.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

lizbiika li sam?????????????????

momi4e sam na 17 i pravih sex s dve momi4eta ednovremeno.moi fr sq se 4yvstav mn strano sram me e da gi pogledna predi tova ne bqh probvala s momi4eta i bqh piqna izpolzvahme vibrator . mn sajelqvam za tova koeto napravih i sq se 4ydq dali sam lizbiika ili biseksualna az az ne gi haresva smisal za sex 6tot si imam gadje. da mu kaja li i kak da se darja s fr za napred da se praq 4e ni6to ne e stanalo ili ...?a te ne bqha pili....

Град
    София
    ми те щом не са били пили те ше помнат а ти се прай на ударена сеедно нищо не е станало

Голям фен Аватара на Devilka
    Не си.
    А приятелките ти питали ли са те за секс и преди?Нали не са пили...значи са го искали..

Guest
    mi pitaha me za sex ama az misleh 4e se bazikat!

Град
    София
    ми на тебе правили ти се още секс с момиче ?

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi pitaha me za sex ama az misleh 4e se bazikat!
    Е,значи или са лесбийки,или са би,или просто им се е искало да опитат.
    А след случката обсъждали ли сте случилото се?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    А какъв беше цвета на вибратора ?
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    зад ъгъла
    Това е било някакъв моментен порив породен от алкохола и двете ти приятелки...споко няма ти нищо!
    Play hard,go PRO!

Голям фен Аватара на 50cent
    spored men trqq da mu kaje6 puk nikoi neznae posle moje da mu doide muzata da te opravi taka 4e dori da ne se seti6 za spomenite s momi4etata

ama sq se setih za film s lezbiiki i nemoga da si go razkaram ot glavata i ve4e nqma da pi6a v temi za lezbiiki

Guest
    mi ne sam govorila o6te s tqx i nz kak da se dyrja se edno 4e ni6to ne e stanalo ili da pogovorim za sly4iloto se a na vuprosa iskam li pak s momi4e NE iskam da si go pravq samo s gadjeto mi a vibratora be6e 4erven

Град
    Sliven
    Mislq 4e tova koeto se e sluchilo e pod vliqnie na alkohola.Bilo e momentno izjivqvane.A za tova kak da se darjish s tvoite priqtelki-nai dobre e da si pogovorite i da zabravite za sluchiloto se.

spoko ne si,vsi4ko e bilo pod vliqnieto na alkoxola,ina4e 6te6e da si lesbiika,ako naistina jelae6e da go napravi6 s tqx

Град
    София
    Пхах ти не си ама за приятелките си се поинтересувай.Ако не просто наистина се прави на чукната се едно не помниш и готово.Ако те подхванат темата пак не се издавай ,направи се на ужасена и готово .А за 17 годишна тряя да знаеш че не се пише ЛИЗБИЙКА а лесбийка

Ти не си лесбиика ,но за приятелките ти не мога да кажа същото
    ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си