- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 типа жени от които трябва да страниш
awe pich verno che nqkoi jeni sa takiva ama ti prekali veche bah jenite da ne sa hora tfa si e prekaleno i vmesto da obijdash damita ot tozi sait po dobre go kato tfa lice v lice na momicheto koeto ti e razbilo surceto...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И един мърмот завива шоколада в станиол
и от този Ентелигентно написан списък разбираме че всяка жена непременно е луда депресирана комплексирана мрънкаща кучка, а мъжете са съвършенни
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За всеки влак си има пътници.И дори тези жени имат връзки и има хора, които ги обичат.
Иииихаааа, яката работа)
На теб човек нито да ти говори, нито да си мълчи...да не показва емоции или силен характер...да не обсъжда бъдещето или който и да е друг аспект от своя живот...
Хмм...мисля, че само на физическо задоволяване си навит, нон стоп, 24/7?)За теб дами на пътя
)
2, 6, 10 - приблизително отговарят на същността ми...
Обичам да споря, мога лесно да преценя що за човек стои срещу мен, интелигентен ли е, ловък, решителен, независим...
Обичам да говоря, за всичко(освен, може би, авто-монтьорство)...и да, разбирам от доста неща(+ това: ако сам не вярваш в себе си кой ще повярва)и смея да твърдя, че разговорите с мен са доста приятни
)Няма да кажа, че винаги успявам да замълча..., но се случва
)
хм.... подвърждаваш теорията на един мой приятел ние сме не човеци! Стига бе аз не съм нито едно от горе изброените и не познавам момиче което да е . Стига глупости .![]()
Мъжът е сила, но знай че ЖЕНА го е родила!!!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
АКо искаш мое се чукнем по веднъж за здраве, мое си промениш мнението след тфа..Първоначално написано от Mn SuM tUjNaAa
П.П. marin4itu , нещо се опитваш да философстваш, ма не ти се отдава...
=> SHUT UP!
Преди всичко искам да кажа че дори несьм прочел всичконо доколкото видях ти направо обра кочината пич незнам кьф си но сьс сигорност си подбрал това което наистина е така...
от всички мнение/поне тези който видях
/видях само критики и обиди кьм госта на 10 проблема/ това нетрябва да е така
доколкото мисля трявба да се по
добрички
м/д мога да извадя толкова неща от нашия гост който наистина са противни неща момче<---->момиче /за който ас се застьпвам найстина здраво/или поне на мен неми харесват/
![]()
Това е толкова вярно за "2. Търсеща конфронтация" че няма накаде...случвало ми се е не един пьт при най-малкото намекче те изяжда от вьтреПървоначално написано от Анонимко
![]()
Мале такива момичета направо ги зарязвайте "3. Толкова чуплива, че трябва да я пипаш с ръкавици"
земат ви пребият на улицата зареди такива
![]()
Това не в толкова голяма степен е вярно но по-голямата част..."4. Трябва да сложи малко повечко дрехи" но сьм виждал и наистинаневи трябва да се застоявате до такова момиче
Това е направо лигаво но е вярно те са в повечко/много ги ...неги харесвам/"5. Вечно нещастната"но едно е ясно доколко ас сьм срещал такива немогат да станат лекари можеби чистачки на кефеи в болницата
но не и херурзи и бля ,бля...
мисля че сьщо и стила "ЕМО" са такива дори всички
![]()
Това пак е направо...щото наистина се среща много и сьм сигорен че всички са го виждали несе гледа само в истинския живот но и в виртуалния/интернет бля,бля.../
...,а това несьм го срещал личноно сьм сигорен че го има защото сьм имал приател с такава приателка мале бягай далееееччччкоооо
![]()
![]()
Тези сьщо неми допадат и сьм виждал момиче не само с това и но с друго от изброените качества " puke " "10. Осведомената"
Евала на автора, страхотна тема.
Жените да не се обаждат тук![]()
Дълбок поклон пред мъдрата мисъл!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Да и след като прочетеш темата,след като загасиш ПСто и излезеш на вън..ще седнеш на някоя пейка/заведение/някъде просто с някой др, иии : " леле брато,гледай тая мацка./коя бе,с късата пола?/ да бе ,мноооо яка"Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
Мдам..колко познато.По форуми е лесно да се правиш на мъж / НА МЕН ЖЕНИ НЕ МИ ТРЯБВАТ,ТЕ СА САМО ЗА ЕБАНЕ/ ама пред някоя мадама дето сте и хвърлили око какво? / абе мн си секси,супер яка си,не мога без теб,побъркваш ме/ ...
ОООООО.К... поклон пред мъдрата мисъл ахахахах
И бтв ,като не сме хора ,за кво сме ви за секс? Чукай те си се един с друг![]()
Айде със здраве и поздрави на мацките ви.. хах..
П.С
Стиска ли ви тва да го кажете пред новото си гадже?Ако изобщо имате в момента?Или може би карате на ръчна?
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Първоначално написано от Ice_Queen_
Получаваш пълната ми подкрепа !!!
Били сме лигли... говорели сме твърде много...
