- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Cvqt na belioto
XmVaprosat e kakto za momichetata taka i za mom4etata. Imate li nqkakvi predpochitaniq otnosno cveta na belioto na polovinkata Vi? Opredelen cvqt koito dopalnitelno Vi vazbujda ili v koito polovinkata Vi izglejda nai- seXy i dobre?
Priqtelqt mi lichno ne otdelq koi znae kakvo vnimanie na tova, no pak mi spodeli che za predpochitane e Cherniqt cvqt..![]()
Ами те почти всички момчета предпочитата или черния,или червения цвят...
Червен!![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Аз нямам предпочитания...но приятелят ми ме харесва с едни цикламени боксерки![]()
Izglejda mn sexy v cherno![]()
Za men nqma nikakvo zna4enie.A priqtelq mi me haresva v vsqkakvo belio!Vinagi go vazbujdam i toi ne moje da mi ustoi \/ \
/ \
/
ami za partniora ne,ama az predpo4itam tigrovo,4erveno i 4erno...drygi cvetove ne priznavam za belio
Нежносиньо, нежнорозово, бананово и бяло - харесвам по-невинно изглеждащо, но красиво и неконсервативно бельо. По възможност сатен, моля!
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
Бельото се захвърля не секундата без да му се обърне грам внимание. Много пречи, бе!
moq kato me vidi v 4erveno ili 4erno i napravo poludqva........![]()
Symnqvam se che moq zabelqzva dori kakav cvqt e belioto..![]()
Черно...червеното е много изтъркано и ваще гледат много филми![]()
predpo4itam da e s pra6ki (4erni) s dantelki i leko prozra4ni otpred
Яко Жега..!!!
точно..какви цветове какви пет лева !?Първоначално написано от krem4et0
Аз обичам всякакви цветове, но може би имам предпочитание към бялото ...
това може само да те радва, значи ти си мноооого по интересна от колкото бельото тиПървоначално написано от Nadelina
А това за едно момче е много по хубаво ,пък и нали знаеш че при вида на момиче по бельо на нас не ни минават много други мисле през главите освен една....
да не говорим да гледаме с какво бельо сте
Аз като се замисля забелязвам бельото на приятелката само когато се преоблича пред мен
![]()
Play hard,go PRO!
АЗ пък ще кажа как аз се чувствам най-сексИмам един комплект черен сутиен и прашки с червена лента накрая, която при сутиена завършва с червена панделка м/у гърдите, а при прашките са две панделки отстрани
Той не обръща внимаине на бельото, но като че ли черното... но по принцип ми маха сутиена още преди блузата
![]()