.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    awe pich verno che nqkoi jeni sa takiva ama ti prekali veche bah jenite da ne sa hora tfa si e prekaleno i vmesto da obijdash damita ot tozi sait po dobre go kato tfa lice v lice na momicheto koeto ti e razbilo surceto...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

И един мърмот завива шоколада в станиол
    и от този Ентелигентно написан списък разбираме че всяка жена непременно е луда депресирана комплексирана мрънкаща кучка, а мъжете са съвършенни

Мега фен Аватара на koalka
    За всеки влак си има пътници.И дори тези жени имат връзки и има хора, които ги обичат.

Мега фен Аватара на Blab
    Иииихаааа, яката работа)
    На теб човек нито да ти говори, нито да си мълчи...да не показва емоции или силен характер...да не обсъжда бъдещето или който и да е друг аспект от своя живот...
    Хмм...мисля, че само на физическо задоволяване си навит, нон стоп, 24/7?)За теб дами на пътя)
    2, 6, 10 - приблизително отговарят на същността ми...
    Обичам да споря, мога лесно да преценя що за човек стои срещу мен, интелигентен ли е, ловък, решителен, независим...
    Обичам да говоря, за всичко(освен, може би, авто-монтьорство)...и да, разбирам от доста неща(+ това: ако сам не вярваш в себе си кой ще повярва)и смея да твърдя, че разговорите с мен са доста приятни)Няма да кажа, че винаги успявам да замълча..., но се случва)

хм.... подвърждаваш теорията на един мой приятел ние сме не човеци! Стига бе аз не съм нито едно от горе изброените и не познавам момиче което да е . Стига глупости .

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Мъжът е сила, но знай че ЖЕНА го е родила!!!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от Mn SuM tUjNaAa
    Mujete Sa BoKLUCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!! JENITE SME SI #1
    АКо искаш мое се чукнем по веднъж за здраве, мое си промениш мнението след тфа..

П.П. marin4itu , нещо се опитваш да философстваш, ма не ти се отдава...

=> SHUT UP!

Преди всичко искам да кажа че дори несьм прочел всичко но доколкото видях ти направо обра кочината пич незнам кьф си но сьс сигорност си подбрал това което наистина е така... от всички мнение/поне тези който видях /видях само критики и обиди кьм госта на 10 проблема/ това нетрябва да е така доколкото мисля трявба да се по добрички м/д мога да извадя толкова неща от нашия гост който наистина са противни неща момче<---->момиче /за който ас се застьпвам найстина здраво/или поне на мен неми харесват/

Re: 10 типа жени от които трябва да страниш

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И така младежи ще ви запозная с 10 типа жени от които трябва да страните като то дявола

Това, че жената е едно чудесно творение на природата, не значи, че в някои моменти Има някои жени, до които просто не е добре да се доближаваш прекалено близо… А именно:

2. Търсеща конфронтация

Това е жената, при която всичко е битка. Тя би могла да извади всяка една дума дори от най-милия разговор и да я превърне в обида, срещу която трябва да се бори. За нея фактът, че ти си седнал от лявата, а не от дясната й страна в киното, е достатъчен повод да повтаря по време на целия филм: „Мисля, че мястото ти е по-хубаво от моето. Защо никога не мислиш за мен? Как може да си толкова егоистичен?”…

=================================================

3. Толкова чуплива, че трябва да я пипаш с ръкавици

За нея животът е постоянни душевни терзания. Идеалната й околна среда е памучна опаковка. От най-малката критика се разплаква, най-невинният коментар я кара да се чувства непълноценна. Иначе казано, това е жената, на която трябва постоянно да се извиняваш – за думите си, да действията си, за мислите си. Ще ти се налага да съжаляваш както за това, което си направил, така и за онова, което не си.

4. Трябва да сложи малко повечко дрехи

Има жени, които смятат, че времето и гравитацията не съществуват и че няма проблем цял живот да носят тийнейджърските си дрехи. Едно от най-големите умения на една жена е да се облича добре в съответствие с външния си вид. Проблемът с тези, които не могат, далеч не е само естетически – той е преди всичко психологически, при всички случаи една такава жена има някакъв комплекс или проблем и за теб е по-добре да изчезнеш, преди да е започнала да те използва за решаването му.

================================================

5. Вечно нещастната

За съжаление този тип е доста често срещан. За тази жена всичко наоколо е трагедия, всичко би могло да се обърка и тя няма как да бъде щастлива, независимо от твоите усилия. Дори да спечелиш от тотото и да я заведеш на околосветско пътешествие, тя няма да е щастлива и ще се притеснява, че на луксозния презокеански кораб ще хване морска болест. Накрая ще ти се струва, че и най-хубавото нещо, което ти се е случвало, всъщност е непоправима трагедия.

8. Тази, която няма какво да каже

Има хора, които говорят малко, но това, което казват, истински ни забавлява. Има и други – те постоянно говорят… за глупости. При жените този синдром е доста по-често срещан. Тя може да говори цял час за някакво незначително събитие, което й се струва не само важно, но и интересно за теб. А теб просто те е страх да изкрещиш: „Млъкни!”, защото в този случай тя ще прекара следващия един час в излагане на теории за причината за лошото ти настроение.