Само критикувате и се правите на големи мъже, но иначе пускате теми " Как да я заговоря" ," Срам ме е " ," Нямам гадже, не ми се живее" ...
На думи сте силни на действия сте въздух.
Мен жени не ме интересуват. Нямам "връзка"Първоначално написано от Ice_Queen_
Не ми и требе
![]()
Обичам бързите леки жени (от 16 до 28 г.)
ахахаха. лесно могат да ме обявят за точка 10...
Но, знаете ли... аз, а и всяко друго момиче или жена, сме повече от някаква си точка, повече от стреотипите, повече от това, което "трябва" и "не трябва" да бъдем, повече от косата и вагината.
Разбира се, във времената на еманципация виждаме как мъжкото (доколкото може да се говори за "мъж", когато имаме предвид "лигльо с купчина комплекси") самочувствие значителноспада. И какво се получава? Озлобление, отричане на очевидни неща и още цяла купчина глупости, с които само си усложнявате живота.
Вместо да се чудите от какви жени да се пазите, мили, може би ще е по-разумно да спрете за момент и да се замислите - Нима всички вие сте перфектни, образец за достойно човешко същество? А дали ще ви хареса към вас да има постоянни безумни изисквания? В този форум чета теми от сорта на " За момичетата или какво трябваше да бъдат.." Защо трябва да бъдем нещо? Пък и нима очаквате да получите любов, уважение, подкрепа, търпимост към вашите недостатъци, ако и вие не сте такива?
Понякога слушам/чета разговори на такива теми и си мисля как някои от вас могат спокойно да преминат през целия си живот, без да научат нищо от него. Жалко е.
Така...я повтори пак .. " мен жени не ме интересуват"Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
Хм..какво да си мисля : 1.Или си гей. 2. Или си още хлапенце,което се интересува от колички. 3. Или се правиш на мн отворен.
О.к,няма да се замислям което точно от 3те може да е ..ИИ хубаво като НЕ ТИ ТРЯБВАТ ЖЕНИ..... обаче после не мога да не отбележа : " ОБИЧАМ .....ЖЕНИ" ....
Та обясни ми как може да не ти трябват жени ( демек хич не искаш да се доближават до теб,да си имаш нещо общо с тях,поне аз тва изречение така го разбирам..) и после как така ги обичаш?
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
аве хора. вие ще се избиете тука за глупости.
1 ще кажа че аз съм момиче, и то сигурно от 10 тип, ама кот си искате си мислете
2 винаги съм защитавала момчетата по такива теми щото квоо и да си говорим 90 процента от момичетата са лигли и не знаят кво искат. Обаче кажете ми как да защитавам момчетата когато приятелката ми ходи с един галош повече от година и колко се обичаха и тн и говедото накрая я остави за да си изкара купона лятото и щото тя не щяла да му пусне. то може и да е гадно да не му дава обаче той само заради това ли ходи с нея? Така че и вие не сте божи кравички.
3 за целия списък човека е прав. тотално прав. такива сме си. тряа да се примирите. обаче определено не сме толкова нищожни колкото си мислите, щото ако момичето не ти даде да я чукаш, тогава ти ставаш безсилния нали? затва си мълчете
Отправям апел към жените.. Пуснете тема с Вашите 10 възгледа за мъжете и се пробвайте да оборите тезите на автора на тази темаДа видим какво ще излезе
![]()
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
Mi az se vpisvam 4udesno v to4ka 10no gajeto mi tvurdi 4e tva mi e simpati4na 4erta na haraktera....sigurno za6toto i toi e egocentrik i znae vsi4ko
a za taq statiq....momi4e sum da i da statiqta si e napulno vqrna, koeto ne zna4i 4e momi4etata sa po lo6i ot mom4etata ( te su6to si imat takiva specifi4ni 4erti) prosto fact
na koito ne mu haresva da ne se zanimava s madami
Животни,животни ама тука непрекъснато се пускат теми от момчета от сорта на "Обичам я какво да правя" и "Как да я поканя да среща" или пък "Как да разбера дали ме харесва" и т.н...така, че всички тея които говорят така за жените...го казват от яд, че момичето което харесват им е разбило сърцето![]()
![]()
![]()
![]()
не мисля, че са само за ебане и раждане на деца, но и хора не са.
в крайна сметка, един нормален човек не се държи като кучка, не плете мазни клюки, не се занимава с глупости и...нали. няма нужда да продължавам.
и двата пола са боклуци, за мен![]()
Az sum jena i se ochakva da sum solidarna kum jenite i da kaja che tova e pulna prostotiq no vsuchtnost sum napulno saglasna. Sushtoto se otnasq i za mujete obache.Az ako bqh edin muj daje ne bih se prejalila da mina takava jena!
Ayudame olvidarte si te vas!
Imam samo nqkolko dumi i te sa - Myjyt e mosht, myjyt e sila, no myjyt jena go e rodila!!! Ili pak "Zad vseki preuspql myj stoi edna silna jena.............!!!!!!!
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Ami prosto pisha tva koeto si mislq i obiknoveno pisha istinata nali znaesh "Ima samo dve mneniq - greshnoto i Moeto "Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP