш,момиче.. И с какъв акъл тръгваш да говориш с него.. Тук съветите са просто уникални.. ;о)))
    ХаХа представяте ли си.. все едно моя приятел да тръгне да ми прави скандал,да ми задава нелепи въпроси,само защото го питам какво прави брат му /а той е на 10 години/ ... ;о))) ХаХаХа..
    Та..той трябва да е изключително ревнив.. ;о))) аз бих го ритала и през прозореца.. просто ситуацията е налудничева.. И на това отгоре.. как можеш да се съмняваш в сестра си?.. Знам ли.. сигурна ли си,че не издребняваш.. всъщност.. това първият ти приятел ли е? Защото ако е.. би обеснило много неща..
    БРао =D> от колко години се опитвам да й обясня същото , ма не вдева, кфо да я прайш

Re: Ревнувам от собствената ми сестра..:(:(:(

Цитирай Първоначално написано от Нели
    Винаги пита" как е малката сладурана, как е, какво прави..."Всеки ден ме пита за сестра ми..Моето гадже!
    ОЛЕЕЕ и ТОВА ли е провлема нете е срам толкова голямо момиче данезнае закакво става вьпрос ей Нели ще ти кажа само едно ако си в добри отношения с гаджетоти и нямаш проблеми с него искам да ти кажа само едно НЕСЕ ПРИТЕСНЯВАЙ О.к. можеби след като си ги запознала си направила добро впечатление на "гаджетоти" и затова винаги като се видите той те пита как е... неси мисли глупости...няма какво да ти се обяснявам казвам ти самоче няма от какво да се притесняваш ако си в добри отношения с него в смисьл че това е нещо дребно за саветчета скайп yoh.wow :P http://yohrdan.web.data.bg

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Много зависи как се държи, поведението й.Ако се държи като к***а, нормално е момчетата да й се лепят.Все пак доста от тях само това и чакат.Явно приятелят ти няма много силни чувства към теб, щом веднага като е видял сестра ти и вече я харесва.

малко срамно да намекваш че сестрай е КУРВА/няма кво слагаш цензури така и така сичко е от гомна/ и какво той е харесва от каде знаеш какви са чувствата му кьм нея тц-тц-тц с това сьвсем несьм сагласен а бре какво пиша в тази смешничка така тема

http://store4.data.bg/yohrdan/

Ако говориш направо с тях показваш че си несигурна и че се страхуваш едва ли не сестра ти да не ти го отнеме.По добре блафирай и пред двамата и виж техните реакции.Ако той има нещо към нея ще си проличи.Същото се отнася и за сестра ти.
    Трябва да си тъпелив.Любовта не винаги е идеална.Тя си е просто любов...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си