- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделяне
Извинявам се предварително,ако има такава тема,но аз не можах да намеря такава и за това я пускам.
В тази тема предлагам всеки да напише своята любовна история.Няма значение дало още сте с дадения човек,или сте скъсали.Ако не сте заедно разкажете как сте скъсали и така.Надявам се,сте ме разбрали![]()
Ето я моята...
Ходих с едно момче.Много се привързах към него,макар да не сме ходили много време.На мен това винаги ми е грешката,че влагам много чувства във всичкоБеше ми толкова хубаво с него,всеки миг се чувствах щастлива.Да но не се виждахме често,понеже сме от различни градове и си идва само ваканции.На 17г е и си дойде сега само за 1 седмица,до неделя и после си тръгва,защото трябва да работи.Аз знаех,че такава връзка няма никакво бъдеще,но страшно много го харесвам и не исках и да споменавам нещо от сорта,че няма никакъв смисъл да сме заедно.Не исках да късаме.Сега,като си дойде се държеше много странно с мен,все едно въобще не съществувам.Нито ме търсеше,излизаше си с приятели,а после като отивах на кафе той не ме викаше при него,седяхме на различни маси,той с неговата си компания,аз с мойта.Много се ядосах,чудех се дни какво му има.Помислих си,че го прави,защото не ме харесва вече и нарочно ме отбягва.Вчера,след един купон ходихме на дискотека.По едно време,както си танцувах той ми каза да излезнем от вън,защото трябвало да си поговорим.Като излезнахме той ми каза "Мисля,че е време да сложим края".Аз само стоях,като попарена и изведнъж забравих за всичко,не знаех къде съм,не знаех как да реагирам и естествено започнах да плача.Питах го дали въобще е имало начало,защото нашата връзка бешеее....no comment.Той ми каза,че много ясно,че е имало,но сега е време за края.Каза ми,че така е по-добре,че е трябвало да стане точно сега,защото ако ми го беше казал по-късно съм щяла още повече тогава да се привържа към него и да ми е по-гадно.Аз му казах,че не съм очаквала да ми го "сервира" така.Аз всъщност найстина не го очаквах,мислех,че просто ще си тръгне и няма да каже така,както беше преди.Той каза,че просто наща връзка няма бъдеще,понеже си тръгвал в неделя и ще се видим зимата.Каза ми,че не иска да се измъчвам заради него,че бил глупак,че не заслужава да плача за него,че му късам сърцето,като ме гледа
Боже мой,това беше най-гадния ден в живота ми,мамка му,ако не е така.
![]()
![]()
![]()
Това беше вчера!
И така,вече не сме заедно
![]()
![]()
![]()
Това е края на моята история за съжаление.Сега само знам,че не съм човек.Спала съм 1 час,от както ми го каза до сега не съм спряла да плача....
Сега е ваш ред.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!