9. Нерешителната

Тя може да те докара до яростно безсилие с невъзможността си да вземе и най-простото решение. Притеснява се, че решението може да е погрешно и затова го взима възможно най-дълго. Отиваш да я вземеш, защото ще ходите на вечеря, а се оказва, че тя седи отчаяна на леглото по нощница, защото не знае какво да облече. Нещо повече, не може да реши какво й се яде и къде иска да отидете. Ти й предлагаш две възможности, което я кара да се отчае още повече.

10. Осведомената

Тя знае всичко. И може всичко. Дори нещата, от които си няма понятие. Разбира еднакво много от готвене, шиене, авто-монтьорство и политика. Винаги има идея за по-добър начин да се направи нещо. Кара те да се чувстваш непълноценен не заради нещата, които тя знае и може, а заради навика й постоянно да ти ги навира в лицето. За нея местоимението „аз” е най-важната дума в речника.

Това е толкова вярно за "2. Търсеща конфронтация" че няма накаде...случвало ми се е не един пьт при най-малкото намекче те изяжда от вьтре
    Мале такива момичета направо ги зарязвайте "3. Толкова чуплива, че трябва да я пипаш с ръкавици"
    земат ви пребият на улицата зареди такива

Това не в толкова голяма степен е вярно но по-голямата част..."4. Трябва да сложи малко повечко дрехи" но сьм виждал и наистина неви трябва да се застоявате до такова момиче

Това е направо лигаво но е вярно те са в повечко/много ги ...неги харесвам /"5. Вечно нещастната"но едно е ясно доколко ас сьм срещал такива немогат да станат лекари можеби чистачки на кефеи в болницата но не и херурзи и бля ,бля... мисля че сьщо и стила "ЕМО" са такива дори всички

Това пак е направо...щото наистина се среща много и сьм сигорен че всички са го виждали несе гледа само в истинския живот но и в виртуалния/интернет бля,бля.../

...,а това несьм го срещал лично но сьм сигорен че го има защото сьм имал приател с такава приателка мале бягай далееееччччкоооо

Тези сьщо неми допадат и сьм виждал момиче не само с това и но с друго от изброените качества " puke " "10. Осведомената"

Евала на автора, страхотна тема.
    Жените да не се обаждат тук
    Извод жените не са хора !
    Стават само за чукане и въпзпроизводство !
    Дълбок поклон пред мъдрата мисъл!!

Цитирай Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
    Да и след като прочетеш темата,след като загасиш ПСто и излезеш на вън..ще седнеш на някоя пейка/заведение/някъде просто с някой др, иии : " леле брато,гледай тая мацка./коя бе,с късата пола?/ да бе ,мноооо яка"
    Мдам..колко познато.По форуми е лесно да се правиш на мъж / НА МЕН ЖЕНИ НЕ МИ ТРЯБВАТ,ТЕ СА САМО ЗА ЕБАНЕ/ ама пред някоя мадама дето сте и хвърлили око какво? / абе мн си секси,супер яка си,не мога без теб,побъркваш ме/ ...

ОООООО.К... поклон пред мъдрата мисъл ахахахах

И бтв ,като не сме хора ,за кво сме ви за секс? Чукай те си се един с друг

Айде със здраве и поздрави на мацките ви.. хах..

П.С
    Стиска ли ви тва да го кажете пред новото си гадже?Ако изобщо имате в момента?Или може би карате на ръчна?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    на плажа =)

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Да и след като прочетеш темата,след като загасиш ПСто и излезеш на вън..ще седнеш на някоя пейка/заведение/някъде просто с някой др, иии : " леле брато,гледай тая мацка./коя бе,с късата пола?/ да бе ,мноооо яка"
    Мдам..колко познато.По форуми е лесно да се правиш на мъж / НА МЕН ЖЕНИ НЕ МИ ТРЯБВАТ,ТЕ СА САМО ЗА ЕБАНЕ/ ама пред някоя мадама дето сте и хвърлили око какво? / абе мн си секси,супер яка си,не мога без теб,побъркваш ме/ ...

П.С
    Стиска ли ви тва да го кажете пред новото си гадже?Ако изобщо имате в момента?Или може би карате на ръчна?
    Получаваш пълната ми подкрепа !!!

Били сме лигли... говорели сме твърде много...

Само критикувате и се правите на големи мъже, но иначе пускате теми " Как да я заговоря" ," Срам ме е " ," Нямам гадже, не ми се живее" ...

На думи сте силни на действия сте въздух.

П.С
    Мен жени не ме интересуват. Нямам "връзка" Не ми и требе
    Обичам бързите леки жени (от 16 до 28 г.)

Guest
    ахахаха. лесно могат да ме обявят за точка 10...
    Но, знаете ли... аз, а и всяко друго момиче или жена, сме повече от някаква си точка, повече от стреотипите, повече от това, което "трябва" и "не трябва" да бъдем, повече от косата и вагината.

