.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Dali she mi pomogne nqkoi ?! Спешно е ..

Не искам да се знае кога съм влизала последно в скайп-а обаче като посочат името ми с мишката (когато съм извън линия) и се изписва дата и час. Виждам че не на всички се изписва.. значи може да се маха.. Моля ви ако някой знае как нека да ми каже.. спешно е ...
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Guest
    Две думи. НЕ МОЖЕ

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако не влизаш много време се изчиства.
    Стой офлайн

Град
    Ебачова Поляна

QPONECA

НЕМОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

Guest
    ako v4era si vlizala za posledno, i dnes vleznesh inkognito, mislq, 4e dnes nqma da ti go ot4ete, i kato poso4at smishkata, drugite shte vijdat 4e si vlizala v4era.Dano me razbra i da sym ti pomognala de

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ako v4era si vlizala za posledno, i dnes vleznesh inkognito, mislq, 4e dnes nqma da ti go ot4ete, i kato poso4at smishkata, drugite shte vijdat 4e si vlizala v4era.Dano me razbra i da sym ti pomognala de
    razbrah te .. mersi vse pak az se opravih .. Sgashtiha me na mestoprestyplenieto
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си