- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно разбито сърце...
Чувството да се видиш с някой 4 месеца, после да сте заедно много често и в един момент да спре да те търси, ей-така, без да знаеш, да ти се усмихва и вежливо да те поздравя и все още да ти отделя никакво време е несравнимо.
нормално е да са ти разбивали сърцето...особено ако се броиш за човек
нямам повод да сънувам....
И аз тъй ..Първоначално написано от TreeHill
.. ама кфо толко, минава ако искаш, ако не искаш се праиш харахири и тфа е новия кунг-фу филм![]()
razbivali sa mi go i to naskoro![]()
Повярвай ми неси единствена!Има едно момиче в което съм влюбен от 5 клас а сега ще съм 10-ти! Правил съм много опити но...нестава такъв е живота!Не е истина колко често ме кара да се чуствам като боклук!!Но както и да се държи никога няма да има друго момиче в сърцето ми като нея!!
Все още не ..... случвало ми се е да харесвам някой,а той мен не,ама тфа не е разбиване на сърце.
А миналото лято "ходих" с едно момче и той ме имаше за "лятно гадже" един вид(бяхме от различни градове) и аз разбрах това,ама не ми пукаше,щото само си го харесвах,а не бях влюбена в него.
Ама от тогава осъзнах и разбрах,че за да ходиш с някой трябва да си наистина влюбен(както съм сега)![]()
emi...ne si samo tiaz i sega se 4uvstvam taka
![]()
![]()
mn e gadno
Първоначално написано от Sam90
Ами да ест ,не мисля че има човек който не го е преживял или ще го.
Тва си е част от живота.Идеята е как ще го приемеш ти за себе си.
НЕ си само ти. Просто се научи да не си раздаваш толкова чувствата ,заобичай малко себе си иии се постарай да теб да си ти е добре,не само на някой др.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
не си единствения с разбито сърце ставаме двама
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
ne....stavame mnoogo. Surceto mi sa go razbivali naistina mnogo puti.... Pove4eto mom4eta kum koito sum izpitvala seriozno 4uvstva sa me razo4arovali... No...jivota produljava...nikogo ne mrazq... pojelavam im 6tastieto,koeto na men ne dadoha... Vseki ostavi nqkakuv beleg v du6ata mi...no nikoi ne zapomnih s lo6o.Prostila sum im...edin den i te 6te si prostqt....Първоначално написано от patoka_dafi
Какво да ти кажа не си само ти.
Аз лично излизах с едно момиче цели 2 години най-накрая я заварих в леглото с най-добрият си приятел
Единственото което почувствах тогава беше пълна празнота
Но всичко минава.Това тогава е единственият случай на който съм се разплакал пред хора.И не ме е срам че стана така.Но какво да направя много я обичах и година и нещо неможех да имам нормална връзка най-накрая намерих Момичето което ме върна към живот.
А ако незнаеш как да запълваш тази празнота просто я запълни с адреналин.Аз така направих но да подчертая не е полезно.Катастрофирах с кросов мотор и си ебах майката от всякаде още немога да се възтановя.
Чак преди два месеца ми свършиха всички простотии![]()
Такче всички който правите нещо заради разбито сърце опитаите се да използвате и мозъка си аз не го направих и само мога да съм щастлив че съм жив.
ааа и още нещо не се отказваите от любовта като ви разбият сърцето тя винаги идва рано или късно но подобре да я намериш отколкото да я чакаш съкращава много болка и безсънни нощи![]()
Ми да. Толкоз пъти тоя перикардит ми "разбива" сърцето.
Как ще си само ти?!??По света има толкова нещастни хора в любовта.Толкова разочаровани хора,които дават живота си,за да се оттърват от болката.Можете ли да си представите колко отчаяни са тези хора?!?Но пък нали знаете,че има някой много щастливи хора в любовта, и за сметка на тях има и нещастници,такива на които никога ни им върви.
И в един момент ти писва да даваш всичко за някой,а този "някой" да не дава 5 пари за тебе. Аз ви казвам по-добре да си сам.