.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: pritiska me..

dirty`pop`f
    Guest

pritiska me..

Zdraveite.

S priqtelq mi hodim ot godina i 7 meseca ve4e.Az sum na 15, a toi noemvri shte stava na 17. I razbira se veche iska sex... t.e toi go iska ot mn otdavna, no az ne se 4uvstvam gotova. I 4esto mi govori za tova, pita mi koga shte go napravim i neznam zashto kato zagovori za tova me obhvashta nqkakuv ... strah moje bi. I neznam, ve4e zapo4vam da se 4uvstvam glupavo...
    Tormozi me s tova i ako ne me pita 4esto koga shte go napravim.. az sama moga da se podgotvq za tova. Prosto mi trqbva vreme, a kakto sami vijdate hodim ot dosta vreme, qsno e 4e me obi4a i ne e s men zaradi sexa samo. Prosto go iska, i az go iskam do nqkakva stepen.. no znam 4e ne sum gotova vse oshte... Kakvo bihte napravili na moe mqsto.. znam 4e shte kajete, 4e ako ne sum gotova, da ne go pravq, no no mi e gadno, zashtoto toi go iska mnogo, a az ne mu go davam.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kaji mu tova koeto napisa i tuk.. Kaji mu da spre da ti go natqkva.. Vse pak ste zaedno ot dosta vreme.. Mojesh da mu kajesh vsichko.. bydi iskrena.. Kaji mu che kogato stanesh gotova to prosto shte se sluchi.. a taka se chuvstvash gadno.. Nakraq mu kaji che go obichash....

Град
    Sliven
    Ne tr da se pritesnqvash.Po dobre si pogovorete seriozno za tova i mu kaji 4e vse oshte ne si gotova i ti tr vreme.Toi shte te razbere i kogato mu doide vremeto(ti sama shte usetish koga) shte go napravite.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си