Разбира се, във времената на еманципация виждаме как мъжкото (доколкото може да се говори за "мъж", когато имаме предвид "лигльо с купчина комплекси") самочувствие значителноспада. И какво се получава? Озлобление, отричане на очевидни неща и още цяла купчина глупости, с които само си усложнявате живота.

Вместо да се чудите от какви жени да се пазите, мили, може би ще е по-разумно да спрете за момент и да се замислите - Нима всички вие сте перфектни, образец за достойно човешко същество? А дали ще ви хареса към вас да има постоянни безумни изисквания? В този форум чета теми от сорта на " За момичетата или какво трябваше да бъдат.." Защо трябва да бъдем нещо? Пък и нима очаквате да получите любов, уважение, подкрепа, търпимост към вашите недостатъци, ако и вие не сте такива?

Понякога слушам/чета разговори на такива теми и си мисля как някои от вас могат спокойно да преминат през целия си живот, без да научат нищо от него. Жалко е.

Супер фен Аватара на rakiQ
    ше не напраат такова за мъжете аааааа

П.С
    Мен жени не ме интересуват. Нямам "връзка" Не ми и требе
    Обичам бързите леки жени (от 16 до 28 г.)
    Така...я повтори пак .. " мен жени не ме интересуват"
    Хм..какво да си мисля : 1.Или си гей. 2. Или си още хлапенце,което се интересува от колички. 3. Или се правиш на мн отворен.
    О.к,няма да се замислям което точно от 3те може да е ..ИИ хубаво като НЕ ТИ ТРЯБВАТ ЖЕНИ..... обаче после не мога да не отбележа : " ОБИЧАМ .....ЖЕНИ" ....
    Та обясни ми как може да не ти трябват жени ( демек хич не искаш да се доближават до теб,да си имаш нещо общо с тях,поне аз тва изречение така го разбирам..) и после как така ги обичаш?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Всички разбрахме какво иска да каже човека(или поне тези, които сме интелигентни), само ти се правиш на остроумна и се хващаш за всяка негова дума като удавник за сламка.
    - Всички авто-части на едно място!

Ral4енцето
    Guest
    аве хора. вие ще се избиете тука за глупости.
    1 ще кажа че аз съм момиче, и то сигурно от 10 тип, ама кот си искате си мислете
    2 винаги съм защитавала момчетата по такива теми щото квоо и да си говорим 90 процента от момичетата са лигли и не знаят кво искат. Обаче кажете ми как да защитавам момчетата когато приятелката ми ходи с един галош повече от година и колко се обичаха и тн и говедото накрая я остави за да си изкара купона лятото и щото тя не щяла да му пусне. то може и да е гадно да не му дава обаче той само заради това ли ходи с нея? Така че и вие не сте божи кравички.
    3 за целия списък човека е прав. тотално прав. такива сме си. тряа да се примирите. обаче определено не сме толкова нищожни колкото си мислите, щото ако момичето не ти даде да я чукаш, тогава ти ставаш безсилния нали? затва си мълчете

Град
    Свищов
    Отправям апел към жените.. Пуснете тема с Вашите 10 възгледа за мъжете и се пробвайте да оборите тезите на автора на тази тема Да видим какво ще излезе
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Guest
    Mi az se vpisvam 4udesno v to4ka 10 no gajeto mi tvurdi 4e tva mi e simpati4na 4erta na haraktera....sigurno za6toto i toi e egocentrik i znae vsi4ko a za taq statiq....momi4e sum da i da statiqta si e napulno vqrna, koeto ne zna4i 4e momi4etata sa po lo6i ot mom4etata ( te su6to si imat takiva specifi4ni 4erti) prosto fact na koito ne mu haresva da ne se zanimava s madami

Животни,животни ама тука непрекъснато се пускат теми от момчета от сорта на "Обичам я какво да правя" и "Как да я поканя да среща" или пък "Как да разбера дали ме харесва" и т.н...така, че всички тея които говорят така за жените...го казват от яд, че момичето което харесват им е разбило сърцето

Guest
    не мисля, че са само за ебане и раждане на деца, но и хора не са.
    в крайна сметка, един нормален човек не се държи като кучка, не плете мазни клюки, не се занимава с глупости и...нали. няма нужда да продължавам.
    и двата пола са боклуци, за мен

Az sum jena i se ochakva da sum solidarna kum jenite i da kaja che tova e pulna prostotiq no vsuchtnost sum napulno saglasna. Sushtoto se otnasq i za mujete obache.Az ako bqh edin muj daje ne bih se prejalila da mina takava jena!
    Ayudame olvidarte si te vas!

Imam samo nqkolko dumi i te sa - Myjyt e mosht, myjyt e sila, no myjyt jena go e rodila!!! Ili pak "Zad vseki preuspql myj stoi edna silna jena.............!!!!!!!
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от BuHa|'u_InLovE
    Imam samo nqkolko dumi i te sa - Myjyt e mosht, myjyt e sila, no myjyt jena go e rodila!!! Ili pak "Zad vseki preuspql myj stoi edna silna jena.............!!!!!!!

кефиш ме
    Ami prosto pisha tva koeto si mislq i obiknoveno pisha istinata nali znaesh "Ima samo dve mneniq - greshnoto i Moeto "
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си