- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделяне
Извинявам се предварително,ако има такава тема,но аз не можах да намеря такава и за това я пускам.
В тази тема предлагам всеки да напише своята любовна история.Няма значение дало още сте с дадения човек,или сте скъсали.Ако не сте заедно разкажете как сте скъсали и така.Надявам се,сте ме разбрали![]()
Ето я моята...
Ходих с едно момче.Много се привързах към него,макар да не сме ходили много време.На мен това винаги ми е грешката,че влагам много чувства във всичкоБеше ми толкова хубаво с него,всеки миг се чувствах щастлива.Да но не се виждахме често,понеже сме от различни градове и си идва само ваканции.На 17г е и си дойде сега само за 1 седмица,до неделя и после си тръгва,защото трябва да работи.Аз знаех,че такава връзка няма никакво бъдеще,но страшно много го харесвам и не исках и да споменавам нещо от сорта,че няма никакъв смисъл да сме заедно.Не исках да късаме.Сега,като си дойде се държеше много странно с мен,все едно въобще не съществувам.Нито ме търсеше,излизаше си с приятели,а после като отивах на кафе той не ме викаше при него,седяхме на различни маси,той с неговата си компания,аз с мойта.Много се ядосах,чудех се дни какво му има.Помислих си,че го прави,защото не ме харесва вече и нарочно ме отбягва.Вчера,след един купон ходихме на дискотека.По едно време,както си танцувах той ми каза да излезнем от вън,защото трябвало да си поговорим.Като излезнахме той ми каза "Мисля,че е време да сложим края".Аз само стоях,като попарена и изведнъж забравих за всичко,не знаех къде съм,не знаех как да реагирам и естествено започнах да плача.Питах го дали въобще е имало начало,защото нашата връзка бешеее....no comment.Той ми каза,че много ясно,че е имало,но сега е време за края.Каза ми,че така е по-добре,че е трябвало да стане точно сега,защото ако ми го беше казал по-късно съм щяла още повече тогава да се привържа към него и да ми е по-гадно.Аз му казах,че не съм очаквала да ми го "сервира" така.Аз всъщност найстина не го очаквах,мислех,че просто ще си тръгне и няма да каже така,както беше преди.Той каза,че просто наща връзка няма бъдеще,понеже си тръгвал в неделя и ще се видим зимата.Каза ми,че не иска да се измъчвам заради него,че бил глупак,че не заслужава да плача за него,че му късам сърцето,като ме гледа
Боже мой,това беше най-гадния ден в живота ми,мамка му,ако не е така.
![]()
![]()
![]()
Това беше вчера!
И така,вече не сме заедно
![]()
![]()
![]()
Това е края на моята история за съжаление.Сега само знам,че не съм човек.Спала съм 1 час,от както ми го каза до сега не съм спряла да плача....
Сега е ваш ред.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Exx naistina mnogo gadno e postypil no qvno si e imal pri4ina.Sajalqvam za tova no ti nedei da se ot4aiva6 vse pak ne e posledniq na zemqta.Sega 6te ti kaja kakvo mi se slu4i pyk na men:
Zapoznax se s edno mom4e toi be6e vsi4ko za men no izvednyj usetix kak 4yuvstvata ni zapo4vat da oxladnqvat.onzi den bqxme izlezli i toi mi kaza 4e nemoje da prodaljava pove4e taka.sledva razdqlata est. i az bqx mnogo ne6tastna no edna priqtelka mi vdyhna kuraj i az otnovo moga da se smeq
taka 4e edin syvet :misli si zatova kato edin xubav spomen![]()
Запозна ни моята най-добра приятелка,която го въртеше на малкия си пръст от скука/е,малко е чалната ценностната й система,но е единственият човек,с който си споделям откровенно всичко/.Аз лично не одобрявах това й поведение и бях единствената,която знаех каква е причината да се държи така,и й го показвах.Преди тя да се отнесе по един адски гаден начин с него,ни беше разменила скайповете,за да си говорим на една обща тема: фентъзи-книгите.Оттам се заредиха едни предълги разговори,всяка сутрин и вечер по няколко часа на най-различни теми,проблеми,съвети,подкр па в трудни моменти/е,тийнейджъри сме все още /.За всичките 3-4 месеца чатене излизахме два пъти,за да проверим в книжарницата за едни книги и в последствие на кафе понеже заваля,и за да му помогна да намери калъф за дрехи/женски съвет трябваше /.Накрая около едни емотиконки в скайп го накарах да ми каже какво му се върти в ума.."ти си страхотно момиче и страхотна приятелка,но мисля,че вече започнах да надграждам приятелското ниво".И така,на горкичкия гвардеец му се размъти мозъчето в 1 сутринта,а на другата сутрин му беше първата публична изява...Изживяхме една шантава седмица,понеже ни беше много странно от целия разговор,а седмица по-късно всичко си дойде на мястото...3 часа стояхме прегърнати,смълчани,дойде и първата целувка..А времето,откакто сме заедно ми се струва и много,и недостатъчно..но съм щастлива,той е много специален човек за мен-приятел и приятел
On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...
Съжалявам за това,което ти се е случилоПървоначално написано от Mimeto^
И мерси за съвета,найстина е добър и ще го запомня
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Четеш фентъзи?Първоначално написано от Слънчево момиче
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Наистина кофти ситуация.Но ти не се отчайвай,защотот живота е пред теб и момчета колкото поискаш.Приеми го по леко и си кажи че просто така е трябвало да стане.
Аз също имах приятл от др град.Почти всяка седмица ми идваше на гости,но нито веднъж не каза че това е проблем.Всъщност аз бях тази която прекратих връзката,защотот ме разочарова мн с държанието си.Но до последно мислех че такава връзка няма бъдеще.За ралзика от мен той винаги беше позитивно настроен и никога не загуби надежда.Исках да си останем приятели,защотот мн се бях привързала към него,но той ми заяви че с мен приятел не може да бъде.Уверих се че може да има връзка от разтояние,но мн зависи и от двете страни.
Трябва да си тъпелив.Любовта не винаги е идеална.Тя си е просто любов...
Ясно,че зависи от двете страни.Но той си идва максимум 3 пъти в годината,а не всеки петък и събота,а й градовете ни са на 400 км разтояние....Първоначално написано от Manicheto`F
![]()
уф че работа.При вас е било съвсем зле![]()
Трябва да си тъпелив.Любовта не винаги е идеална.Тя си е просто любов...