- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджета
Здравейте!Тук винаги се дават полезни съвети,та ареших и аз да разкажа моята история.Аз съм едно момиче на 17.Никога до сега не съм имала гадже.
Не мисля,че съм грозна и камо ли дебела(167см-55кг).Уча в престижно училище и се справям отлично с уроците.Просто не разбирам какво ми е сбърканото?Не съм и някоя,която си седи по цял ден вкъщи и зубри-излизам с компания и то по-голямата част от момчета.Но не знам защо всички ме възприемат като прекрасна приятелка,но нищо повече.
Какво толкова ми липсва?Вярно е,че не се държа като курвите,дето флиртуват със всеки,но смятам,че всяко момиче трябва да има и достойнство все пак.Искам някое момче,което да ме обича и което и аз да обичам.Много ли е? Благодаря предварително!
![]()
хЪх ми не те познавам.. но ако искаш дай си скайп може да си чатим .. хЪх .. не разбирам кЪв ти е проблема че да не са те харесвали .. ама най-добре е да се запознаем да разбера..
Mili4ka, samo moga da ti kaja-prodaljavai da se darji6 po sa6tia na4in /kakto ti kazva6-ne kato ostanalite momi4eta na tazi vazrast-kato kurci/ i ne se promeniai, samo za da si hvane6 gadje.Liubovta 6te doide to4no togava,kogato nai-malko o4akva6!I ne si misli,4e e po-dobre da si hvane6 gadje na 13-14 god,kolkoto po-kasno ,tolkova po sladka e lubovta![]()
И аз бях така, спокойно. Това, че си на 17 и че не си имала гадже, не те прави човек по-ниско качество. Ще си намериш точния човек, само бъди търпелива.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Imam edna priatelka.. ei sq navyrshi 18 god.. I tq postoqnno se korkashe che nikoi sqkash ne q poglejda imenno s tia ochi.. i nikoi ne se vlubva v neq.. a q vyzpriemat kato priatelka.. obichat q ama kato priatelka.. (a povqrvai mi tq e syvsem skromna.. tiha..) i predi polovin godina se zapozna sluchaino v edin pich koito se vlubi v neq ujasno.. do den dneshen sa zaedno.. Otnachaloto tq ne mojeshe da povqrva che e istina i she citiram - "Az bqh Pepelqshka.. izvednaj se prevyrnah v Princesa" .. Prosto izchakai.. Ne byrzai.. Lubovta ne proshtava na nikoi...
Първоначално написано от Sladkata_Nansi
Every moment is another chance...
Vsqko ne6to si ima vreme i si znae mqstoto,kakto kazva babka.Mai taka be6eNe se pritesnqvai izob6to.Budi takava kakvato si i ne si i pomislqi dori da se promenq6.
P.S.Na edna pr purvoto i gadje be6e na 21 i o6te sa zaedno![]()
Абе какво говорите фафли на момичето.. приемат те като приятелка щото се държиш с тях като с приятели, нали? Пробвай да се държиш по-флиртуващо... но щом не искаш да ставаш 'поредното курве' (дам, не е особено приятна да гледаш насякъде прости тъпи курвета) - харесай си един и си го сваляй него - ако сваляш един не си курвеъъ мн съм зле, кво сваляш, просто пускаш някой и друг флирт и той ще почне да те сваля, ако има поне леки симпатии... Ако искаш да се влюби трябва да е някъв не-бройкаджия принципно, тоест по.. сдухан с извинение, айде да го наречем нормален... супер пич дето се влюбва е рядкост, ако си намериш супер обаче... един познат едно момиче го заговори (а те с нея само се бяха запознавали преди няколко) - ефекта беше 'ама тя що ме заговаря, дали не съм й симпатичен+? Трябва да й намеря скайпа да си початим и да разбера'.
благодаря ви много!Наистина ма успокоихте.Написах темата,защото сякаш всички очакват от мен точно това,пък и аз самата имам нужда от някого до себе си.
еми поеми нещата в твои раце,харесай си някои,пофлиртувай с него и готово
Ne e nujno da si kurva za da poflirtuva6 s mom4e koeto ti haresva i iska6 da ima6 ne6to s nego...... ne misli 4e vinagi p1rvata kra4ka pravqt mom4etata ,,,,daje vse po 4esto e obratnoto :}}}}}}}}}}}}}}}}}![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Ne e nujno da si kurva za da poflirtuva6 s mom4e koeto ti haresva i iska6 da ima6 ne6to s nego...... ne misli 4e vinagi p1rvata kra4ka pravqt mom4etata ,,,,daje vse po 4esto e obratnoto :}}}}}}}}}}}}}}}}}![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Може да не си срещнала подходящия. Не се променяй, само за да впечатлиш някое момече. Ако си харесваш някой твой приятел пофлиртувай с него, но почти незабелязано.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne se pritesnqvai-tova,4e ne si imala priqtel ne trqbva da te trevoji.Te parva ti predstoi da se zapoznavash s mn hora i da ustanovqvash kontakti s tqh.Jivota e pred teb-i ti shte si namerish nqkoi dostoen za sarceto ti
пак съм аз.Флиртувала съм с един мой приятел.Когато имах нужда от някого-например за училище-винаги звънях на него.По всякакъв начин се опитвах да му покажа,че държа именно на неговото мнение,но той продължи да обръща внимание на други момичета,но не и на мен.Знам,че не всеки ще отговаря на моите чуства,но това ме нарани.Не съм му казала нищо,защото беше глупаво да развалям нашето приятелство.И ето ме сама... Още веднъж ви благодаря за съветите![]()
От прочетеното разбирам,че си добро и скромно момиче,което е много хубаво.Не си срещнала,този който да ти хареса затова нямаш гадже.За това не се притеснявай.Сигурна съм,че ще намериш добро момче,което да те цени и обича.Но затова се иска повечко време.![]()
Просто бъди себе си.Няма смисъл да се променяш само и само да си хванеш гадже.И любовта ще дойде при теб и може да си толкова щастлива че да ти завидят \/
Трябва да си тъпелив.Любовта не винаги е идеална.Тя си е просто любов...
Да Да Да ! =D>Първоначално написано от rnbbaby666
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Ся сети ли се...??? Ако не си се прочети по-надолуПървоначално написано от една от многото
Мно учиш, намали малко !![]()
Ами не е малко...Първоначално написано от една от многото
Има време спокойно,на 17 си...голяма работа,не си прави критерий споерд други.
нямам повод да сънувам....
Ами незнам ама в мойте очи си като перфектното момиче![]()
Браво за изказването =D>Първоначално написано от Sladkata_Nansi
... k33p w@lkinG ...
Не се променяй заради никого. Вярвай в себе си. В най-неочаквания момент ще срещнеш любовта. Повярвай - личен опит.![]()