.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    На Гости
    Guest

Сперматозоидите в предеякулационната течност - активни или н

Много мнения има по въпроса така че хайде да направим нещо като "проучване" и да стане ясно на тези които се паникьосват!
    Давам пример със следната ситуация - момчето и момичето се натискат много са възбудени ама МНОГО и той го вкарва. Вкарва го за 2-3 минути най-много през които не свършва. След това го изкарва и се облича...а тя после се панира дали е бременна Така че да изясним ситуацията за всички които влизат тук и се панират от подобни ситуации!
    Според мен дори да са активни са прекалено малко не могат да преодолеят киселинната среда на влагалището и не са "изстреляни" т.е. момичето не може да е бременно

Guest
    бе не е като да не може, ама вероятността е по- малка от тази да спе4елиш джакпота.
    работата е там, 4е отделни сперматозоиди, дори да са активни в на4алото, нмого бързо "пприпадат" във враждебната киселинна среда на влагалището, ако не са доволно голяма "агитка", за да се подкрепят в дългия път до яйцеклетката.

според мен има малка вероятност, много малка,но все пак я има

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А според мен няма! Авторът обясни защо. За да се забременее са нужни 30 млн. сперматозоиди в милилитър. 1 достига целта, но всички други му помагат.

Вероятността е мноооого минимална. С повечко лош късмет може и да стане. Както каза авторът на темата - много малко сперматозоиди, и повечето са неактивни.

Veroqtnosta e malko poneje , predekuacionnata te4nost se otdelq malko predi da sv1r6i m1j1t

мен пък госпожата по биология каза , че сперматозоидите в пред еякулационната течност са много по активни О.о

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си