.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    otchaqna_f
    Guest

Moderated:на море с менструация!

Sled okolo 1 sedmica zaminavam na more i se o4ertava togava da mi doide Nai-lo6oto e 4e nqma kak da otidem na druga data Kakvo da pravqqq?I druga godina sum hodila taka na more no ne iskam da si spomnqm kakvo mi be6e...

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Повече от фен Аватара на nellllly
    ами изпозлвай тампони...
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Пий прогестеронови хапчета. Например Примолут-Нор 5.

otchaqna_f
    Guest
    kakvi sa tiq hap4eta

Град
    Свищов
    Примолут-нор. Не са противозачатъчни. Пият се по 2 хапчета-1 сутрин и 1 вечер в продължение от 5 до максимум 15 дни. Идва ти, когато ги спреш-2-3 дни след това. Ако ги почнеш по време на менструация ще ти спре след 2-3 дни. Аз съм ги пила 2 пъти за море и 1 път за бала ми. Имаш ли 16?

Град
    Sliven
    Tamponi

otchaqna_f
    Guest
    Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 2:18 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Примолут-нор. Не са противозачатъчни. Пият се по 2 хапчета-1 сутрин и 1 вечер в продължение от 5 до максимум 15 дни. Идва ти, когато ги спреш-2-3 дни след това. Ако ги почнеш по време на менструация ще ти спре след 2-3 дни. Аз съм ги пила 2 пъти за море и 1 път за бала ми. Имаш ли 16?
    Of na 14 sum.

Град
    Свищов
    В такъв случай не ти ги препоръчвам. Все пак са си хормони и ще ти разстроят организма. Аз съм ги пила, ама съм била н 16-17-19.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    В такъв случай не ти ги препоръчвам. Все пак са си хормони и ще ти разстроят организма. Аз съм ги пила, ама съм била н 16-17-19.
    Аз съм на 16..и тази година се получава така,че на лагера трябва да ми дойде.. Бих искала да те попитам какво са евентуалните странични ефекти,които биха могли да предизвикат тези хапчета? Ще се консултирам и с лекар,но..ще съм ти много благодарна,ако ми кажеш от личен опит дали нещо се е променило.. Благодаря предварително

Град
    Свищов
    Нямах никакви проблеми. При 1 приятелка не й дойде 1 месец, но понеже не водеше още полов живот и не се беше панирала

Guest
    Нямах никакви проблеми. При 1 приятелка не й дойде 1 месец, но понеже не водеше още полов живот и не се беше панирала
    Ами..в момента и аз не водя полов живот..но ако само това биха били страничните ефекти,би било мноооого хубаво Аз си мислех да не би да се получи нещо като напълняване,окосмване..и т.н. ,зашото все пак става дума за хормонални медикаменти Ще се консултирам и с лекар,но ти благодаря много

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не се излагайте, хора! За 14 дни максимум прием няма да получите кой знае какви странични ефекти!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Guest
    използвай ТАМПОНИ.препоръчвам ти да не взимаш никакви хапчета,ще ти повлияят на цикъла и после ще ти закъснява с 1-2 месеца

Az sum na 15 i na mene mi se o4ertava da mi doide to4no kogato sum na more ili denia predi da zamina da mi doide kakvo 6te pravia togava moga li i az da gi vzemam tezai xap4eta?????

Слава богу на мен ми дойде точно преди да замина за морето.Кеф.А по темата само тампони ти препоръчвам.Ама ако не си водила полов живот и не си си слагала до сега ще бъде малко гадно.Аз лично никога не съм ползвала и не смятам да ползвам поне докато не почна да правя секс.

otchaqna_f
    Guest
    of horaa ko da praqqq? Kam petak zaminavame ,a na men o6te ne mi e do6lo I kak da si sloja tampoi kato ne sam pravila sex?

Град
    Лапландия!?
    Абе тампоните са супер малки тея o.b. pro comfort но те са за леко течение ,и аз не съм правила секс но използвам тампони и до ся винаги когато съм била на море и ми е идвало не съм усещала даже че съм в мензис,и така използвай тампони не си разстроивай цикъла с противозачатъчни!

Една приятелка ми каза че помага и да се натъпчеш с витамн C и ти било 2-3 дни сори ще се наложи няколко дена само да гледаш водата

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от otchaqna_f
    of horaa ko da praqqq? Kam petak zaminavame ,a na men o6te ne mi e do6lo I kak da si sloja tampoi kato ne sam pravila sex?
    Пий 1 канела с малко вода, вземи си топъл душ и походи пеша 5 километра. Така трябва да ти дойде :P

Re: Moderated:на море с менструация!

Цитирай Първоначално написано от otchaqna_f
    Sled okolo 1 sedmica zaminavam na more i se o4ertava togava da mi doide Nai-lo6oto e 4e nqma kak da otidem na druga data Kakvo da pravqqq?I druga godina sum hodila taka na more no ne iskam da si spomnqm kakvo mi be6e...

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    Сложи си тампони!Една моя приятелка така и дойде преди да отидем на плаж и си купи тампони,сложи си ги (девствена е) и нямаше проблеми!Споко!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

sweetbonbon
    Guest
    a ima li nqkakvi hapcheta s koito da ti doide po-rano

Пий 1 канела с малко вода, вземи си топъл душ и походи пеша 5 километра. Така трябва да ти дойде :P
    Това наистина ли действа ?

Guest
    da tova naistina li deistva

Изи
    Guest
    И аз имам същия проблен,но това ще ми е 2-я път а съм мн малка за хормонални хапчета, а тампони не бих си сложила.Това означава само на плажа,но не се знае изобщо дали ще дойде.Ако искам да вляза все пак и ми дойде трябва да съм във вода някъде малко по-ниско от ханша,защото ако се потопя не ми се мисли какво ще стане с превръзката.

Аз съм на 12.. Ще ходя на вир! Мога ли да cи слагам тампони ?? .. Страх ме е да не ми ce скъса химена .. !!! Мога ли да cи слагам тампонииииии .. ???
    Последно редактирано от Tonito99 : 07-21-2012 на 12:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си